X

ULTIMA ORĂ: EMA admite că vaccinul AstraZeneca cauzează deces, ca urmare a trombozei venoase

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agenţia Europeană a Medicamentului, decizie privind listarea efectelor adverse ale vaccinului

Comitetul de siguranţă al Agenţiei Europene a Medicamentului a stabilit miercuri faptul că pot fi listate drept efecte adverse rare ale vaccinului AstraZeneca cheagurile de sânge neobişnuite şi nivel scăzut de tromobocite.  Specialiştii le recomandă celor vaccinaţi să rămână vigilenţi timp de două săptămâni.

Agenţia a efectuat un studiu pe 86 de cazuri de tromoboză venoasă. 18 dintre acestea au dus la deces.Una dintre posibilele cauze ale apariţiei cheagurilor de sânge este un răspuns imun asemător celui care apar după administrarea de medicamente pentru coagulare.

Pacienţii trebuie să semnaleze imediat una dintre următoarele simptome: dificultate de respiraţie, durere în piept, umflarea picioarelor, durere abdominală persistentă, simptome neurologice, inclusiv dureri de cap persistente sau vedere înceţoşată, vase sparte sau vânîtăi în locul injectării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. MoarteaZeneca produce moarte sigură! Iar oile asta vor!
      Exact cum se varsă sânge nevinovat, dar oile tot curvesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button