X

PSD, aceeași mizerie: „Nu putem să ridicăm din restricții de la 1 iunie”. PSD nu susține protestele fața de restricții și se dezice de ele

PSD prin vocea lui Alexandru Rafila spune că nu se pot ridica din restricții la 1 iunie, iar afirmațiile premierului Florin Cîțu sunt hazardate.

„Am auzit și declarația domnului prim-ministru, referitoare la data de 1 iunie. Eu o să vă spun sincer, dacă eram în locul dânsului, făceam în așa fel încât să am o medie de 100.000 de persoane vaccinate zilnic și să fim siguri că pe platforma pentru vaccinare sunt 2-3 milioane de persoane înscrise și atunci puteam să fac această declarație. Deocamdată avem 750-780.000 de persoane pe platformă și o medie de 50-55.000 de doze de vaccin administrate zilnic.

Dar, să putem să ajungem la ceea ce își propune domnul prim-ministru, trebuie să atingem cifrele pe care vi le spun eu. Asta este problema. Ajungem să vaccinăm 100.000 medie pe zi? Reușim să păstrăm ritmul acesta de vaccinare și să convingem lumea să se înscrie pe platformă? Atunci sigur că o să putem să avem o siguranță pentru data de 1 iunie și cu atât mai mult pentru sfârșitul toamnei. O să fie cu totul altă situație, pentru că transmiterea comunitară va continua pe deoparte.

Există și o avertizare din partea Comisiei Europene care arată că țările care nu vor reuși să vaccineze cea mai mare parte a populației în perioada următoare vor avea problemele legate de relansarea economică și lucru ăsta cred că trebuie să fie clar pentru toată lumea. Eu pledez pentru vaccinare ca și soluție pentru revenirea la o viață oarecum normală”, a apreciat Rafila.

„PSD nu susţine protestele faţă de restricţii si se dezice de ele”‘ , declară la RFI liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis [ PSD].

Avocatul Iulian Urban avertizează că PSD este cu totul de acord cu politica de vaccinare a PNL-USR.

Deci acum stam relaxați, știm ca PSD nu este în opoziție.
Incredibil cata putere are Rafila în PSD, practic un întreg partid este redus la tăcere și făcut complice [ oare pe gratis ?] la marea îmbogățire pandemico-vaxinista din Romania.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

  1. Mda, păi Rachel-eanu ăsta, îmbarcat de curand în lotca pesede-auei; ce să zică si el; sireacul; dăcât ce l-au întors cu arcul stăpânii lui din Piramida-Chioară-Încălecată-de-Țap.

  2. S-ar putea sa fie o mai mare mizerie, pt ca PSD-ul de azi e condus direct de Securisti, si nu prin intermediari, ca celelalte „mizerii”!

  3. 4-5 mii de sclavi dispun de Romania dupa bunul plac. Toti conectati ombilical la SRI, care ar trebui sa-si schimbe denumirea in SSI, adica Serviciul Strain de Informatii.

    1. prin anii ’50-60, era hei rup cu colectivizarea, acum e cu vaccinarea pe cap de vita furajata. nimic nu s-a schimbat, istoria cand se repeta devine ironica..vorba unui clasic.

  4. O dată ce l-au închis politic pe Dragnea ,cu toate păcatele lui ,era autohton și nu trădător ,au predat PSD celor ce ne conduc alogenii și trădătorii .

    1. Total de acord. De-asta a fost imensa mobilizare de forte (bani, logistica, agitatori online si in mass-media, mituirea presei) in campania de demonizare a lui Dragnea. Stiau ce urma sa vina, iar un lider nationalist le-ar fi incurcat planurile. Dragnea trebuia suprimat la timp pentru ca PSD sa fie preluat sub control pana la finele lui 2019, astfel incat sa nu se opuna in mod real plandemiei sataniste de la inceputul lui 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button