X

ULTIMA ORĂ: EMA admite că vaccinul AstraZeneca cauzează deces, ca urmare a trombozei venoase

Agenţia Europeană a Medicamentului, decizie privind listarea efectelor adverse ale vaccinului

Comitetul de siguranţă al Agenţiei Europene a Medicamentului a stabilit miercuri faptul că pot fi listate drept efecte adverse rare ale vaccinului AstraZeneca cheagurile de sânge neobişnuite şi nivel scăzut de tromobocite. Specialiştii le recomandă celor vaccinaţi să rămână vigilenţi timp de două săptămâni.

Agenţia a efectuat un studiu pe 86 de cazuri de tromoboză venoasă. 18 dintre acestea au dus la deces.Una dintre posibilele cauze ale apariţiei cheagurilor de sânge este un răspuns imun asemător celui care apar după administrarea de medicamente pentru coagulare.

Pacienţii trebuie să semnaleze imediat una dintre următoarele simptome: dificultate de respiraţie, durere în piept, umflarea picioarelor, durere abdominală persistentă, simptome neurologice, inclusiv dureri de cap persistente sau vedere înceţoşată, vase sparte sau vânîtăi în locul injectării.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

    1. MoarteaZeneca produce moarte sigură! Iar oile asta vor!
      Exact cum se varsă sânge nevinovat, dar oile tot curvesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button