X

ATENȚIE, nu vă grăbiți! Vaccinarea cauzează răspândirea coronavirusului, ba mai mult, creează și alte tulpini, mai periculoase și mai infecțioase. Soluția: medicamentele antivirale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Geert Vanden Bossche, implicat în dezvoltarea mai multor vaccinuri timp de 23 de ani, printre care și vaccinul anti-Ebola, a cerut OMS o dezbatere despre programul global de vaccinare pe fondul pandemiei, care, în opinia sa, trebuia amânat până la evaluarea completă a virusului. 

Dr. Geert Vanden atrage atenția că vaccinurile sunt profilactice, deci destinate utilizării într-un sistem convențional profilactic, NU într-un cadru pandemic.

„Dacă mergi la război, asigură-te că ai arma potrivită la momentul potrivit împotriva unui inamic pe care să-l înțelegi suficient. Acum avem de-a face cu un coronavirus mutant super inteligent, care încearcă să evadeze presiunii imune”, a subliniat dr. Geert Vanden.

Vaccinarea în pandemie generează apariția altor variante

Bossche susține că ceea ce s-a urmărit cu pornirea campaniei de vaccinare globală a fost descongestionarea spitalelor, ceea ce s-a reușit. Însă este un fals succes, neobținându-se decât un moment de respiro. Și, după cum se vede, cazurile sunt iarăși în creștere.

El avertizează că vaccinarea în plină pandemie creează mai multe cazuri asimptomatice, contribuind la răspândirea virusului, deoarece vaccinurile nu previn infecția și transmiterea. Cel mai riscant este că începându-se vaccinarea pe anumite categorii de persoane vulnerabile, virusul sare la alte categorii considerate mai protejate, se modifică.

Există acum variantele extrem de infecțioase, care se răspândesc în mod special la tineri, după cum au anunțat mai multe țări. De asemenea, există cazuri de persoane vaccinate anti-Covid care au prezentat infecții cu variante noi (dintre care unele chiar au dezvoltat simptome ușoare).

Israelul, care este considerat un „laborator mondial” pentru programul avansat de vaccinare, a anunțat luni că ar putea începe vaccinarea copiilor înainte de aprobarea FDA și va lua o decizie cu privire la această chestiune odată cu finalizarea studiilor Pfizer, într-o lună sau două.

Evadarea imunitară

„Vaccinurile sunt bune, dar implementarea vaccinului pe scară largă în plină pandemie este susceptibilă de a spori evadarea imunitară sau antigenică (abilitatea virusului de a se adapta la presiuni imune), deoarece niciunul dintre aceste vaccinuri actuale nu previn replicarea / transmiterea variantelor virale. Cu cât folosim mai mult aceste vaccinuri pentru imunizarea persoanelor în mijlocul unei pandemii, cu atât virusul va deveni mai infecțios”, avertizează expertul.

Vaccinul stimulează doar anticorpii specifici antigenilor induși artificial și nu celulele naturale ale sistemului imunitar necesare pentru neutralizarea eficientă a coronavirusului. Deci, în opinia expertului, vaccinarea acum ajută la crearea de noi variante și „învață” virusul cu privire la „evadarea imună”.

„Cu creșterea infecțiozității vine o probabilitate crescută de rezistență virală la vaccinuri. Oamenii pot pierde protecția mediată de vaccin, dar și prețioasa lor imunitate naturală, prin faptul că anticorpii vaccinali depășesc anticorpii naturali. Nu este o constatare extraordinară, este chiar principiul de bază predat la prima clasă de vaccinologie a unui student: nu ar trebui să folosiți un vaccin profilactic la populațiile expuse la presiune infecțioasă mare – ceea ce este cu siguranță cazul acum, deoarece mai multe variante extrem de infecțioase circulă în prezent în multe părți ale lumii. Pentru a scăpa pe deplin de presiunea imună selectivă exercitată de anticorpii vaccinali, SARSCoV2, un virus extrem de mutabil, are nevoie doar să-și mai adauge câteva mutații în domeniul său de legare a receptorilor”, spune dr. Geert Vanden.

