X

APEL: “MORȚI” ai morților, haideți la București! Spălați-vă lașitatea de a fi lăsat să vă fie batjocorite rudele!

Amintiri din Decembrie 1989. Sau cum n-am fost la revoluţie * – Rost Online

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

E tot mai clar că marionetele sataniste ce conduc România se joacă cu nervii noștri, cu răbdarea și cu demnitatea noastră! Ne-au călcat în picioare în toate modurile posibile: legați de pat și asfixiați în spitalele morții, îngropați în fundul gol în saci negri, ca pe niște gunoaie, fără o slujbă creștinească, cu preoți îmbrăcați ca niște zugravi, evacuați din spitale cu operații abia făcute! Ce mai vreți? Injectare cu forța?! Va veni și aceea, și întâi asupra copiilor noștri!

Trezirea mămăligarilor! Să le arătăm că nu suntem morți, chiar dacă ne-au îngenuncheat! Însă nu ne-au îngenuncheat  la rugăciune, căci i-am fi biruit din prima, noi nu mai știm să ne rugăm! Să ne facem sincer o sfântă cruce și la LUPTĂ! Ori ei ori noi! Jandarmii vor ceda, poliția deja o face! Dacă nu îi oprim acum, vor aduce forțe dinafara țării, formate din imigranți, care au și așa o ură față de creștini! Vor bate în noi ca la fasole și ne vor vaccina ca pe găini!

Știm că în proporție de peste 80% suntem bolșevizați și spălați pe creier de ideologia neo-marxistă, dar oricum mai suntem 2 milioane! Nu avem voie acum să stăm în case și să lăsăm o mână de oameni care protestează așa cum pot și ei.  Trebuie să rămânem în stradă până cad toate capetele încornoraților ce ne batjocoresc!

SĂ OPRIM ritualurile sataniste de jertfe umane ce au loc de mai bine de un an! Mai bine morți în luptă, decât omorâți de ei și îngropați în saci! JOS MAFIA, JOS SATANIȘTII!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. La arme! Fiecare cu ce are! Astia nu stiu decat de frica! Ochi ptr ochi, dinte ptr dinte! Vor sange, il vor avea!

      1. Pentru asta este Psaltirea!
        Psaltirea nu trebuie citita cu gand rau ci cu gandul de a indrepta Dumnezeu pe oameni si ai aduce pe calea cea buna! Si Dumnezeu va face asa cum stie El!
        Nu este cale decat rugaciunea! Rugaciunea te invata si ce trebuie sa faci!

        1. Aici este si una si alta! Daca pe timpul lui Stefan cel Mare se citea doar Psaltirea, Moldova era demult paşalâc turcesc! Este nevoie si de rugaciune, chiar multa rugaciune, dar si de actiune! Daniil Sihastru si monahii manastirilor din Moldova se rugau fierbinte pentru oastea voievodului Stefan cel Mare care era pe campul de lupta! Repet: criminalii din fruntea tarii isi vor continua cu zambetul pe buze genocidul contra poporului daca romanii nu vor fi in strada cu sutele de mii, peste tot, nu doar la Bucuresti! Zi de zi!

      2. si inca ceva Stela Maria…in Romania nu sunt numai “bivoli” ci sunt si multe “oi”, “capre”, “gaini”, “iepuri” si “curci” fricoase, lighioane d astea sunt chiar foarte multe in aceasta tara, indivizi pe care tremura izmenele si fac in pantaloni de frica…la ora asta trebuiau sa fie milioane de romani pe strazi in intreaga tara, sa zboare acest guvern nenorocit de tradatori si criminali, care ne omoara cu buna stiinta bunicii, parintii, fratii si surorile, si vor si vietile copiilor nostri…vezi cumva asa ceva in Romania?

  2. Stelian
    Aveti dreptate, oamenii nu inteleg ca oricum e mai rau sa nu facem nimic. Trebuie mers zilnic cu trompetistii aia care canta la tara la morti, sa cante frate in fata guvernului a jale si a MOARTE

    1. just! in acest moment tara, institutiile sale, sunt luate prizoniere de grupuri de interese finantate din afara tarii care actioneaza pe fata impotriva poporului roman, doar un naiv sau un rau intentionat nu observa acest lucru! opozitia din parlament este ca si inexistenta, PSD-Ciolacu este doar o anexa a puterii care mimeaza opozitia, iar AUR este dinamitat si din interior si din exterior. Intr-o altfel de situatie PSD trebuia sa urle zi de zi in Parlament impotriva nenorocirilor pe care le fac cei de la putere, sa nu aiba liniste, sa iasa permanent in conferinte de presa, la declaratii, sa demaste abuzurile infioratoare ale puterii, sa demareze actiuni parlamentare caci au destule parghii de actiune, sa fie de partea poporului. dar ei tac complici, deci este clar ca sunt niste tradatori si lasi. Este clar ca in acest moment doar gruparile patriotice din serviciile secrete, din armata, din politie, cate mai sunt, cate mai slujesc intereselor nationale trebuie sa se alature poporului, impotriva vanzatorilor de tara. Altfel vom muri cu totii incet dar sigur in acelasi borhot pestilential, si jandarmi, si politisti, si militieni si oameni simpli, intreg poporul, rand pe rand, fiecare cand ii va veni randul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button