X

Germania culege ce-a semănat, în curând și noi: Creștere exponențială a cazurilor în urma vaccinării și a restricțiilor

Germania| Restricțiile și vaccinarea nu dau rezultate. Creștere „exponențială” a cazurilor

După cum spunea medicul Geert Vanden Bossche, implicat în dezvoltarea mai multor vaccinuri timp de 23 de ani, printre care și vaccinul anti-Ebola, vaccinarea în masă în timp de pandemie nu este recomandată și va duce la crearea de tulpini mult mai contagioase și mai periculoase.

Acum, Germania se confruntă cu o creștere „exponențială” a infectărilor Covid-19, legată în special de răspândirea variantei britanice, a declarat vicepreședintele institutului pentru sănătate publică Robert Koch (RKI).

„Este posibil ca de Paște să avem o situație similară cu cea pe care am întâmpinat-o înainte de Crăciun, cu un număr foarte mare de cazuri, multe cazuri grave, decese și spitale copleșite”, avertizează Lars Schaade.

„Suntem în al treilea val al pandemiei, cifrele sunt în creștere, proporția variantelor este mare”, a adăugat ministrul sănătății, Jens Spahn.

Germania a înregistrat peste 17.000 de cazuri în ultimele 24 de ore, cu aproximativ 5.000 mai mult decât acum o săptămână. Rata incidenței a ajuns la 95,6 vineri (față de 90 de joi) – foarte aproape de 100, ceea ce ar declanșa noi restricții.

Angela Merkel și liderii celor 16 landuri se vor întâlni luni pentru a decide cu privire la posibile noi restricții.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. In primul rand observ exprimarea abracadabristica din titlul articolului (preluat din alta parte probabil dar preluat cu tot cu exprimarea second-hand). O diferenta de 5.000 de cazuri de la o saptamana la alta poate fi „exponentiala”?! Adica acum ar fi 17.000, iar saptamana trecuta ar fi fost 17.000 – 5.000 = 12.000. De la 12.000 la 17.000 CLAR NU ESTE EXPONENTIALA!! Exponentiala ar fi fost poate daca „sarea” la 60.000 sau 100.000 sau chiar mai mult! Exprimarea asta cu „crestere exponentiala” aminteste de abuzurile grave asupra limbii romane comise de jurnalisti la inceputul povestii, cand cu starea de urgenta. Aia vorbeau de „crestere SUPRA-EXPONENTIALA”, adica super-abracadabra! De fapt atunci era vorba de niste zeci de cazuri de la o zi la alta… dar jurnalistii fusesera platiti (premiati pentru corectitudine!!) sa semene panica intre oameni si se dadeau peste cap sa „presteze”.
  .
  In al doilea rand (desi nu prea e corect sa fie in al doilea rand), aceste cifre… oare sa le mai credem? Toata povestea se bazeaza pe niste teste care au o rata de eroare de vreo 90% (!!) atunci cand sunt folosite… asa cum sunt folosite (fara a se respecta cu strictete procedura, modificand factorul de multiplicare dupa „nevoie” – adica acum „este nevoie” de valul 3 asa ca probabil au si ajustat factorul de multiplicare ca sa iasa cat mai multi „contagiati” de fapt sanatosi). La asta se mai adauga si abuzurile grave de genul… spitalului din sudul Romaniei care arunca la gunoi toate testele si apoi declara pe toti bolnavii „cu covid”, fara sa-i fi testat deloc-deloc! Sau abuzurile de genul moare cineva calcat de tren sau in urma unui infarct si este declarat ca de fapt a murit de covid…
  Ma intreb din cei 17.000 din Germania, cati or fi cazuri reale? Macar 100?! Sau 1.000?! NU PUTEM STII DELOC!!
  Si apoi, de ce cifra de 17.000 nu ar fi o cifra introdusa „DIN BUTOANE”?! Acum exista calculatoare, internet, „tehnologie”… si orice abuzuri pot fi puse pe seama programelor, ale calculatoarelor etc.
  Nu in ultimul rand… ar trebui sa observam: SE APROPIE PASTELE!! Numerele astea nu cresc chiar intamplator… Chiar daca unele tari sunt mai atee sau altele au alte religii (hinduse, musulmane etc.), satanistii din spatele acestei crize sunt evident deranjati de sarbatorile crestine (nu si de cele hinduse, musulmane sau de alte feluri)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button