X

Bill Gates vrea mai nou să blocheze lumina Soarelui

Păpușarul Bill Gates, care a sugerat recent că lumea ar trebui să mănânce 100% carne de vită sintetică, și-a pus ochii pe un nou dușman: soarele.

Gates și alți donatori privați susțin Programul de cercetare în geoinginerie solară al Universității Harvard, care va lansa în curând un nou studiu de cercetare a eficacității blocării luminii solare de pe suprafața Pământului.

Săptămâna aceasta, influentele Academii Naționale de Științe, Inginerie și Medicină (NASEM) au lansat, de asemenea, un nou raport în care solicită guvernului SUA să cheltuiască cel puțin 100 de milioane de dolari pentru studierea geoingineriei solare, o tehnologie controversată.

Ce este oricum geoingineria solară și de ce oamenii de știință sunt brusc interesați de – și preocupați de – conceptul?

Geoinginerie este un termen general pentru tehnologiile care încearcă să modifice calitățile fizice ale Pământului la cea mai mare scară posibilă. Un exemplu este însămânțarea norilor, în care avioanele spală norii cu particule pentru a se uni în ploaie. Captarea carbonului, unde emisiile sunt preluate și sechestrate sub suprafața Pământului, este o altă formă majoră de geoinginerie.

Oamenii de știință au conceput mai multe moduri de a împiedica lumina soarelui să ajungă la atmosfera sau suprafața Pământului. Acestea sunt adunate sub termenul umbrelă „geoinginerie solară”. Cea mai obișnuită și studiată metodă este de a reflecta lumina soarelui departe de Pământ folosind particule de aerosoli din atmosferă, dar până acum, aceasta a fost văzută ca mai mult o idee marginală. Este evenimentul instigator al filmului Snowpiercer din 2013, de exemplu, în care blocarea soarelui a transformat Pământul într-o minge de gheață fără viață.

Vă amintiți erupția din 2010 a unui vulcan islandez care a blocat întregul cer până în Europa? A fost un eveniment aerosol atmosferic. Lovitura de meteori care ar fi putut ucide dinozaurii a acoperit Pământul într-un strat de praf de aerosoli. Aproape orice substanță de zi cu zi poate fi aerosolizată în condițiile potrivite – termenul este pur și simplu orice particulă fină din aer care poate pluti în nori ca un gaz.

„Ne propunem să folosim un balon la mare altitudine pentru a ridica un pachet de instrumente la aproximativ 20 km în atmosferă. Odată ce este în poziție, o cantitate foarte mică de material (100 g până la 2 kg) va fi eliberată pentru a crea o masă de aer perturbată de aproximativ un kilometru lungime și o sută de metri în diametru. Apoi vom folosi același balon pentru a măsura modificările rezultate ale masei de aer perturbate, inclusiv modificările densității aerosolilor, chimiei atmosferice și împrăștierii luminii. Planificăm să eliberăm carbonat de calciu, un praf mineral obișnuit. De asemenea, putem elibera alte materiale, cum ar fi sulfații, ca răspuns la interesele științifice în evoluție.”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Să dea Domnul să zădărnicească planurile satanistului acesta bill gheits și a celor,ce sunt cumpărați pe banii lui. Împotriva lui Dumnezeu nimeni nu este.

 2. Eu îmi aduc aminte in vara anului 2008 ,eram in ap cu familia ,dintr o data s a făcut bezna ca in mijlocul nopții ,nu era eclipsa solară,toată lumea a ieșit la geam speriata,,eu mi am luat copilul in brațe și m-a uitam pe geam uimita..Ziceam gata vine sfârșitul…
  A durat cam 15 min in Buc.La tv explicația “specialiștilor” a fost ca acest lucru s a datorat caniculei ,UAU n am mai auzit așa ceva ….
  Am tot căutat pe internet despre acest eveniment din Ro și nu am găsit nimic,o fi fost de vina Bilica:)

  Eu știu când Iisus a murit cortina templului s a rupt ,a fost un mare cutremur de pământ și s a făcut întuneric ,morții au înviat și la revenirea Domnului se va întâmpla la fel ,morții vor învia ,mare cutremur,întuneric…

  PS dacă știe sa mi spună cineva sincer ce s a întâmplat in vara 2008. ,cred ca era Iulie ….când s a făcut bezna pt 15 min in jurul orei 14??

  1. Eu imi aduc aminte de ceva asemanator, petrecut in Bucuresti, in ziua de 5 august 2006. Pe la ora 14.00 s-a intunecat brusc cerul si s-a facut intuneric, aproape ca noaptea, de a trebuit sa aprind lumina in casa. Insa atunci a fost vorba de o furtuna de vara, cu ploaie torentiala si descarcari electrice. Totul a durat cam 1 ora.

   1. Nu a fost furtuna,nici ploaie…
    La tv au spus ca din cauza canicululei a avut loc acel fenomen.Mi aduc aminte ca la tv au dat imagini din București de pe ștrandul Ciurel și oamenii erau bulversați ,erau in piscine nu știau ce s a întâmplat…

  2. geniala esti ruxandra, deci pt tine inseamna ca vine sfarsitul lumii daca se intuneca in miezul zilei vara de la o furtuna…cu nivelul asta de gandire…nu stiu cum sa faci fata la minunile antihristului

 3. Stirea aceasta, cu intentia ticnitului asta de a pulveriza in atmosfera praf de creta, mai exact din Suedia, (care Suedie a respins pana la urma sa mai fie gazda experimentului criminal), nu e o stire mai veche? Sau i s-a nazarit iar?

 4. Dumnezeu sa aiba mila de acest suflet ratacit care lupta necontenit impotriva umanitatii, alaturi de slugile lui credincioase banului. Dumnezeu sa aiba mila de toti cei care slujesc Diavolului, fiindca nu stiu ce fac.

 5. experimentele meteo sunt la liber in Romania de vreo 10 ani intru distrugerea agriculturii si a vietii libere. Avem o Tara bogata si frumoasa si AVEM APA, CEEA CE MULTE TARI NU MAI AU. O POOLIME CARE DOARME SI HABAR N-ARE CE STAPANESTE, PENTRU CA REFUZAM SA CITIM O PRAPADITA DE CARTICICA: CONSTITUTIA ROMANIEI! Au blocat lumina naturala a soarelui, au blocat agricultura = moartea animalelor = moartea naturii = furtuni din cauza lipsei padurilor, seceta = FALIMENTUL SI MOARTEA UNEI TARI! TREZITI-VA! In timpul Domniei Reginei Maria, aceasta a facut CENTURA DE PADURI IN JURUL LOCALITATILOR PENTRU PREVENIREA FENOMENELOR METEO SI A FURTUNILOR! CAND NU AI CAP VAI DE PICIOARE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button