X

Război TOTAL pe viitorul copiilor noștri. Neo-marxiștii USR-PLUS și complicii PNL și UDMR au întors la comisii o lege ce proteja copiii de educația sexuală și teoria de gen

De la tribuna Camerei Superioare a Parlamentului României, în cadrul ședinței de plen de miercuri, senatorul Claudiu Târziu a solicitat ca actul normativ care aducea modificări și completări legii privind protecția și promovarea drepturilor copilului să fie votat în forma sa inițială, nu cu modificările dorite de președintele țării care priveau eliminarea obligativității acordului părinților, respectiv menționarea explicită a sintagmei „educație sexuală”

Partidul AUR nu se opune procesului de educație, inclusiv a educației privitoare la viața intimă, dar se va împotrivi ferm „coruperii inocenței copiilor, așa cum recomandă anumite norme ale unor organizații cu agendă neomarxistă”. Educația „trebuie realizată în interesul superior al copilului, nefiind nimeni altcineva, în afara părinților, care să fie mai potrivit pentru a-l cunoaște, apăra și reprezenta”, a declarat copreședintele AUR de la tribuna Parlamentului.

Claudiu Târziu a reafirmat poziția fermă a partidului, referindu-se la necesitatea păstrării în corpul legii a acordului părinților, precum și a formulei „educație pentru viață, inclusiv educație sanitară”.

Totuși, legea dezbătută astăzi în plen a fost trimisă la Comisia pentru muncă, familie și protecție socială, în ciuda opoziției AUR, dar și a altor senatori. În această Comisie, reprezentanții coaliției de guvernământ sunt majoritari.

Contaminată de coronavirus, presa a sărit peste legea educației sexuale în școli promulgată de Iohannis în 3 aprilie | Justitiarul – revista de investigatii

Neo-marxiștii încearcă să pună în aplicare agenda lui Soros, care a fost implementată deja în Apus. Se reintroduc dezbaterile pe legea 272/2004, pentru a permite introducerea orelor de educație sexuală în școli. PNL, USR și UDMR doresc trimiterea la Comisii pentru a schimba legea și a introduce educația sexuală și de gen în școli fără consimțământul părinților.

Senatoarea Diana Iovanovici s-a opus acestei manevre perverse, dar nu a fost lăsată să-și ducă discursul până la sfârșit, președinta Senatului Anca Dragu închizându-i microfonul:

Mai jos este și mesajul senatorului Titus Corlățean:

NEOMARXISM. Astăzi am fost martorul deloc surprins al modului în care se produce contaminarea cu NEOMARXISM a întregii coaliții de guvernare. După încălcarea grosieră și repetată a regulamentului Senatului, procedurilor și cutumelor parlamentare stabilite și acceptate de toate grupurile politice în 2020, an dominat de pandemie, coaliția la putere, în care s-au distins reprezentanții PNL, USR PLUS și Președintele Senatului, a refuzat să supună votului final o lege esențială în materia drepturilor copilului. Legea a fost de fapt votată de ambele Camere ale Parlamentului anul trecut, a fost contestată de pseudo-președintele României mai întâi la Curtea Constituțională, care i-a respins contestația și a declarat legea CONSTITUȚIONALĂ, iar ulterior blocată de același personaj, care a cerut Parlamentului să o reexamineze.

Aparent e greu de înțeles de ce o lege atât de bună și de necesară, care tratează între altele problemele violenței împotriva copilului în familie, chestiunea copiilor români abuzați sau abandonați în străinătate și obligația ambasadelor României și a administrației centrale de a interveni, chestiunea dureroasă a abuzurilor de diferite tipuri-bullying- împotriva copiilor, chestiunile privind facilitarea plasamentului minorilor ori a măsurilor de protecție specială acordate acestora poate fi respinsă de membrii Senatului, care se află azi, temporar și nelegitim, la putere! Această majoritate toxică a impus neregulamentar un vot procedural și a stabilit printr-un vot viciat reîntoarcerea legii la comisia sesizată în fond, Comisia pentru muncă, familie și protecție socială, pentru schimbarea textului legii și a raportului FAVORABIL adoptat acum câteva luni, în legislatura anterioară, de aceeași comisie..

Ceea ce i-a deranjat de fapt pe pseudo-președinte și neomarxistii tot mai mulți din arcul de guvernare, chiar dacă superficial continuă să se numească LIBERALI, este faptul ca anul trecut o majoritate din diferite grupuri parlamentare avusese demnitatea să corecteze o aberație legislativă userist- neomarxistă, care pusese INTERDICȚIE PĂRINȚILOR de a mai avea un cuvânt de spus în educația oferită de stat copiilor lor și introdusese “soluția” educației sexuale în școli, fără acordul părinților.

