X

Neo-marxista USR, Anca Dragu, salută decizia CEDO cu privire la obligativitatea vaccinării

Anca Dragu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, consideră că este “un pas important” decizia CEDO potrivit căreia vaccinarea obligatorie este ‘necesară într-o societate democratică’. 

“Decizia CEDO pare că pune o ierarhie între drepturi şi spune cumva că dreptul la viaţă este important şi că într-o democraţie trebuie respectate nişte reguli. Democraţia nu trebuie confundată cu lipsa regulii”, a afirmat Dragu, vineri, la Senat.

Întrebată dacă această decizie a CEDO poate determina obligativitatea vaccinării anti-COVID 19 în România, Dragu a răspuns:

“Această decizie va fi luată în considerare de către specialiști când se va formula o recomandare sau alta. Dar este un pas important”.

Vaccinarea obligatorie este ‘necesară într-o societate democratică’, consideră Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinţii unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniţă în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinaţi, transmite AFP, citând o hotărâre a Marii Camere publicată joi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Sa-i spuna cineva scroafei asteia ca e vorba de o instanta INUTILA si ca acolo se ocupa de manevre asupra oamenilor ca subiect viu.
    Ea trebuie sa se ocupe de trasaturile de CETATEAN care sint mai putine fiindca sint artificiale, nu se identifica cu omul.
    Ea nu-i in sytare sa se ocupe de ea – fiind credincioasa COVID; cum sa se ocupe de altii?

  2. Nu este vorba despre o decizie a CEDO ,a fost doar o considerație ,părere într-un caz particular , deci CEDO nu a decis nimic în legătură cu vaccinarea obligatorie și nu CEDO poate decide asta.

    1. @Nimeni
      Pasul a fost făcut deja. Ceea ce aveau în cap(în plan să facă) a fost exprimat deja. Acum va urma doar un “joc” înainte-înapoi, un dute-vino pe temelia(baza) acestei afirmații(decizii) până ce va ieși tot cum vrea oculta căreia i se închină acest CEDO. Acesta a fost pasul cel mai greu al lor. Dar și noi ne dăm seama mai bine acum cine este CEDO și câtă speranța să ne mai punem în el. Dacă te ajută acest joc, atunci poți să-ți spui că ai dreptate, dragă “Nimeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button