X

Timișoara se trezește! Se va trezi și restul României? Carantina a fost anulată, în ciuda presiunii lui Raed Arafat și a usr-istului Fritz “Auschwitz”

Protest anti-restrictii Timisoara - 8 noiembrie 2020 - YouTube

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consiliul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a eliminat măsura carantinării oraşului Timişoara şi a zonei periurbane, anunţă Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pe Facebook. 

„În această seară, în CJSU Timiş a fost eliminată măsura nedreaptă a carantinării Timişoarei şi a zonei periurbane. Deşi am luat poziţie fermă împotriva carantinei formale şi inutile, şi acum, şi în urmă cu 2 săptămâni, acesta nu este un moment de bucurie. Simt tristeţe şi multă părere de rău pentru stresul pus pe copii şi părinţi, pentru pierderile financiare înregistrate în aceste două săptămâni, atâta chin fără absolut niciun rezultat, rata de infectare fiind în crestere”, a scris politicianul.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, sâmbătă seară, că Timișoara și localitățile periurbane ies din carantină, după cele două săptămâni de până acum. Nu au fost suficiente voturi în ședință, deși analiza DSP spunea că Timișoara, Dumbrăvița și Giroc ar mai fi trebuit să stea 7 zile în carantină.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit sâmbătă seară, la ora 20. S-a trecut la vot, dar nu au fost adunate suficiente, astfel că măsura de carantină se ridică din 22 martie, de la miezul nopții.

„În urma votului exprimat, în cadrul CJSUT s-a votat după cum urmează: 20 voturi pentru, 9 abțineri și 9 voturi împotrivă, astfel ca prelungirea măsurilor de carantinare pentru localitățile: Timișoara, Dumbrăvița și Giroc pentru o perioadă de 7 zile nu a trecut, nefiind întrunită majoritatea necesara de 2/3 din membri prezenți pentru adoptarea hotărârii de prelungire a măsurii de carantinare.”, transmite Prefectura Timiș.

Dar tiranull de Arafat a anunțat încă de la instituirea măsurii că este posibil ca aceasta să fie prelungită.

„De ce acum? De ce nu așteptăm să ajungem la 10, la 11 / 1.000? Pentru că dacă începem acum, este posibil să iasă Timișoara de sub carantină în scurt timp, în 14 zile, hai să zicem 21 de zile. Dacă începem la 11-12, ca să ajungem la o cifră sub 3 sau sub media națională, asta ar dura poate o lună. Deci începerea este foarte corectă, din punctul meu de vedere”, explica atunci șeful DSU.

Prefectul de Timiș dezinforma, tot sâmbătă, că măsurile impuse prin carantină au reușit să încetinească trendul crescător al infectărilor, deși rata de infectare în Timișoara a ajuns la 8,19 cazuri la mia de locuitori, cât au raportat autoritățile sâmbătă, 20 martie. Când s-a decis aplicarea măsurii (6 martie – n.r.), rata de infectare cu coronavirus în Timișoara era la 7,49/1.000 locuitori.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. https://www.libertatea.ro/stiri/rata-infectare-judetele-romaniei-coronavirus-21-martie-3461305
    Conform celui mai recent bilanţ al Grupului de Comunicare Strategică, România înregistrează peste 4.000 de cazuri noi. Județul Ilfov continuă să înregistreze cea mai mare rată de infectare din țară, respectiv 6,66, în uşoară creştere faţă de ziua precedentă, 20 martie. Pe locul următor se află judeţul Timiş, cu o rată de 6,01, iar pe locul trei se află Capitala, care raportează o incidenţă de 5,33, în creştere faţă de sâmbătă, 20 martie.
    Citeşte întreaga ştire: Numărul îmbolnăvirilor COVID s-a dublat în București, în ultimele zile, depăşind 1.700. Ilfov, cea mai mare rata de infectare…

    1. Ce le mai place la sortuletele astea cifra 666…Iohannis a castigat alegerile cu 66,9voturi,Macron cu 66,6…avem trei valuri a cate sase luni=6-6-6,vor sa ne inchida in casa de la ora 18(6+6+6)…”…Județul Ilfov continuă să înregistreze cea mai mare rată de infectare din țară, respectiv 6,66, în uşoară creştere…”

    1. Un raspuns intelept atatea minciunii sunt pe acest site este frate cu antena 3 si rtv fugarului .Ma intreb care va este scopul si ce castigati ?Ati vazut un catolic sa iasa in strada cu toate ca majoritatea protilor au avut covid .Asteas suntrestricti ? sa vedeti in alte tari dar nimeni nici un zabauc nu urla si prosteste pe alti.Unde s-a ajuns sa va agatati de credinta sa dati voi bine pe sticla .

