X

Nevoiți să recunoască: Agenția Europeană a Medicamentului confirmă că vaccinul Astrazeneca provoacă tromboze. Ghiță de România asigură că nu va fi retras

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un oficial al Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) confirmă existenţa unei „legături” între vaccinul AstraZeneca şi cazurile de tromboză observate după administrarea serului, într-un interviu acordat cotidianului italian Il Messaggero, publicat marţi, 6 aprilie şi preluat de Le Figaro. 

Acum o putem spune, este clar că există o legătură cu vaccinul. Cu toate acestea, nu ştim încă ceea ce cauzează această reacţie. Pentru a rezuma, în următoarele câteva ore vom spune că există o legătură, dar trebuie totuşi să înţelegem cum se întâmplă,” spune Marco Cavaleri, şeful strategiei de vaccinare de la EMA.
EMA trebuie să se întâlnească să discute despre dosar în perioada 6-9 aprilie.
„Încercăm să obţinem o imagine precisă a ceea ce se întâmplă, pentru a defini exact acest sindrom apărut din cauza vaccinului. Dintre cei vaccinaţi, există un număr mai mare de cazuri de tromboză cerebrală la tineri decât ne-am aştepta. Trebuie să spunem asta,” a mai afirmat oficialul EMA.
Ca măsură de precauţie, mai multe ţări au decis să nu mai administreze acest vaccin sub o anumită vârstă, cum ar fi Franţa, Germania şi Canada.
Norvegia şi Danemarca şi-au suspendat campania deocamdată. La rândul său, AstraZeneca a asigurat în martie că nu există „nicio dovadă a unui risc agravat” şi a asigurat sâmbătă că „siguranţa pacientului” este „principala sa prioritate”.

Valeriu Gheorghiță, este aproape convins de faptul că oficialii europeni nu vor retrage de pe piață vaccinul AstraZeneca, după ultimele informații.

”De departe, beneficiile în momentul de față depășesc riscurile, pentru orice tip de vaccin vorbim. Și chiar dacă EMA va face o precizare legată de vaccinul de la AstraZeneca, suntem aproape convinși că nu se va retrage autorizarea de punere pe piață, pentru că avem date care arată că această frecvență este foarte rară, repet, până la 1 la 1 milion.” – a mai spus el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/peste-200-000-de-oameni-si-au-anulat-programarile-pentru-vaccinarea-cu-astrazeneca-ce-spun-autoritatile.html

    La peste trei săptămâni de la apariția primelor suspiciuni în legătură cu serul de la AstraZeneca, în România încrederea a scăzut mult pentru acest vaccin. Se vede în datele platformei de vaccinare. Din martie și până acum, 207.000 de oameni și-au anulat programările pentru AstraZeneca, iar din cei care au rămas totuși programați, o treime, adică 99.000 de oameni nu s-au prezentat în centrele de vaccinare.

    1. Ghiță, ești un mare trădător, păcat că porți numele unui mare mărturisitor… Probabil că diavolul intenționat alege astfel de trădători care pot înșela prin numele lor:”purtând chipul evlaviei, dar tagaduind puterea ei”, cum spune magistral marele Pavel..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button