Mai eficiente tratamentele antivirale specifice

Se crează o situație de „pierdere-pierdere”, periculoasă la toate nivelurile, avertizează expertul, subliniind că tratarea coronavirusului și a pandemiei trebuie să se bazeze pe știință.

În iunie 2020, Ken Frazier, CEO Merck, a subliniat și el necesitatea de a înțelege mai mult coronavirusul înainte de a se grăbi pentru o soluție rapidă prin intermediul vaccinurilor. Merck este un standard superior în dezvoltarea vaccinurilor și a produs patru din șapte vaccinuri de succes în istoria lumii.

Merck a renunțat la programul de dezvoltare a unui vaccin anti-Covid pentru a se concentra asupra descoperirii unor tratamente ținte împotriva acestei infecții deosebit de periculoase.

„Am cerut autorităților responsabile de sănătate și de reglementare, inclusiv OMS, să deschidă o dezbatere despre consecințele ce derivă din încercarea de imunizare globală împotriva Covid-19 și care ar putea fi legătura cu apariția variantelor noi, știut fiind, de către toți epidemiologii, că un virus în plină contagiune încearcă să scape de atacurile asupra lui”, a declarat dr. Geert Vanden.

Covid-19 a scăpat deja de sistemul imunitar natural al oamenilor, ceea ce se reflectă prin multiplele variante virale emergente, mult mai infecțioase.

Ce trebuia făcut? Concentrarea pe descoperirea de tratamente antivirale specifice. Abia când pandemia dă înapoi, se evidențiază o tulpină dominantă și pot intra în acțiune vaccinurile.

RISCUL UNEI CATASTROFE GLOBALE POST VACCINARE ÎN MASĂ

Concluziile dr. Mircea Pușcașu după conferința dr Geert Vander Bossche
1. La nivel global
– trebuie oprită vaccinarea în masă pentru a preveni selectarea de tulpini care scapă de anticorpi (virus escape)
– promovat imunitatea comunitară prin relaxarea selectivă măsurilor de contenție recomandate și prin permiterea expunerii pasive la virus a celor tineri și sănătoși
– programe de sănătate (screening + terapie) naționale pentru depistat vulnerabilii și consolidat imunitatea lor naturală
– programe de protecție socială a celor vulnerabili (acces liber, non obligatoriu)

2. La nivel individual
– trebuie consolidată imunitatea naturală nespecifică (innate immunity) : vit D3, Zn, Quercitine, vit C, Glutation, Se, Mg, somn (/melatonină), hidratare
– trebuie refuzată vaccinarea (care suprimă innate immunity, cum zicea și dr Bossche)
– protejarea celor vulnerabili

Notă :
Dr Bossche nu s-a referit in această discuție deloc la imunitatea celulară, specifică și non-specifică. Sunt studii care indică faptul că în cazul Covid-19 (dar și in cazul SARS și MERS) imunitatea celulară este foarte importantă, în special celulele NK (non-specifice) și celule T, CD4 și CD8 (specifice).
Dar subiectul abordat prezenta un pericol mare legat de vaccinare in masă, care presupune o discuție concentrată asupra dinamicii anticorpilor și nu a celulelor imunitare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Ne decimeaza pt ca sint si multi care se duc ca oile sa se vaccineze! Mai frate, …??? asa oameni bătuți in cap…sa nu cauti singur pe net informatii, cand ai de unde alege!!! ! Si unde arata clar ca acest vaccin este un experiment in care noi sîntem cobaii!!!

      1. Sa cauti pe .net. Usor de spus, greu de facut. Cati oameni dispun de .net? Telefonul este insuficient. Cam 20% din ceea ce ar trebui pentru o informare eficienta. Iar f. multi batrani nu au nici macar telefon. Nu au decat tv.

        1. Eu am vazut ca intelectualii ,oameni cu acces la net,s-au vaccinat primii. S-au vaccinat si dintre cei care au avut boala si capatasera imunitate naturala .Sa nu pui pret pe sistemul tau imunitar ?!Se supara Dumnezeu, care ne-a creat perfecti,cu tot ce ne trebuie !

      2. Maria, televizorul hipnotizeaza populatia si de aici consecinta, nu stiu cati privitori de TV vor alege sa se abtina de la injectare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button