X

Marius Tucă: Populația a fost supusă la o bătaie de joc nesfârșită de regimul Iohannis. Trăim un moment istoric!

Jurnalistul Marius Tucă afirmă că asistăm la un moment istoric pentru România și acum este momentul să ne recuperăm drepturile și libertățile, după ce am fost batjocoriți la nesfârșit de regimul Iohannis.

„În noaptea de 28 spre 29 martie, și nu în orice noapte, în noaptea de duminică, timpul nu a mai avut răbdare și miile de oameni au ieșit să demonstreze împotriva rectricțiilor impuse de regimul Iohannis. Un moment istoric având în vedere bătaia de joc nesfârșită la care a fost supusă populația de la începutul pandemiei până astăzi.

Ultimele luni de când s-a instalat Guvernul Cîțu au fost cele care au umplut paharul: restricții peste restricții, măsuri luate de la cel mai înalt nivel după ureche, folosirea amenzilor și a poliției cu un dispreț de care România nu a avut niciodată parte, cu o guvernare de o aroganță nesfârșită, România părea să fie scufundată în carantină, izolare și întuneric.

Ultimele zile de când nefericiții Vlad Voiculescu, Florin Cîțu, Bode și Arafat au anunțat noile restricții au transformat România în stat polițienesc: peste tot polițiști, jandarmi trimiși să controleze, să amendeze, să aresteze, să închidă. Ultimele zile în care girofarurile aprinse învârtindu-se te agresau la fiecare colț de stradă, în toată această atmosferă a unui stat polițienesc mai lipsea ca regimul Iohannis să scoată tancurile în stradă.

Gata, ajunge: mămăliga stă să explodeze când nimeni nu se mai aștepta la asta, în miezul unei nopți de duminică, în noaptea de 28 spre 29 martie anul de grație, de pandemie 2021.”, a afirmat Marius Tucă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Luptătorul Daniel Ghiță la B1 TV (28 martie 2021):

  https://brighteon.com/8ca2545f-2c29-4512-b385-607457cafb07

  ””Fac apel la poliţie şi la jandarmerie să nu folosească forţa, că va fi război civil. Guvernanţii să plece acasă. În locul lor să vină oameni cu studii şi cu pregătire în domeniu. Guvernul a împrumututat anul trecut 40 miliarde de euro, şi nu vedem unde au fost băgaţi. Ceauşescu a împrumutat 10 miliarde de dolari, şi a construit cu ei o industrie din care trăia toată Europa. De Paşti voi merge la Înviere. Îi îndemn pe toţi românii să meargă de Paşti la Biserică.”

 2. Eu spun că TOATE aceste manifestații sunt organizate de sistemul satanic mondial!
  DA! TREBUIE să ieșim în stradă! Dar sa facem o adevărată REVOLUȚIE și să schimbăm pe toți cei care ne conduc și să punem in locul lor conducători patrioți și creștini ortodocși.
  Așa, manifestând pentru jocurile lor NU o să schimbăm nimic în bine.
  Avem nevoie de un conducător creștin ortodox cum a fost Zelea Codreanu, care să coalizeze in jurul lui tot poporul! Numai așa vom reuși să schimbăm țara cu totul în bine și pe termen lung.

 3. „moment istoric”…. expresii de jurnalisti degajati! Domnule nu ne mai intereseaza astfel de tampenii pe noi ne intereseaza sa ne castigam drepturile si libertatile! Intelegi? N-au decat urmasii nostrii sa vorbeasca despre noi! Nu ne trebuie analiza matale de rahat care ne tine in fata televizoarelor! Nu ne trebuie nici un comentariu inteligent de la un fasait expirat! Nu ne trebuie nici arbitrii, nici nimic! Poporul stie ce vrea! Si ai grija ce vorbesti! Ai face mai bine sa-ti tii gura si sa vorbesti la subiect transmitand stiri corecte! Intelegi ce vreau sa zic? Stiri! NU opere artistice de gazetarie! Intelegi ce zic eu aici?

 4. Este necesar ca protestatarii din Bucuresti sa mearga si la TELEVIZIUNILE si publicatiile care accepta mita guvernamentala din bani publici si au facut sistematic propaganda pentru mafia de stat/mafia globalista ! Presa centrala si chiar din provincie a devenit un isntrument de baza in implementarea simulacrului terorist-plandemic si instaurarea regimului comunisto-nazist 666 !

 5. Oameni buni, o rudă m-a rugat să-i pun pe calculator România TV live. Cu ocazia asta am văzut şi eu ce dă:
  – au reînceput protestele, acuma par mai puternice decât ieri. În Bucureşti e un tămbălău destul de mare cu vuvuzele, în Timişoara e un protest în mişcare (marş);
  – pe post zice că în mai toate oraşele din ţară oamenii au ieşit la proteste;
  – vedeţi că s-ar putea să însceneze un caz George Floyd pentru România (fără deces). Deja jandarmii l-au săltat pe unul pe motiv că nu purta mască şi nu s-a legitimat. Jandarmii s-au chinuit să-l ducă, pentru că era voinic. Erau 4 jandarmi care l-au dus cu greutate şi unul a căzut pe jos, în timp ce omul s-a împotrivit tare;
  – mai înainte se pare că guvernul era într-o şedinţă pe tema restricţiilor, iar când au început protestele au întrerupt şedinţa, s-au mutat în alt loc nu ştiu cum, şi au început o nouă şedinţă pe tema protestelor;
  – pe site scrie că autorităţile nu au de gând să relaxeze restricţiile în urma protestelor;
  – a murit patronul ceh al Pro TV;

  Lucruri care apar pe ecran cu galben:
  ”Testarea tuturor românilor. Ce se anunţă”
  ”Protestatarii jigniţi şi batjocoriţi de rezişti”
  ”Arafat asaltat de protestatari. Ce explicaţii dă”
  ”ce pregătesc oamenii revoltaţi în toate oraşele ţării”
  ”Protestatarii ridicaţi şi băgaţi la dubă ”(asta pare pusă la plesneală, ca şi altele de altfel)”
  ”Acum: protestatarii au pornit în marş spre guvern”
  ”Sute de oameni se alătură protestatarilor”
  ”Pensionare, în stradă: îşi bat joc de noi”
  ”oameni disperaţi în stradă, îşi pierd locurile de muncă”
  ”Mii de oameni în stradă, protestatarii ies din casă”
  ”intervenţia forţelor de ordine din cauza măştilor”
  ”Ministrul rezist, decizia care îngrozeşte”
  ”Rezistii au sărit împotriva protestatarilor”
  ”Acum: proteste în marile oraşe ale ţării” (Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Brăila)

  Acuma dă din Brăila că protestatarii au ocupat strada şi merg în marş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button