X

Erdogan retrage Turcia din Conveția de Istanbul: ”distruge conceptul de familie și normalizează homosexualitatea’

Florin Pușcaș, jurnalist: „Ideologia de gen, prioritate a României cu orice preț. Ale cui interese le servim?” – Știri pentru viață

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a justificat miercuri decizia sa de a retrage Turcia din Convenţia de la Istanbul împotriva violenţei de gen prin faptul că aceasta atentează contra ”credinţelor şi culturii” ţării sale şi a devenit un mijloc pentru ”distrugerea conceptului de familie”, informează agerpres. 

”Conform credinţelor noastre, nu puteam permite ca teme ce sunt semne de erezie să se transforme într-un mijloc de represiune, refugiate în spatele Convenţiei de la Istanbul”, a spus Erdogan, citat de agenţia EFE, la Congresul formaţiunii sale, Partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP).

Guvernul său a explicat anterior că Turcia s-a retras din Convenţia Consiliului Europei privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor şi a violenţei domestice (cunoscută şi sub numele de Convenţia de la Istanbul) întrucât acesta ”normalizează homosexualitatea”, incompatibilă cu ”valorile sociale şi familiale ale Turciei”.

Documentul, care stabileşte un cadrul legal comun pentru prevenirea şi combaterea violenţei de gen, nu menţionează homosexualitatea, ci doar precizează că nu trebuie să existe măsuri discriminatorii pe baza ”orientării sexuale”.

”Am decis să ne retragem pentru a pune capăt acestor discuţii care merg împotriva credinţelor noastre, culturii şi legitimităţii”, iar ”unele expresii” din Convenţie au devenit un mijloc pentru ”distrugerea conceptului de familie”, a mai spus miercuri Erdogan în intervenţia sa. ”Nimeni nu are dreptul să ne impună în ce clase de gen ne împărţim oamenii şi cum să determinăm relaţiile între ei”, a concluzionat liderul turc.

Atât în UE cât şi în SUA organizaţii pentru drepturile omului au condamnat decizia Turciei de a se retrage din Convenţia de Istanbul, în timp ce în principalele oraşe turceşti mii de femei au ieşit să protesteze împotriva denunţării acestui tratat.

Şase state central şi est-europene membre ale UE nu au ratificat Convenţia de la Istanbul, respectiv Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Letonia şi Lituania, în timp ce Polonia doreşte să se retragă din ea, considerând că ea încurajează căsătoriile între persoanele de acelaşi sex şi acceptarea unui al treilea gen.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Jale mare la globalistii satanisti! Practic, le-a stat in gat, decizia exemplara a Turciei lui Erdogan, de a iesi din Infectia sexo-marxista, numita Convenţia de la Istanbul, si care poate constitui un exemplu de urmat si pt alte tari!! Eu le recomand acestor globalisti si progresisti , sa-l angajeze rapid pe Florin Salam si pe Adi Copilul Minune, ca sa le cante niste manele de jale si de inima rea, asa ca la inmormantarea lui Emi Pian!

    1. Asta e semnul că ocultiștii vor porni războiul împotriva Turciei ațâțând Grecia. Se împlinesc profețiile Sf Părinți. Dumnezeu sa ne aibă în pază!

  2. Cinste acestui Donmeh!
    ….
    De cand a intrat in Parlament AUR, le-am cerut sa declanseze initiativa cetateneasca de anulare a legii care ratifica aceasta Conventie (semnata de Rovana Plumb “insarcinata” de masonul Teodor Melescanu pe cand era la “Externe”).
    —-
    Am aratat ca distrugand copiii – prin programele care incep din gradinita, intr-o singura generatie se inverseaza mentalitatea comuna, sanatoasa si se distruge individul, dupa aceasata dispare familia (caci indivizii au schizofrenie activa indusa educcational, cultural si legal!) ceea ce inseamna moarte neamului – in cazul nostru, desigur, romanesc.
    NU CONTEAZA
    – fondurile europene
    – taierea padurilor
    – indatorarea criminala
    – otravirea mediului si a alimentatiei
    – distrugerea economiei
    – jaful organizat
    – pierderea de suveranitate…
    – ocupatia straina
    Toate se pot reparea, inlocui, recupera insa daca ai distrus mintea copiilor, ai omorat neamul respectiv.
    Copilul distrus mental nu se mai repara si nu exista inlocuitori, … nici macar nu se mai nasc pentu a pastra ponderea actuala.
    —-
    Ce-au facut distinsii alesi AUR? (ca de ceilalti degeaba vorbim, sint morti pentru neam si Tara!)?
    Intubeaza credulii… e adevarat ca vorbesc de probleme “de sistem”, critica “la obiect”… da’ astea nu misca nimic in favoarea romanilor.
    Fara nici o putere in Parlamentul unde NU II ASCULTA NIMENI! ei iau cuvantul (pentru cate 1 minut) care “moare” acolo, fara vreun efect, ca intr-o cinica piesa de teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE