X

Dezmăț iredentist la Sfântu Gheorghe: steaguri DOAR ale Ungariei în tot orașul pentru nefasta zi de 15 martie. Coaliția anti-românească de la București își dă acordul pentru umilirea românilor

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe încalcă pentru a nu știu câta oară legile statului român, arborând pe străzile orașului sute de steaguri ale Ungariei, fără a fi însoțite de cele ale României, așa cum prevede legea.

Legea 75 / 1994 spune clar:

Art. 7. – Drapelele altor state se pot arbora pe teritoriul României numai împreună cu drapelul naţional şi numai cu prilejul vizitelor cu caracter oficial de stat, al unor festivităţi şi reuniuni internaţionale, pe clădiri oficiale şi în locuri publice stabilite cu respectarea prevederilor prezentei legi.

Și în anul 2018, chiar de Centenarul României, primarul UDMR de la Sfântu Gheorghe, a umplut orașul de „panglici de culori naţionale ungureşti”, tot de 15 martie.

Tupeul iredentiștilor maghiari este mare, dar nu asta ar fi o problemă – căci le mai atârnăm încă o dată opinca de parlamentul lor, ci complicitatea acelor „bozgori” care ne conduc țara, pentru care Drapelul României nu reprezintă nimic, iar cârpa ungurească arborată pe pământ românesc înseamnă pentru acești trădători de la PSD, PNL, USR-PLUS doar voturi din partea UDMR, acest cancer de ong ce ține în șah politica dâmbovițeană de peste 30 de ani.

Ungurii de rând sunt dezgustați de politicile provocatoare ale UDMR, dar sunt și destui unguri extremiști dezaxați care participă la astfel de momente, mustind de ură față de țara ce-i găzduiește cu prea multă răbdare! Afară cu bozgorii din țară! Afară cu cei ce nu cinstesc drapelul și imnul României! Aceștia nu sunt români și nici nu ar trebui să primească cetățenia românească!

Va veni și Ziua Dreptății!

Citiți și: 15 Martie – Zi de Doliu Național. Trădătorii de la guvernare au dat zi liberă, de ziua HUNgurilor de pretutindeni

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Păi in țara noastră ne-au încălcat toate drepturile constituționale după falsa alarma corona mondială ,de nu ne-ar încalcă și acest drept.”Romania este stat național,suveran și independent,unitar și indivizibil .”sau li se pare că steagurile lor sânt amplasate pe pământ mongolesc.s-au mutat granițele cumva și noi nu eram acasă în lockdown?

  2. Bozgorii si secuii astia isi permit orice afront adus simbolurilor nationale, pt ca de facto, ei sunt stat in stat! Nici nu-i de mirare, caci SRI este de multa vreme un serviciu romanesc doar cu numele, iar Armata nu mai „e cu noi”, ci „e pe noi”, mai ales acum cand primeste prin proiect legislativ, atributii de politie politica!

  3. Dezmembrarea Romaniei se apropie cu pasi repezi. UDMR a fost mereu si mereu la guvernare si in parlament, sub protectia aliatului sau traditional, Germania. Sub Iohannis, care uraste romanii si romanismul, dar care e loial tarii sale, Germania, impotriva carora a conspirat mereu, ungurii se vor apropia tot mai mult de dezideratul lor. Cine nu-si cunoaste istoria e condamnat sa o repete. Istoria este ascunsa majoritatii poporului, asa ca nu ne ramane decat sa o repetam.

  4. Pai Tanasa s-a facut parlamentar de unde a exclus-o din AUR pe Sosoaca.Mai tare ciolanul decat tara ,mai ales ca romanii din zona se fataie prin supermarketuri si fastfood-uri in cautarea umplerii stomacului.Isi iau si copii pe care ,cica,ii iubesc.Vai mama noastra de popor idiot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button