X

Gheorghe Mencinicopschi, grav bolnav, este tratat de mediculĀ Flavia Grosan

Gheorghe Mencinicopschi, grav bolnav. Este tratat de medicul Flavia Grosan. Are nevoie de oxigen pentru a respira

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gheorghe Mencinicopschi urmeaza un tratament prescris de medicul Flavia Grosan. Cercetatorul stiintific trece prin momente grele, dupa ce sanatatea i-a fost grav afectata in Penitenciarul Rahova, potrivit Lumea Justitiei.

Gheorghe Mencinicopschi nu poate respira fara oxigen, oboseste imediat, avand organismul foarte slabit. Acesta urmeaza un tratament prescris de Flavia Grosan, fiind suferind de fibroza pulmonara. Suspiciunea familiei este ca a contractat microbul din plamani in anii de detentie, in care a fost tinut in frig, umezeala si mucegai la Penitenciarul Rahova.

Gheorghe Mencinicopschi a vorbit despre suferinta prin care a trecut si de executia publica la care a fost supus.

ā€žEu am ramas uimit cand am vazut cum a rezultat acea enorma frauda de aproximativ 60 milioane euro sau de dolari, este clar un proces inscenat si politic! Inmultindu-se 32.000 de metri patrati cu 1.800 euro, la pretul pietei din 2007. Ori lucrul acesta sa stiti ca pentru a mine a fost halucinant. Mi-am facut un fel de scenariuā€¦ E ca si cum in 2003 cineva mi-ar fi vandut o masina cu 100 lei si apoi vine in 2007 si imi spune, nu, nu! Imi esti dator cu inca un milion pentru ca masina ta a devenit una de colectie si acum nu mai costa 100 lei, costa un milion si 100 lei!ā€, a declarat Gheorghe Mencinicopschi.

ā€žAs fi murit pana acum daca m-as fi stiut vinovat! Si cine are buna credinta sa se aplece si sa studieze. Si sa vada ca nu exista niciun fel de implicare a noastra, a mea, in acest proces (n.n. ā€“ de privatizare). Si culmea, nu este niciun fel de frauda! Nu am furat, nu am fraudat nimic, nu am facut nimic cu rea intentie! Sufletul meu nu accepta sa fiu calcat in picioare in modul acesta josnic! Si noi avem suflet, si noi avem dureri, si noi avem din cand in cand niste bucurii. Dar sa distrugi, sa intri atat de brutal si atat de neomenesc in viata oamenilor nevinovati, mi se pare o crima mai mare decat ce vreti dumneavoastra!ā€, a mai spus Gheorghe Mencinicopschi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină Ć®n provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completĆ¢nd formularul de mai jos.

ā‚¬


Mulțumim celor care ne-au ajutat pĆ¢nă acum!

2 comentarii

  1. Domnule Gheorghe Mencinicopschi, Dumnezeu Tatal prin Fiul Sau Unul Nascut Iisus Hristos si cu puterea Sfntului Duh sa va binecuvinteze sa aveti sanatate, sa va intariti in credinta, sa faceti in continuare fapte bune si ne invatati si pe noi nestiutorii cele bune pentru sanatatea noastra! Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button