X

[VIDEO] A șasea zi de proteste. Mâine se anunță o adevărată “revoluție”, începând cu ora 13, în Piața Universității

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Românii din toată țara sunt așteptați să vină la București, mâine, 3 aprilie 2021, începând cu ora 13, în Piața Universității. 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Incetati terorizarea poporului cu masuri absurde, fara nicio logica!!! Cerem pedepsirea exemplara a militienilor si jandarmilor tortionari care au omorat doi tineri la Bucuresti si au rupt cu bataia niste adolescenti la Braila!!! Ridicati starea de alerta care nu doar ca este neconstitutionala, dar nu are nicio noima! Arafat, demisia! Cutzu, demisia! Sunteti calaii acestui popor!!! I-ati chinuit destul pe romani, i-ati mintit, i-ati batjocorit, le-ati calcat in picioare libertatile si drepturile castigate cu sangele tinerilor in decembrie 1989 pe motivul inventat al unei asa-zise pandemii!!! Daca nu faceti asta, veti fi direct raspunzatori ptr ce va urma!!!

    1. Cerem sa fie acuzați de GENOCID , de la data începerii plandemiei pana in momentul de fata!Toata caracatita formata si tot ce implica ea!!!!! Urgent!au murit oameni nevinovati…oameni care au avut reale prb de sănătate și care nu au fost băgați in seama, oameni care nu au avut mai nimic si care au fost uciși in spitalele groazei!!!!!!

      1. Daca mai acceptam chiar si putina vreme, sa ne mai conduca satanistii astia, maine e posibil sa urmam noi, cei ramasi astazi in viata! Iar problema supravietuirii care se pune astazi, este: ori ei, ori noi! Pt ca aceste Iude antiromanesti sunt mai periculoase decat toti dusmanii avuti laolalta in decursul Istoriei, deoarece nenorocitii ataca insasi fibra crestina a acestui neam!

  2. Oameni buni, ieșiti din case la proteste. Dacă ieșim 2- 300000 de omeni pe stradă în București se termină cu plandemia, si cu iohanus, și cu toata gasca lui globalistă. Chiar daca nu se termină e preferabil sa ieșim, decât să vegetăm în starea de legumă pe care ei vor să ne-o impună. Dumnezeu ne-a făcut liberi și nici un globalist nu ne poate lua această libertate.

  3. La Arad au fost în jur de 30-40 de oameni.Au blocat tot centrul ca să nu mai poată trece lumea.Pentru o mână de bani au ajuns să apere slugile satanei.Am crezut că este război.Toată camarila satanistă pe străzi.

  4. Uite ca se termina ziua cea mare, iar rezultatul a fost o dezamagire crunta. Cu 1000 de oameni in strada nu faci revolutie. Erau mai multi jandarmi decat manifestanti in Piata Victoriei. Adevarul e ca romanilor inca nu le-a ajuns cutitul la os. In loc sa isi strige oful in piata, ei se buluceau la supermarket, sa-si faca plinul repede, pana la ora 18. Abia cand nu o sa mai aiba bani de cumparaturi, cand nu o sa mai aiba locuri de munca si bani de rate se va trezi constiinta civica in ei. Trist, foarte trist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button