X

Dr. Flavia Groșan: ”Statul în casă și masca scad imunitatea. Masca nu face bine, de ce ne blocăm orificiile lăsate de Dumnezeu?”

Dr. Flavia Groșan: ”Statul în casă și masca scad imunitatea. Masca nu face bine, de ce ne blocăm orificiile lăsate de Dumnezeu?”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr.  Flavia Groșan, medicul pneumolog care a stârnit multe controverse cu tratamentul său pentru COVID, susține că nu înțelege de ce trebuie să purtăm mască de protecție împotriva COVID.
Medicul afirmă că lockdownul și masca de protecție scad imunitatea. Imunitate care este extrem de importantă mai ales în această perioadă.

”Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns.

Nu mi-e frică de COVID. Am schema mea care este o bijuterie. Costă 100 de ron.

Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groșan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza, stimata doamna, ca multi demoni va dau tarcoale acum! Intrebarile sunt retorice, bineinteles, si dna. Grosan stie raspunsul; pentru ca scopul urmarit de papusari, cu ajutorul slugilor din guvernele antinationale si a majoritatii hienelor din sistemul medical, este uciderea premeditata a noastra.

  2. Aveți dreptate Dna doctor ,cu privire la masca și restricțiile de mișcare! Orice om,chiar cu o pregatire medie înțelege lucrurile acestea dar dacă la tv se spune altfel…se anihileaza orice proces de gândire rationala(din pacate mulți nu mai filtrează nimic).De prin anii ’80 medicul recomanda sa nu i se așeze copilului mic fularul peste nas și gura.Iata ,acum,se striga la microfoane o aberație și lumea trebuie sa se conformeze!Dacă mai mulți medici ar fi spus lucrul acesta…cum ar fi fost? Dumnezeu sa vă ocrotească!

  3. Tot respectul pt dna doctor. O admir sincer si nu m-ar mira sa aud ca se incearca eliminarea sa fizica (accident, infectare fortata cu cine stie ce patogen care sa fie prezentat drept coronavirus, stop cardiac provocat). Sunt multe metode prin care Oculta isi poate elimina adversarii.

  4. Dna Dr. Flavia Groșan a înțeles să trateze bolnavul și nu boala cum au învățat în facultatea de medicină majoritatea medicilor și nu numai cei din România. Din nefericire majoritatea medicilor au uitat total de jurământul lui Hipocrat și în fapt s-au transformat în promotori (chiar samsari) de medicamente. Trebuie amintit că industria farmaceutică este cea mai profitabilă, chiar și față de industria armamentului care în timp de pace produce pa stoc. La toate acestea se mai adaugă și faptul că farmaciștii utilizeză adausuri comerciale chiar și de 1000%. Cine sunt principalii consumatori de medicamente? Pensionarii, celor care Guvernul României a catadixit să le micșoreze pensiile cu 26%. Și mai trebuie adăugat ceva. Nouă din zece reclame din media sunt la medicamente. Domnilor medici lăsați televiziunile să promoveze medicamentele, iar voi luați exemplul de la dna. dr. Flavia Groșan și tratați pacienții nu bolile. Cu multă stimă pentru dna. dr. Flavia Groșan, Viorel Mițurcă

  5. Sluga infecta pusa in functia de premier reia amenintarile cu represiunea securista impotriva protestatarilor si a firmelor horeca !
    TOATE medicamentele care au dat cele mai bune rezultate – Ivermectina si Claritriomicina sunt interzise sau ignorate in mod intentionat si criminal doar pentru a forta injectarea prostimii cu seruri experimentale care mutileaza si omoara !

    https://www.stiripesurse.ro/dupa-faza-terori–ti-florin-citu-a-explodat-din-nou—protestatarii-dau-dovada-de-ipocrizie_1702370.html
    https://www.stiripesurse.ro/forin-citu-ameninta-patronii-care-incalca-legea-vom-emite-oug-prin-care-le-vom-suspenda-activitatea_1702355.html

  6. Un apel umanitar pentru o familie săracă din București, sectorul 5.

    Bunica Valeria in varsta de 66 de ani si cei 7 nepoți cu varste intre 5 si 18 ani locuiesc intr-o casa parasita, in frig, se incalzesc cu o soba improvizata de caramida. Unii dintre copii sunt orfani si de mama si de tata. Nu au cum sa incuie locuinta si una dintre fetite, Mihaela, care e in clasa a 8-a a ramas fara posibilitatea de a face cursurile online deoarece i s-a furat tableta. Daca poate cineva sa ajute aceasta familie cu o tableta, un smartphone, hainute, ceva mancare, pilote, ustensile de bucatarie sa o sune pe tanti Valeria 0786638346. Copiii s-ar bucura mult si sa primeasca o Biblie in dar.

    Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca!

  7. Să răsplătească Bunul Dumnezeu înmiit celor care i-au ajutat pe nepoțeii doamnei Valeria. Copiii s-au bucurat de alimentele primite, de cărțile duhovnicești. Deși sunt copii săraci, sunt foarte respectuoși, inteligenți și își doresc să continue studiile. Unul dintre copii, un băiat de 16 ani s-ar bucura tare mult să primească niște haine curate. Poate fi contactat la 0760309873
    Bunica Valeria are un telefon vechi cu defecte și uneori se descurcă mai greu cu comunicarea.

    M-am bucurat să scriu acest anunț aici printre frați, sunt vremuri tare grele, în autorități nu poți avea încredere… Doamne ajută tuturor!

    După încheierea anului școlar, sau chiar și acum în regim part-time fata mai mare care are 17 ani, și băiatul de 18 ani și-ar dori să găsească un loc de muncă. Ar fi o mare șansă pentru ei, ca să îi poată ajuta pe verișorii mai mici care sunt orfani de ambii părinți, pe bunica lor și pe mama care are grave probleme de sănătate. Vor să fie niște buni creștini și au cerut ajutorul fraților și surorilor care vor ține legătura cu ei, să îi învețe cum să se poarte, cum să se roage, să le spună cât mai multe lucruri despre credinţă.

    „Cuvânt din Triod: Hristos nu va întreba atunci nici de post, nici de sărăcie, nici de minuni, cu toate că sunt bune şi acestea, ci de cele ce sunt cu mult mai bune decât acestea, de milostenie şi de milă. Va spune drepţilor şi păcătoşilor şase lucruri : Am flămânzit şi mi-aţi dat să mănânc; am însetat şi mi-aţi dat să beau; străin am fost şi m-aţi primit; gol am fost şi m-aţi îmbrăcat : bolnav am fost şi m-aţi cercetat; în, temniţă am fost şi aţi venit la mine. Întrucât ați făcut unuia dintre aceşti mai mici, mie aţi făcut ! Aceste fapte bune poate să le facă oricine după puterea sa.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button