X

Facebook vrea să facă modificări care să permită pedofililor să nu poată fi detectați!

Pe prima pagină a presei australiene din 20 februarie 2021:

Facebook intenționează să facă modificări care să permită pedofililor din messenger să evite detectarea.

“Copiii vor avea de suferit teribil. Poliția australiană va pierde până la 20.000 de dovezi ale abuzului asupra copiilor în acest an. Violatorii nu vor fi prinși. Dar autoritățile noastre nu pot convinge gigantul social media să se răzgândească. Oare asta îl face pe Mark Zuckerberg CEL MAI GROAZNIC OM DIN LUME?” UN ARTICOL PE CARE FIECARE PĂRINTE AUSTRALIAN TREBUIE SĂ-L CITEASCĂ … ”.

Militantul pentru siguranța copiilor, Bruce Morcombe, a acuzat Facebook că a ajutat pedofilii, deoarece au apărut mai mult de 20.000 de cazuri de abuz de copii în Australia, care ar putea fi nedetectate conform planului gigantului tehnologic de criptare a mesajelor.

Se înțelege că Facebook refuză să răspundă scrisorilor guvernului australian cu privire la acest plan controversat de introducere a criptării end-to-end în serviciul său de mesagerie, după cinci întâlniri în care autoritățile au făcut o pledoarie disperată de a nu permite pedofililor să rămână necontrolați.

https://www.pressreader.com/australia/the-courier-mail

Ar putea fi acesta motivul pentru care Facebook a scos de pe rețeaua sa acum câteva zile Australia?

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

  1. Salvation =
   1.preservation or deliverance from harm, ruin, or loss.
   „they try to sell it to us as economic salvation”
   Similar:
   lifeline
   preservation
   conservation
   means of escape

   2.
   THEOLOGY
   deliverance from sin and its consequences, believed by Christians to be brought about by faith in Christ.
   „the Christian gospel of salvation for all mankind”
   Similar:
   redemption
   deliverance.

   Deci, judecati si dvs ce este cu „salvation*, in cele doua sensuri!

 1. Este binecunoscut faptul ca sefii si directorii marilor companii si cei din industria filmului sunt majoritatea dintre ei, ori poponari, ori bisexuali, ori pedofili cu acte, iar masura luata de Facebook vine sa confirme, ca acestia isi apara „fratii lor intru pedofilie”!

  1. Deci, Facebook este mai tare decât statul australian, decât politia, procuratura, etc. In spatele facebook este mafia ultra-bogatå globalista satanista închinātoare la idoli. Realitatea este foarte trista. Înseamna ca se cere multa carne de tun, copiii nevinovati , care NU vor fi aparati de statul antihristic australian. Si in alte tari este la fel, inclusiv in România, nimeni NU apara copiii si adolescentii ucisi, violati, vánduti, traficati si taiati in bucati de mafia traficului de organe umane / cazul Caracal musamalizat si nepublic.
   Scaparea este iesirea in strada , pasnic si rugaciune multa la HRISTOS, penttu a NU mai fi dezbinare , invidie, prostie si lasitate la románi!
   DOAMNE SJUTÅ!

 2. Îi apără pe de o parte, asta pentru a-i lăsa să se desfășoare în voie, iar de cealaltă parte îi îndosariază făcându-i „ostași” ascultători cauzei antihristice. De astfel de oameni are nevoie oculta mondială pentru a-și derula planurile. Toți cei din fruntea mesei din toate țările lumii au dosare delicate în baza cărora oculta acționează prin ei asupra noastră. Noi vedem doar uneltele acestei mafii. De aceea le țin partea. Cu cât dosarul este mai gros, cu atât sarcinile trasate către titular vor fi mai apăsătoare. Ăsta-i rolul adevărat al acestor servicii gratuite. Mai bine sărac și CURAT!

 3. Da, facebook procedeaza incorect! Dar Australia are parghii de actiune: poate bloca la nivel national accesul la facebook. Treaba asta a mai fost facuta de catre guvernele totalitare si in alte tari, din alte motive – cenzurarea informatiei, impiedicarea populatiei sa organizeze manifestatii, etc; asadar, e posibil dpdv tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button