X

[VIDEO] După ce ies din țară zeci de trenuri și camioane încărcate cu lemne, Iohannis mai plantează un copac

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iohannis a participat miercuri, în oraşul Dăbuleni, judeţul Dolj, la prima acţiune din cadrul campaniei de împădurire în zona deşertificată din sudul României, care este iniţiată de Ministerul Mediului. 

”Anul trecut am participat şi am şi oferit patronajul unei acţiuni de reîmpădurire, cred că a fost un succes. Am plantat anul trecut peste 50 de milioane de puieţi”, a declarat, miercuri, în jdeţul Dolj, Klaus Iohannis.

Werner a precizat că în acest an se doreşte realizarea unei acţiuni şi mai ample.

Iohannis vrea să inducă ideea că împăduririle sunt necesare ca urmare a deșertificării unor zone din sudul țării, iar nu datorită defrișărilor în masă pe care el le girează în favoarea pritenilor săi austrieci.

În urmă cu doar 2 zile, pe 22 martie 2021, o filmare cu zeci de vagoane pline cu bușteni, a fost distribuit în mediul online din România.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Dă bine în CV!
    Dar lui Johannis CV-ul nu-i prea mai e de folos, căci altele sunt criteriile de “angajare” ale celor care fac jocurile din umbră. Ei îl adoră pe Bahus, adică metodele lui: când strâng șurubul, candidatul se și urcă pe masă și dansează.
    Așa că imaginea de om harnic ce plantează copaci este pentru grădinițe.

  2. Cat cinism la astia 2! Adica, cu o mana refac padurea, iar cu alte 10 maini o taie, prin intermediul prietenilor austrieci ai Plavanului, si anume cei de la Schweighofer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button