X

Oana Stănciulescu, propusă pentru un post în Colegiul CNSAS. Fosta jurnalistă le stă în gât de mult sioniștilor de la Elie Wiesel și de la ambasada Israelului

Numirea Oanei Stănciulescu în CA al TVR este aspru criticată de Ambasada Israelului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisiile juridice parlamentare reunite au avizat favorabil joi candidatura fostei ziariste Oanei Stănciulescu, propusă de preşedintele Klaus Iohannis pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS). 

Stănciulescu, fostă ziaristă la Antena 3 și Realitatea TV, a criticat dur neconstituționala lege anti-legionară și a fost atacată parșiv de scursurile soroșiste în 2016, când PNL a propus-o ca membră a Consiliului de Administraţie a TVR.

Atunci, institutul sionist ‘Elie Wiesel’, ambasada Israelului, dar și zeci de persoane publice au protestat vehement față de desemnarea Oanei Stănciulescu în conducerea TVR. Aceștia au acuzat-o de promovarea și exprimarea unor opinii pro-legionare și de negare a Holocaustului. Cinste ei!

”Desemnarea Oanei Stanciulescu drept reprezentant in Consiliul de Administratie al TVR, institutie publica, este incompatibila cu asumarea si promovarea memoriei victimelor Holocaustului din Romania”, spumega institutul ‘Elie Wiesel’ într-un comunicat de presă.

”Doamna Stănciulescu a fost extrem de activă în combaterea legii 217, supranumită în media „legea antilegionară“. Am aminti că această lege a fost propusă de parlamentari PNL, cu scopul de a împiedica propaganda extremistă din România. Doamna Stănciulescu, împreună cu alţi colegi ‘întru credinţă’ neolegionară au atacat brutal  Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului „Elie Wiesel“, organism al Guvernului României şi au adus injurii grosolane directorului general al Institutului”, se arăta într-o scrisoare deschisă semnată de zeci de personalități.

Oana Stănciulescu candidează pe locul rămas vacant în urma demisiei din Colegiu a Alexandrei Toader.

Comisiile au constatat că Oana Stănciulescu îndeplineşte condiţiile pentru a ocupa acest post.

Raportul comisiilor urmează să fie transmis plenului Parlamentului pentru vot.

La audiere, Oana Stănciulescu a precizat că din 1990 a lucrat în presă, iar în ultimii 4 ani a fost cercetător la CNSAS.

CV-ul Oanei Stănciulescu, conform propriului blog:

1991 – 1994 · Reporter • Dreptatea · Reporter • Romania Libera

1994 – 1999 · Redactor • Ziarul Ziua · Redactor • Academia Catavencu · Redactor-Sef • Emisiune Florin Calinescu

1997 – 1999 · Ziarist • BBC

1999 – 2000 · Editor, sef sectie Politic • PRO TV

2007 – 2009 · Redactor-Sef Adjunct • Evenimentul Zilei · Consilier • Institutul Diplomatic Roman

2009 – 2010 · Redactor-Sef • Cotidianul

2010 – 2011 · Realizator si analist • Realitatea TV

2011 – 2015 · Realizator si analist • Antena 3

Din 2013 a activat la Expres Magazin și a avut mai multe apariții TV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button