X

AVERTIZARE! Încă un vaccin provoacă cheaguri de sânge. Gândiți-vă de 100 de ori înainte de a vă vaccina și aveți multă răbdare

Vaccinul cu o singură doză de la Johnson&Johnson, pe urmele AstraZeneca. Patru persoane au dezvoltat cheaguri de sânge după inoculare, potrivit EMA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ACTUALIZARE: Se amână livrările vaccinului Johnson & Johnson în Europa

Johnson & Johnson anunță că suspendă livrările vaccinului anti-Covid în Europa, după ce au fost raportate șase cazuri de formare a cheagurilor de sânge după administrarea serului produs de compania americană.  Autoritățile de sănătate din SUA au solicitat suspendarea utilizării vaccinului, din motive de precauție.

Agenția pentru Medicamente (FDA) din Statele Unite solicită întreruperea temporară a administrării vaccinului anti-Covid produs de Johnson & Johnson, după ce au fost identificați șase pacienți care au dezvoltat cheaguri de sânge atipice după inoculare. FDA spune că recomandarea reprezintă o „măsură de precauție”, adăugând că reacțiile adverse sunt observate destul de rar.


Agenția Europeană pentru Medicamente a declarat vineri că investighează reacțiile adverse apărute după vaccinarea cu AstraZeneca, dar și câteva cazuri care au raportat formarea unor cheaguri de sânge administrarea serului Johnson & Johnson.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Din pacate, in randul populatiei Romaniei(popor numai suntem demult) exista si va exista acea turma de oi cretine, carora indiferent ce le-ai spune, le-ai arata sau le-ai avertiza, se arunca intotdeauna cu capul inainte, de parca ar fi pregatite pt taiere!

      1. Nu numai, ci si celule din avortoni, adica copiii omorati, alaturi de alte substante daunatoare!
        E cu totul satanic acest vaccin!
        Crestinii refuzau sa manance/sa se impartaseasca din jertfele necurate ale idolilor care se faceau in numele diavolilor!
        Exact acelasi lucru e si cu vaccinul! Cine are urechi de auzit sa auda!

        A nu se intelege ce nu trebe! Cine este intelept intelege ce vreau sa zic!
        Carcotasi vor fi intotdeauna!

  2. Cred ca nu e de la vaccin, ci de la anticorpi. Prea seamana vaccinurile cu efectul bolii. La covid de ce se dau anticoagulante? Deci fie ca faci vaccinul, fie ca treci prin boala, s-ar putea sa fie tot aia. Diferenta e ca de boala poate scapi asa ca ar fi o logica sa nu te vaccinezi. Acum nu stiu ce statistici s-au facut asupra celor care au trecut prin boala. Fara statistici suntem cam orbi. Dar din pacate cata incredere putem avea in cei care fac statistici? Nu faptele, ci interesele dicteaza rezultatele. Pacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button