X

Bahaistul Arafat vrea să arate că el e șeful în România: reintroduce carantina în Timișoara, chiar și pentru 72 de ore

Raed Arafat, decizie de carantinare pentru Timișoara

Arafat a intervenit peste decizia autorităților locale și a prelungit carantina din Timișoara cu 72 de ore “până la evaluarea riscurilor și adoptarea de noi măsuri de către autoritățile centrale”.Șeful DSU a emis duminică un ordin ce va intra în vigoare în această noapte, de la ora zero, și este valabil până la sfâritul zilei de miercuri, 24 martie, (ora 24), prin care se mențin în carantină Municipiul Timișoara (incidență 8,19 la mie), precum și comunele Moșnița Nouă (11,4 la mie), Dumbrăvița (6,8 la mie), Ghiroda (7,4 la mie) și Giroc (9,99 la mie).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ordinul de prelungire a carantinei, șeful DSU, Raed Arafat, arată că riscul pentru sănătatea publică este iminent, iar ridicarea carantinei poate duce la o creștere necontrolată a numărului de cazuri de Covid, în condițiile în care toate paturile de ATI din Județul Timiș sunt ocupate.

De asemenea, șeful DSU precizează că emiterea ordinului de prelungire cu 72 de ore a carantinei pentru Timișoara și zona sa metropolitană s-a făcut după consultarea conducerii Ministerului Sănătății. Puțin mai devreme, Vlad Voiculescu a declarat că regulile de stabilirea a carantinei vor fi revizuite, pentru a ține cont și de aglomerarea spitalelor și a secțiilor ATI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Arafat a fost implantat aici de Oculta cu multi ani in urma, ca agent “in adormire”, in asteptarea plandemiei care a fost programata cu multi ani in urma. Ca dovada, nici atotputernicul Basescu nu l-a putut da jos. In 2020 a fost activat la ordinul satanistilor care l-au trimis la post. Est echivalentul din Romania al lui Faucci din SUA, care – si el – a “supravietuit” la post tuturor presedintilor. Nici macar Trump nu l-a putut inlatura. Cele doua cazuri par foarte similare.

  2. Inca o flegma aruncata de palestinianul satanist, Arafat asupra timisorenilor! Asta ne arata totodata, si cat de mult au decazut timisorenii fatza de cei din ’89, care acum accepta fara revolte masive, masurile naziste instituite asupra lor de catre Dictatura securisto-medicala care conduce astazi Colonia! Astazi nu ne mai luam ratia de libertate, ci doar portia de carantina! Asa ca, azi in Timisoara, maine in toata tara……carantina sclaviei!

  3. Acum timisorenii trebuia sa fi inundat strazile orasului si sa duca lupte de gherila cu fortele de represiune !
    Daca nu e asa merita orice dispret !!!

  4. Acum cativa ani, Raed Arafat a declrat la o emisiune Trinitas TV CA ESTE MUSULMAN !
    Apartenenta la religia bahai este dupa parera mea o diversiune.

  5. Ca veni vorba de imigranti, uite ce reclama vad eu acum aici pe pagina:

    “SUCCESUL CONSTA IN MUNCITORI ASIATICI!”
    provp.ro

    PRO VP BUCURESTI are peste 20 de ani de experienta in domeniul recrutarii, selectiei, si plasarii fortei de munca. Pana in anul 2007 PRO VP BUCURESTI a intermediat angajarea a peste 10.000 de lucratori romani in strainatate. Pentru angajatorii romani compania noastra a intermediat recrutarea, selectia si angajarea/detasarea a peste 10.000 de lucratori straini. PRO VP BUCURESTI asigura personal pentru piata de munca din Romania din urmatoarele tari: Vitenam, SriLanka, China, Cambogia, Turcia, India, Tadjikistan, etc.

  6. ar trebui carantinat

    arahat, pe undeva pe la jilava, gherla, pe vreo 20-30 de ani, fara drept de eliberare conditionata….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button