X

Poliția și jandarmeria ne amendează după ritualuri masonice: întâi au dat 222 de amenzi, azi anunță 444 de amenzi

protest-aur-anti-masca-restrictii-coronavirus-covid-bucuresti-inq-ganea (4)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După a doua zi de proteste, Poliția și Jandarmeria au anunțat că au fost date 222 de amenzi, în valoare de 200. 000 de lei și că 188 de persoane sunt audiate în urma protestului de aseară din Capitală. Este vorba despre cei care au provocat incidente în Piața Unirii. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune însă că protestele nu vor determina autoritățile să renunțe la noile măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Jandarmeria Română a asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protestele care au avut loc ieri, în 44 de localități, anunță reprezentanții instituției într-un comunicat.

Până la acest moment, au fost aplicate organizatorilor și participanților 444 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 264.250 de lei, în principal, pentru nedeclararea manifestațiilor, desfășurarea acestora în intervalul de timp în care normele legale prevăd restricționarea circulației și permit deplasarea în afara locuinței pentru motive strict reglementate, precum și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

Nu credem în coincidențe, mai ales că politrucii au urlat în cor: anti-semitism! E clar pe cine deranjează că românii nu mai acceptă jugul plandemic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button