Faptul că Parlamentul a reintrodus în 2020 necesitatea acordului părinților pentru diferitele modele de educație oferite de stat copiilor lor, a exclus soluția “sexologilor” care ar trebui să “regleze” problemele minorilor de la fragedă vârstă și a introdus în schimb conceptele mai comprehensive de “educație pentru viață” și ” educație sanitară”, pentru a aborda, cu tact și complementar părinților, prin profesioniști (profesori, medici, psihologi etc) cu pregătire interdisciplinară, temele importante și delicate ale aspectelor vieții intime la vârsta copilăriei și adolescenței i-a DERANJAT PROFUND PE NEOMARXIȘTI! Așa încât mâine, 4 februarie 2021, majoritatea de 7 la 6 pe care o are coaliția de guvernare în Comisia de muncă, inclusiv cu reprezentantul UDMR, va dori să impună standardele neomarxiste în ceea ce privește viitorul copiilor noștri! Iar după aceea să se impună la vot în plen, mai întâi la Senat și apoi la Camera Deputaților… Voturile de astăzi din plenul Senatului ale PSD și AUR contra “progresismului” neomarxist al PNL și USR PLUS, care au beneficiat de sprijinul (deloc entuziast pe fond, este adevărat..) al partenerului de guvernare UDMR, nu au fost din păcate suficiente. Nu îmi rămâne decât să sper într-o minune, care să… răsucească conștiințele senatorilor puterii care se proclamă părinți responsabili și creștini și care ar putea să își aducă aminte că pentru EI și pentru NOI TOȚI există în final o JUDECATĂ… DE APOI, ar spune aceeași creștini, indiferent de denominațiune..Să urmărim, deci, cu atenție ziua de joi, 4.02.2021 și zilele care urmează și să ne implicăm cu ceea ce putem, DACĂ ne interesează viitorul copiilor noștri.

P.S. Personal nu vreau să ajung să trăiesc ziua în care să aud și în România ceea ce acum mai bine de 4 ani oficiali de stat din Norvegia și instituția de “protecție” a copilului numită Barnevernet, specializată de fapt în furtul copiilor de la părinții acuzați abuziv de “conduită necorespunzătoare”, îmi spuneau cu atâta cinism: în ultimă instanță STATUL ESTE PROPRIETARUL COPIILOR SI NU PARINȚII CARE ÎI PROCREASERĂ! În consecință, statul procedează cum crede el mai bine! Fără părinți.. Iar Marius si Ruth Bodnariu stiu cel mai bine din experiența lor dramatică despre ce vorbesc. I-am sfătuit atunci pe miniștrii norvegieni cu care am stat de vorbă sa își modifice Constitutia și să prescrie că în țara lor STATUL PROCREEAZĂ! Nu au reușit nici atunci și nici acum acest lucru, așa că să nu lăsăm nici în România să se întâmple astfel de aberații! Priviți mai jos fotografia unei familii care s-a refugiat în România, astăzi fericită, care însă a trecut prin Valea plângerii neomarxiste dintr-un alt stat european, atât de democratic și prosper..Și atât de marcat de socialismul dus la extrem…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

16 comentarii

 1. În cazul introducerii orei de sex, retragerea urgentă din școli!
  Oricum trăim vremurile din urmă! Trebuie să fim antisistem!

