X

ESENȚIAL: Scopul plandemiei a fost izolarea și restricționarea celor ce se opun globalismului, neo-marxismului, satanismului

Will the Coronavirus Bring the End of Globalization? Don't Count on It - WSJ

Oponenții restricțiilor plandemice sunt în marea lor majoritate anti-globaliști, naționaliști, apropiați ai Bisericii. Adepții plandemiei sunt cu precădere neo-marxiști, gloata #rezist, sataniști și cei certați cu Biserica. Dintre cei din prima categorie foarte puțini se vor vaccina, pe când a doua categorie îmbrățișează cu frenezie orice vaccin asumându-și orice risc, chiar și moartea, care în aceste condiții este egală cu sinuciderea.

Dar să vedem de ce vaccinarea nu mai are rolul pe care-l știam până acum. Chiar OMS declara recent că nu poate garanta că vaccinarea va opri răspândirea virusului și sunt deja persoane vaccinate care nu au anticorpi împotriva c0vid. Deci, aceste vaccinuri nu-i imunizează pe cei care și le injectează, însă prin reacțiile lor adverse, fac o selecție chimică (nu naturală) și elimină persoanele în vârstă, cu boli foarte avansate etc., nedorite de sistem.

Care e de fapt rolul vaccinării c0vid?

Deși inițial, Comisia Europeană dădea asigurări că nu va adopta pașaportul de vaccinare, considerându-l discriminatoriu, la nici o lună după acest angajament se dă startul implementării unui certificat verde (cu rol de pașaport de vaccinare) la nivelul UE. Se prefigurează astfel faptul că rolul plandemiei a fost segregarea socială, încât doar cei imunizați (și am arătat mai sus că e o falsă imunizare) să ducă o viață ca înainte. Totodată, cei care sunt în opoziție cu globaliștii, să fie izolați, fără drepturi de liberă circulație, de recreație, de educație etc. Și uite așa o nouă ordine mondială se va institui, visul de sute de ani al ocultei, fără ca opozanții să aibă vreo putere de a protesta măcar. Însă ei exclud cea mai importantă parte a ecuației, pe Dumnezeu. Rămâne ca noi să ținem cont de ea și să învingem!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

  1. Cum adică sint liberi sa se plimbe dintr.o puscarie in alta cei vaccinati?! Cand de fapt lor li se promite libertatea si noua celor care refuzam..posibil ca in acel clip….🙄🤔 !

 1. Ce frumos ati scris, cea mai mare parte a ecuatiei e Dumnezeu….
  Isi face oculta planuri. Dar… oare Dumnezeu nu-si face? Oare va lasa El turma Sa cea mica, prada demonilor?
  Daca ne vom pocai si ne vom intoarce, ne vom Spovedi si Impartasi, daca o vom ruga pe Maica Domnului, Hristos se va indura de noi.

  Cand noi ii cerem ceva Preacuratei, ea se roaga pentru noi cu lacrimi si cu durere. Insusi Dumnezeu, Cel Care a dat legea „cinsteste pe tatal tau si pe mama ta…”, nu Isi va cinsti oare Maica? Nu va asculta rugaciunea ei? Ba da, o va face, trebuie macar intentia, GANDUL BUN, de a ne schimba sa-l avem, chiar daca nu vom reusi din prima sa fim placuti Lui, El vede intentia noastra si nu ne va lasa in ghearele vrajmasilor.

  Va rog foarte mult sa va rugati ca sa nu le reuseasca planul testarii copiilor in scoli. Va dati seama cati copii sarmani si nevinovati ar lua parte la mascarada lor, din nestiinta parintilor, de frica sau de orice alt motiv? Sa ne rugam, sa ne unim, fiecare sa citim Paraclisul Maicii Domnului pentru aceasta cauza, sa nu ii testeze pe copii in scoli.
  Doamne ajuta!

 2. În prospectele acestor așa zise vaccinuri scrie clar ,nu oferă imunizare deci sunt inutile ,au autorizație condiționată ,deci sunt experimentale ,pot da numeroase reactii adverse grave inclusiv tromboze ,trombocitopenie care în majoritatea cazurilor este mortala,in unele cazuri necesita cortizon și sau splenectomie..
  Aceste vaccinuri conțin așa cum spune și in prospect organisme modificate genetic OMG..
  Deci modifica ADNul uman…
  Adevărații creștini și mărturisitori a lui Hristos nu vor accepta niciodata globalizarea,apostazia…

  Doamne ajuta ne !!!

  Amin!!!

 3. Mitropolitul Serafim de Pireu s-a vaccinat si e apropiat de Biserica deci sa intelegem ca intra la categoria celor putini…

   1. Biserica e corupta in totalitate, oricare biserica catolica, ortodoxa,toate ; in plus bisericile nu sunt altceva decat o mijloc de control a populatiei, credinta nu are nimic de a face cu biserica;

 4. Off topic, am o intrebare pentru cei ce stiu mai bine
  Este bine sa citim troparele sfintilor acasa? Trebuie neaparat sa fie urmate de rugaciuni sau sa fac altceva inainte?
  Multumesc

   1. Elena cred ca nu stii ce au spus cei doi mari parinti ai ortodoxiei -Sf Paisie Aghioritul si Sf Iustin Parvu .Ca acum sfarsitul vremurilor sa faca fiecare ce ii va dicta constiinta.Va fi o problema individuala .

    1. Da’ constiinta proprie iti da – asa, brusc si negresit – sensul absolutului?
     Sigur ca te duci la constiinta… dar daca nu ai duhovnic si nici Biserica aproape, ramane singura posibilitate…. altfel, nu e frumos sa „tai” Traditia. „Sfarsitul vremurilor” nu e afisat nicaieri ca data de inceput si se afla ca samanta inca de la inceputul vremurilor.
     … ca nu e inceput fara de sfarsit, nu-i asa?

  1. Troparele sfintilor pot fi cantate sau citite cu glas tare acasa sau in gand pe strada , in statia de autobuz, cand gatim , etc. La fel ca si rugaciunea lui Iisus (” Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu , miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa ” ) sau alte rugaciuni. Rugaciunile acestea scurte nu trebuie precedate de rugaciunile incepatoare ” Imparate ceresc….” .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button