X

Se poate când suntem uniți: Panourile anti-ortodoxe din mall-ul AFI Cotroceni au fost ÎNLĂTURATE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secţiunea dedicată kitschului religios, care cuprindea între altele crucifixuri cu lumini şi veşminte preoţeşti aurite, a fost înlăturată din expoziţie din cadrul expoziției așa-numitului ”Muzeu al Kitsch-ului” de la mall-ul AFI Cotroceni

Credincioșii ortodocși au luat atitudine împotriva unor panouri anti-ortodoxe expuse, asaltând pagina de promovare a acestei expoziții cu comentarii ce condamnau atacul inacceptabil la adresa preoților ortodocși și a simbolurilor creștine reprezentat în respectiva expoziție. 

Grupul N.O.I. a afișat la AFI Cotroceni un mesaj prin care și-au arătat dezacordul fata de expoziția blasfemiatoare la adresa credinței noastre ortodoxe. Aceștia au avertizat:

Solicitam închiderea acestei expoziții grotești, iar dacă aceasta nu se va întâmpla, vom începe o campanie de boicot împotriva AFI Cotroceni.

Mesajul de pe banner era următorul:

“La noi acasă credința nu e kitsch
Lăsați românii-n pace, vă dăm un sfat :
Do the country switch !”

Conducerea mall-ului a decis ca panourile să fie înlăturate, iar în locul lipsa a pus un afis cu textul „Așa este înțeleasă libertatea de exprimare de unii”, după cum puteți vedea și în filmarea de mai jos.

“Libertatea ta se termină acolo unde începe libertatea celuilalt!”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Evident ca nu sunt scopuri comune crestin ortodoxe, altfel de ce s-ar termina libertatea mea , in momentul când incepe libertatea altcuiva, daca eu, retoric, si celalalt avem teluri comune , crestin ortodoxe de mântuirea sufletului, îl mārtirisim pe HRISTOS, facem fapte bune si nu ne macinā patimi înjositoare , precum mândria, invidia, lācomia de bani, rāutatea si viclenia ?!!

    Doamne ajutā!

  2. ATENTIE la miscarile de ultima ora care se fac in Romania – Armata pregateste un poligon pentru antrenamente de GHERILA URBANA :

    https://www.cotidianul.ro/armata-centru-de-practica-pentru-guerilla-urbana/

    “MApN , prin UM 02523, a scos la licitație în SICAP un contract de 247 de milioane de lei pentru transformarea vechii cazarme Vlădeni, din Dumbrăvița, Brașov, prin demolarea de pavilioane și ridicarea de construcții noi, printre care heliport, poligon de exersare a luptei urbane, clădire de pregătire școlară, bază auto, alimentare carburanți și altele. Descrierea din SICAP este lipsită de detalii semnificative. Servicii și lucrări de execuție pentru proiectul complex clasificat ‘Lucrări de intervenții la pavilioane și asigurare utilități într-o cazarmă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button