  1. TOCMAI atunci???!!!…Dar acum ce invata acesti copii???PROFII,cu totul ALTCEVA decat dascalii/profesorii, is niste mercenari,care au primit sa predea ,,adevarul”ca omu’ e MAIMUTA…iar de atunci,din cadere in cadere au tinut-o.
   PROFII au facut greve DOAR ptr salarii si NICIODATA NU s-au opus la NICI O ABERATIE din programa impusa de STRAINI=satanisti sau atei.Precum celelalte ,,categorii sociale” care formeaza un TRUP=STATUL=mamona=JUCARIA lui antihrist=TOTI militienii,JEGdarmii,militarii,anafistii,dsp-istii,itm-istii,DOFTORII CRIMINALI cu FAPTE sau prin TACERE si tainuire a CRIMELOR,fiindca sunt VANDUTI BANILOR si ASCULTA orbeste de….PROTOCOALELE lu streinu’ cercel de la matei bals sau RAHATU’ arafat si au dat KALETRA=OTRAVA oamenilor sanatosi ptr ai UCIDE si i-au trecut la COVID fara sa faca AUTOPSIE=CRIMA CRIMELOR,dar….vremea acestora va trece si VOR FI TOTI ACESTI CRIMINALI,vanati si haituiti,ca FIARELE ,fiindca FIARE SALBATICE AU AJUNS si NU mai sunt OAMENI,adica TOTI care primesc ORICE ABERATIE SATANICA ptr….BANI,care sunt plini de SANGE si VICLENIE fiindca acesti BANI sunt dati ptr TACERE=CRIMA etc,etc.
   La fel is si acesti PROFI,cazuti si care au TACUT si au primit sa cada si iar sa cada,pana au ajuns sa se si VACCINEZE ca nebunii(am auzit de la o cunostinta,ca profii de la o scoala cu 48 de cadre sau angajati ai min. educatiei ,doar 4 NU SE VACCINEAZA si aia ,ca au diabet sau una e oarba s.a motive grave,iar DIRECTORII au putere sa-si aleaga ,,supusii” ,angajatii si le spune CLAR….vaccinarea este o CONDITIE ptr angajare si PROFII,ca orice LEPADAT,primeste CALEA USOARA SI LARGA, primind si etapa asta a aberatiei,bineinteles TOT ptr….BANI),acesti profi vor sa traga si sa faca propaganda ptr a se deschide scolile ptr copilasii NEVINOVATI(deocamdata) dar sa poarte…BOTNITA,ca niste animale (Domane iarta-ne ca si pe copii nu-i mai iubesc DELOC animalele= parintii,care permit asa ceva…indiferent de FRICI…astea sunt FRICI DE SATAN=militie=jegdarmerie=protectia animalelor etc) ptr a-si asigura ei ,ca …au de treaba si asa sa poata primi…BANI=LEAFA=SALARIU…
   NIMENI nu observa ca de 3,4,5 ani MINISTERUL INVATAMANTULUI a devenit al EDUCATIEI…Pai,daragilor diferenta este ca :INVATAMANT insemana eu iti arat ce e bun,ce e rau,ce e mult ce e puutin,ce e gras si ce e slab si TU ALEGI,eu te invat,dar EDUCATIE insemana :asta-i bun,asta-i rau,asta-i mult si asta-i putin,adica se CORECTEAZA gandirea oamenilor,se EDUCA ca la PUSCARIE mintea si gandirea copilului ptr a se INCHINA SI A ASCULTA de STAT=ANTIhrist….
   Scoala cu BOTNITA NU E SCOALA.Scoala in care OMU E MAIMUTA,NU e scoala e o MINCIUNA,o schizofrenie,NU ARE SUPORT IN REALITATE….Toate sunt consecintele LEPADARII oamenilor de Creator adica de Dumnezeul Treimic si acceptarea CU FAPTELE a lucrurilor/ instrumentelor/minciunilor/vicleniilor SATANEI.Scris este…Omul fara Dumnezeu e ca un VIERME care se ineaca in PUROIUL sau-Sf Vasile cel Mare-Hexaimeron

    1. Pai,tu NU ai facut-o DEJA???Sau astepti sa o faci,odata cu MILIOANELE/miliardele celelalte de ,,marturisitori”,ca doar dehhh…romanii is ortodocsi 90% si NU is niste HABAUCI LEPADATI, fara FAPTE de credinta dreapta si doar maaaxim 1% incearaca sa puna inceput bun,LEPADANDU-SE de HABAUCI,eretici,INNOITORI si APOSTATI cu…. FAPTELE.

 2. Scoala romaneasca ar trebui sa treaca printr-o reforma profunda deoarece ea nu-si indeplineste rolul – acela de a scoate oameni capabili sa gandeasca cu propriul creier; in 2017, IQ-ul mediu al romanilor era de 91 (prin comparatie, finlandezii aveau 101, suedezii, germanii si englezii, cehii si austriecii -99, ungurii, slovacii, francezii -98, polonezii si italienii -96, etc.). Doar ca se pare ca, atat autoritatilor laice cat si BOR, le convine starea asta de lucruri pentru ca, un om prost este mai usor de manipulat, nu?

  1. Spuneti cum se masoara intelighentia in belitul ala de test, cu triunghiuri,dreptunghiuri, cerculete taiate? Poti tu spune din operatii aritmetice sau din bastonase si liniute cat de desptept e unul sau altul?! In astea si altele asemenea consta inteligenta?!

   1. Da, Moro, chiar se poate spune, din acele bastonase, patratele si liniute, cat de inteligent este un om…; pentru ca acele bastonase, patratele si liniute sunt aranjate dupa regula, regula pe care cel testattrebuie sa o descopere.Cu cat mai multi sunt itemii la care cel testat reuseste sa descopere regula ascunsa (si sa dea raspunsul bun), cu atat nivelul lui de neuroplasticitate (adica nr. de sinapse pe care le poate face creierul sau) este mai mare, adica este mai inteligent. Iar inteligenta se dezvolta in copilarie (pana pe la 16 ani), prin stimularea intelectuala a copilului – incurajandu-l sa fie curios, sa gandeasca si sa analizeze cu propriul creier si sa fie creativ…ori, chestia asta se intampla foarte putin in scoala romaneasca.

  2. @ Dorin Prisecaru

   In 2018 la referendumul pentru familie, cei cu coeficient mai redus au mers la vot. Cei cu coeficientul mare au stat acasa. Imi puteti spune va rog unde e inteligenta in aceasta ecuatie?

   1. @Cosmin:
    Nu am auzit asta pana acum: cine a facut coreleatia asta – intre coeficient (banuiesc ca te-ai referit la IQ) si prezenta la votul respectiv…Adevarul este ca acest IQ este deseori folosit in mod nepotrivit, pentru a manipula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!