X

Miliția începe să-și recunoască statutul de organ de represiune folosit de politruci împotriva protestelor anti-guwerner

politia controale razie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sindicaliștii de la Europol susțin că Poliția Română este folosită în funcție de „influențele politice”. Acuzația se bazează pe o adresă trimisă de conducerea MAI prin care li se solicită polițiștilor să adune informații despre manifestațiile publice anunțate pentru perioada următoare

Sindicaliștii au anunțat pe Facebook faptul că polițiștilor din țară li s-a cerut, prin intermediul unei adrese a Ministerului de Interne, să culeagă informații..

„Să mai spună cineva că Poliția Română nu este folosită în funcție de influențele politice. O adresă transmisă la nivelul tuturor județelor, transpune solicitarea conducerii MAI, de a culege informații pentru manifestațiile publice preconizate în perioada următoare”, au anunțat sindicaliștii de la Europol pe Facebook.

Sindicaliștii mai spun că în loc să se ocupe de infractori, polițiștii trebuie să dea amenzi pentru lipsa măștii de protecție și să adune informații despre protestele antiguvernamentale.

„Ce dosare penale, ce documentare a grupărilor infracționale, ce minori dispăruți și fete traficate, ce furturi de material lemnos, nimic din aceasta nu mai contează! Munca de poliție în vremurile acestea înseamnă să dai amenzi pentru mască, să stai în filtre și să culegi informații despre cei care vor să protesteze împotriva măsurilor Guvernului. Asta vor cei care ne conduc”, a precizat Europol.

https://www.facebook.com/europolromania/posts/3777173042379872

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Si iata cum cei care ar trebui sa se ocupe de buna functionare a angrenajelor sociale, economice si de siguranta cetateanului român, sunt dusi in derizoriu si in penibil – pe langa faptul ca au ajuns sa se comporte la un nivel sub-uman cu propii frati intru natiune. Probabil ca ar trebui sa faceti ceva ca sa va recuperati demnitatea…

  2. Cu cat va fi mai rau pentru noi acum, cu atat va fi mai rau pentru ei cand se intoarce roata. Ce a fost la revolutie e nimic cand o sa alerge dupa ei toti care au patimit in aceasta mincinoasa pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button