X

Președintele Braziliei critică restricțiile Covid și le cere guvernatorilor să nu se mai plângă: „Încetați cu smiorcăiala”

Image

Președintele Jair Bolsonaro, care ignoră plandemia coronavirusului și se opune izolării, a cerut joi brazilienilor să „înceteze cu smiorcăiala” și a criticat măsurile dure luate de multe orașe pentru a face față epidemiei, informează LeFigaro.

„Destul cu aceste povești (…) veți plânge… până când?”, a spus liderul brazilian cu ocazia inaugurării unei secțiuni de cale ferată în statul Goais. Bolsonaro a întrebat „unde va ajunge Brazilia dacă oprim totul?”.

„Până când veți rămâne acasă, până când va rămâne totul închis?”, a continuat el, în contextul în care multe orașe au decretat săptămâna aceasta o stingere – limitarea programului de funcționare a restaurantelor și barurilor sau a activităților neesențiale, pentru a controla epidemia de Covid-19.

„Nimeni nu mai suportă”, a concluzionat el. De la debutul crizei, Jair Bolsonaro s-a confruntat cu guvernatorii care doreau să restricționeze activitatea, acuzându-i că subminează economia.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. În Brazilia președintele nu poate face nimic să oprească măsurile aberante!La noi ce să mai zicem când Jeghannis stă în genunchi si pupă pantofii lui Merkel pro Covid!Nu poate face nimic fără aprobare de la Germania (UE),nu că ar vrea să facă ceva pentru țara asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button