X

Dovada ticăloșiei: După ce Slovacia a aprobat Ivermectina, medicii români se sucesc: “Nu ştiu dacă vorbim de zile până la aprobarea pentru tratarea COVID”

Adrian Marinescu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A curs cu avertismente din partea medicilor din România privind utilizarea Ivermectine, un medicament de uz veterinar, pentru tratarea coronavirusului.  Dacă ieri Colegiul Medicilor și Colegiul Medicilor Veterninari anunțau că folosirea Ivermectinei poate avea efecte secundare grave, astăzi, după ce Slovacia a aprobat medicamentul, acesta a devenit brusc unul bun, care nu mai produce reacții adverse grave.

„E o decizie logică ce s-a întâmplat în Slovacia. S-a făcut un pas important şi în România în acest sens. Comisiile de specialitate din Ministerul Sănătăţii l-au avizat favorabil pentru a fi folosit uman în studiile clinice şi urmează să vină cu avizul şi Agenţia Naţională a Medicamentului. Dacă este sigur va putea fi folosit ulterior. În Europa era folosit ca deparazitar.

Sunt şanse mari ca acest medicament să fie folosit şi la noi pentru tratarea COVID. Vorbim de un efect antiviral. Medicamentele antivirale au ca rol împiedicarea virusului de a intra în celule umane. Va împiedica îmbolnăvirea. Poate fi folosit şi în cazurile grave. Eficienţa maximă este atunci când e luată încă de la primele simptome. Nu ştiu dacă vorbim de zile până la aprobarea pentru tratarea COVID. Probabil va fi un interval scurt dacă lucrurile se vor mişca la nivel european”, a gavarit Adrian Marinescu.

Semnați petiția lansată de portalul nostru pentru Introducerea GRATUITĂ a IVERMECTINEI în sistemul de sănătate din România, apoi distribuiți și altora să o semneze.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button