X

Redirecționați 2% din impozitul pe venit către portalul OrtodoxINFO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dragi cititori,

A venit momentul, și în acest an, să decidem unde vor merge 2% din impozitul pe care statul îl percepe pe venitul nostru. Până la 25 mai 2021, PUTEȚI DECIDE VOI!

România este una din țările UE în care Codul Fiscal prevede posibilitatea persoanelor fizice de a direcționa 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit: fundații, asociații, unități de cult ori pentru acordarea de burse private (art.57(4)–(6) și art.84(2)-(4) din Codul Fiscal).

Voi, contribuabilii puteți dispune asupra destinației unei sume reprezentând 2% din impozit pentru susținerea unor cauze. Nu dați nimic de la dumneavoastră. Această donație nu vă costă nimic! Impozitul pe venit oricum îl plătiți statului. Diferența e că 2% din acești bani pe care oricum statul vi-i ia, aveți dreptul să-i dirijați acolo unde vreți dvs..

Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat! Și vedeți bine cum gestionează statul banii noștri.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

  1. Descărcați formularul gata completat cu datele Asociației.
  2. Completați formularul cu datele dvs. şi semnați. Datele Asociației SMI-B sunt deja completate
  3. Trimiteți formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care sunteți arondat. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2021.

– Puteți depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Aveți aici lista sediilor.

– Puteți trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţineți. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Banii dvs. vor susține activitatea portalului OrtodoxINFO, cu mai multe traduceri de articole exclusive, cât și publicarea de cărți cu tematică ortodoxă, anti-sistem.

Dacă vă simțiți alături de noi în îndeplinirea acestor deziderate, dacă vă regăsiți în acest ideal și vreți să sprijiniți activitatea noastră, completați Declarația 230 și depuneți-o la Administrația financiară sau la reprezentanții noștri din zona dvs., până la data de 25 mai 2021.

Doamne, ajută! Vă mulțumim!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE