X

Boicotați HORECA, dacă va impune certificatul de vaccinare

Reprezentanţii HORECA propun măsuri pentru eliminarea restricţiilor din restaurante

Organizaţia Patronală HORA propune mai multe soluţii pentru ca restaurantele să poată funcţiona fără restricţii, printre care prezentarea unui certificat de vaccinare sau testarea rapidă la intrarea în incinte, se arată într-un comunicat transmis joi către g4media.

Reprezentanţii HORA susţin că industria HORECA „trebuie decuplată de la incidenţa de 31000” şi să îşi reia activitatea fără restricţii.

„Susţinem o revenire cu precauţie, iar siguranţa comunităţii este primordială, pentru a ne putea bucura cât mai curând de un trend ascendent în industria turismului. Pentru asta, avem toată deschiderea de a colabora şi de a susţine programul de măsuri de siguranţă, pentru care ne bazăm pe sprijinul autorităţilor pentru a fi implementat şi respectat cu rigurozitate şi conform cu legislaţia în vigoare”, se mai arată în comunicatul HORA.

Pentru acest lucru, organizaţia patronală propune mai multe variante care vor da posibilitatea funcţionării fără restricţii a restaurantelor şi spaţiilor de evenimente:

1. Prezentarea unui certificat de vaccinare

2. Testare PCR sau test rapid cu 48 de h înainte de a participa la un eveniment sau o masă a la carte

3. Testare rapidă la intrarea în incinte

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Ciudată această inițiativă, numai dacă nu or fi făcut o înțelegere, pe ascuns ,cu guvernanții!Nici înainte de pandemie nu se îngrămădea lumea la restaurante! Vom sta acasă, în familie, iar Horeca, sigur, va dispărea definitiv! Cum poți să crezi că lumea, înainte de nuntă sau botez,va da iama să se testeze, și pe banii lor! Eu cred că este vorba de o acțiune a autorităților că să ne vaccinam!

 2. @@@Horeca,poate nu a ti stiut,face parte din marele PLAN;ca sa va aprind cateva luminite,va voi adresa cateva intrebari:
  -cum de nu au protestat ei MASIv,cand ei au fost printre cei mai afectati?se spune ca ar fi cam 400.000 de locuri de munca implicate in HORECA;va dati seama ce mobilizare ar fi la proteste cu asemenea numar de persoane!
  -cum totusi,in perioada cea mai apriga din aceasta asa zisa pandemie au fost localuri deschise?pentru cei care puneti la indoaiala cele ce va spun,va pot lua de manuta sii,chiar in momentul cand se va mai da o ,,CARANTINARE TOTALA”,va voi duce in barloguri(sunt mai multe)
  Oameni bunis si rai,treziti va si haideti la PROTEST;altfel va meritati soarta cu varf si indesat!!!

  1. Până nu vom aplica(vom fi) ca ninivitenii, adică în sac și cu cenușă pe cap, degeaba totul. Poate doar amânarea deznodământului.

 3. Bai baieti, cu astfel de masuri sataniste preluate din Vestul neomarxist ateist , sigur veti intra in HORA falimentului! Pana la urma, fiecare pasare pe limba ei piere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button