  2. “În mod curios, nemaiîntâlnit de la începutul pandemiei, la Timișoara au fost detașați 60 de jandarmi din Oltenia care, alături de jandarmii locali, trebuiau să asigure respectarea carantinei de către populație.”

    “Jandarmeria și Poliția au blocat, sâmbătă, accesul cetățenilor Timișoarei în Piața Operei și cea a Libertății, persoanelor care au dorit să manifesteze, pașnic și liber, împotriva carantinării orașului și a purtării măștii de protecție. Principalele căi de acees în cele două piețe au fost blocate de către tandemul jardarmi/polițiști, iar cetățenii care nu au vrut să se conformeze au fost legitimați și băgați în dubele jandarmilor. Câteva zeci de persoane au reușit, totuși, să pătrundă până pe treptele Catedralei Mitropolitane, din Timișoara, de unde și-au strigat nemulțumirile.”

    “Episodul de sâmbătă, cel prin care forțele de ordine s-au transformat în forțe de represiune, amintește de ceea ce s-a întâmplat în Piața Operei și cea a Libertății, în urmă cu 32 de ani. Atunci, blocarea piețelor de către forțele combinate MAI/MapN a des la zeci de morți și sute de răniți, în data de 17 decembrie 1989, cea mai neagră zi a Revoltei timișorenilor împotriva regimului comunist, condus de Nicolae Ceaușescu. Niciodată, de atunci, accesul în cele două locuri publice din centrul Timișoarei nu a mai fost îngrădit până la decizia, discutabilă, de carantinare a orașului în valul trei al Pandemiei de Covid 19.”

    https://www.cotidianul.ro/timisoara-intra-in-carantina-la-749-si-iese-cu-819/

    Si mai umblau si camionete cu cap de mort si blindate pe-acolo, chiar inaintea protestului.

  3. Nu s-a terminat. Au bagat iar carantina pentru 72h. Chiar daca ei au votat impotriva.
    Nu va amagiti. Nu vom scapa de carantina si/sau restrictii pana nu se vaccineaza minim 51% din populatie. Apoi restul de 49% va trebui sa se supuna majoritatii si vor fi fortati sa se vaccineze. Atat e de simplu.
    Dar cand stai cu fundul in varful patului, la caldurica, e usor sa visezi la ridicarea carantinii si sa te bucuri pe net ca s-a sfarsit.
    Multi din cei ce comentati aici va bucurati de comfort si burta plina. Bucurati-va si visati in continuare. Stati in casa ca atat va pasa

  4. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/prefectul-capitalei-daca-ajungem-la-o-rata-peste-6-la-mie-se-va-aplica-carantinarea-zonala-in-bucuresti.html

    Vineri sect 1 avea 6.5
    Azi in București rata a fost f mare pt o zi de duminica cu puține teste ,o creștere de 0,50 și în București pixul a dat 1700 de cazuri din peste 4000,vor da vina pe mitinguri…sper sa nu se aplice nici una din variantele de lucru ,cu interzicerea ieșiri din casa in weekend și după ora 18.00

    1. Ce crestere, astia care sunt la ATI acum au luat modulatorul genetic, majoritatea vor fi bolnavi si raspandi patologii, iar altii vor muri. Astea sunt cazurile, la care se adauga si alte boli care sunt numarate ca si covid

  5. Ca de obicei, pe roman il trezeste doar foamea. De un an e plin internetul de dovezi ca plandemia e un experiment sinistru, iar asa-zisa “preventie” serveste doar la ingradirea libertatilor civice, insa in tot acest an timisorenii (si altii ca ei, majoritatea) au preferat sa inghita ca pelicanii minciunile servite de autoritati si sa voteze neomarxistii, injurandu-i pe cei care incercau sa le deschida ochii. Acum, ca a inceput sa chitzaie foamea in ei, au aflat si ei ca guvernul isi bate joc de popor, ca Arafat si Fritz nu sunt idolii carora li se inchinau pina mai ieri si ca foamea e mai dura decat virusul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button