X

S-au hotărât restricțiile de Sfintele Paști: Se poate sta la slujbă până la sfârșit

Guvernul are pe ordinea de zi a şedinţei de joi, de la ora 17.00, pentru a aproba hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie, cât şi stabilirea măsurilor care sunt aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Prin urmare, va fi prelungită circulaţia în perioada 1 mai – 2 mai, în intervalul orar 20.00 – 05.00, pentru ca lumea să poată participa la slujba de Înviere, iar magazinele vor fi închise la ora 20.00, în Vinerea Mare, nu la ora 18.00.

Lista completă a documentele care vor fi incluse în şedinţa de joi a Executivului pot fi accesate AICIpot fi accesate AICI.

Astfel potrivit Anexei 3 la hotărârea de Guvern, „în toate localităţile se permite circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în perioada 1 mai – 2 mai 2021, în intervalul orar 20,00 – 5,00 pentru deplasarea şi participarea la slujbele religioase.

Sursa menţionată mai precizează că prin excepţie, în zilele de 23 aprilie şi 30 aprilie 2021, operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, îşi pot organiza şi desfăşura activitatea în intervalul orar 5,00 – 20,00. În intervalul orar 20,00 – 5,00, operatorii economici pot activa doar în relaţia cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
    Am o prietena care e protestanta si i-am scris cateva lucruri legate de ortodoxie, iar acum astept si sper din suflet sa inteleaga ca trebuie sa aleaga corect.
    Daca v-ati indura un moment pentru o rugaciune ca acestei persoane sa ii se deschida ochii, as aprecia foarte foarte mult.
    Multumesc

  2. Sunt convins ca, Iudele, slugoii si satanistii astia care ne conduc, si-au calcat pe inima cand au dat aceasta derogare, pt ca Stapanii lor externi oculti le cerusera, mai mult ca sigur, cu totul altceva, si anume, interzicerea inca o data a Sfintei Sarbatori de Inviere, asa cum e cam peste tot in Europa! Daca totusi au facut acest gest, cu inima grea, evident, inseamna ca le-a fost teama de reactia romanilor, pt ca toti astia au 3 insusiri de baza: lasitate, slugarnicie si tradare!

  3. Sa nu zicem hop pana nu sarim pârleazul! Nu se stie niciodată ce va fi! Iar daca va fi asa cum zic ei, ma intreb care va fi nota de plata? Caci sper ca banuiti ca satanelor de la putere nu li s-a facut brusc mila de popor sau au avut ei, asa, o strafulgerare si au zis sa faca un gest crestinesc. Nicidecum! Ce va da in schimb Biserica? Oare propaganda ptr vaccinare? Sau poate si altceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button