X

Se anunță un nou CNA, în slujba neo-marxiștilor

Ce au discutat șefa CNA și deputatul USR Bulai despre Revelionul TVR - MediaStandard.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul USR Iulian Bulai, președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, apreciază că noua garnitură de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) va avea zero toleranță pentru televiziunile și radiourile care promovează „manipularea, conspirațiile, negaționiștii”. 

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) va deveni funcțional începând de marți, când noii membri ai Consiliului vor fi votați în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Manipularea, conspirațiile, negaționiștii și lipsa deontologiei jurnalistice ar trebui să fie tratate diferit și sancționate, conform legii, începând de marți. Am mare încredere că acest lucru se va întâmpla și că cei 4 noi membri ai Consiliului vor readuce în CNA profesionalismul și corectitudinea de care avem nevoie în media românească. Vă rog, doar, să mai aveți răbdare 2 zile. Pentru că lucrurile se schimbă.

Decența, informarea corectă și respectarea legii trebuie să devină normele după care toate redacțiile din peisajul audiovizual românesc – unde CNA este unica autoritate de reglementare – să își conducă activitatea”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Politica totala a “pumnului in gura” intr-o asa-zisa democratie, numita si “democratia serviciilor” sau “democratie de cumetrie”!

  2. In curind ne vom confrunta cu evenimente similare celor din 21 -23 ianuarie 1941 !!!
    Cu acelasi deznodamint !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button