X

Nucleara vine din SUA! CDC admite ÎNȘELĂCIUNEA: 96% din decesele de C0vid au fost de fapt decese din alte cauze

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cele mai recente cifre oferite de CDC dezvăluie că spitalele au numărat pacienții, care au murit din cauza unor condiții grave preexistente, ca decese COVID-19.  CDC a contorizat peste 51 de mii de pacienți care au murit de fapt de infarct, iar nu de coronavirus. În total peste 130 000 de persoane au murit de pneumonie, gripă, atac de cord, dar au fost trecute la decese de Covid19.

Zilele acestea și la noi au fost astfel de scurgeri de informații. Finalul acestei mascarade se apropie, iar actorii implicați vor fi deferiți unui tribunal de tip Nurenberg, ce va condamna crimele lor împotriva umanității.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Oare s-a normalizat societatea? Se mai fac nedreptăți? BOR-ul este Ok?
    Dacă da, atunci se sfârșește circul precum pre-ziceți.

  2. Fara tribunale !!!
    Ei trebuie executati oriunde se afla si aruncati, deindata, goi, in doi saci negri de plastic si un sicriu sigilat !!!
    Tribunalul ar insemna reguli de justitie pe care nu le merita fiindca ei au agresat intreaga Umanitate in maniera cea mai salbatica si criminala !!!

    1. Suntem crestini, aici in Romania cel putin. Cei care se fac vinovati de genocid, inalta tradare si subminarea economiei nationale sa fie anchetati si judecati.

      1. Pierzi vremea – vinovatii au omorat in fata ta; nu se opresc, si-au dovedit ura fata de Creatie si sint vrajmasi fata de Dumnezeu.
        Ce sa judeci?
        Daca esti crestin la o palma primita e ok, da’ cand iti omoara familia …. daca nu o aperi, esti ca ei.

  3. Nu e nici o problema. Poate urma “varianta extraterestra”… pentru care se pregatesc deja cu “dezvaluirile şocante despre ‘navele extraterestre’ si posibilele “civilizatii inteligente”…”. La aceasta noua pacaleala vor cadea multi in plasa si vor ceda in fata… invaziei planificate sau a “ajutorului venit din ceruri” :)) Pentru ca, vorba aia, dovada ca exista civilizatii extraterestre inteligente nu este numai faptul ca nu ne-au cautat, ci faptul ca nu le-am gasit… :) Se stie foarte bine cine sunt acesti “extraterestri”…: ‘dumnezeii’ masonilor, iezuitilor si ai altor ordine care vor “binele omenirii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button