X

A fost aprobată Ivermectina ca tratament anti Covid în prima țară din spațiul UE. Are eficiență și în cazul noilor tulpini de Sars-Cov-2

Ivermectina, medicamentul utilizat în general pentru animale, dar care între timp se pare că este eficient pentru a trata Covid-19 va fi autorizat drept tratament de către Slovacia.

Astfel, Ministerul Sănătății din Slovacia va autoriza, pentru o perioadă de 6 luni, tratamentul cu Ivermectin. Acesta va fi utilizat în spitale și în alte facilități medicale.

SEMNAȚI PETIȚIA Introducerea GRATUITĂ a IVERMECTINEI în sistemul de sănătate din România și distribuiți MASIV!

De asemenea, medicamentul va putea fi eliberat în farmacii pe baza unei rețete.

Noile tulpini se propagau deja în urmă cu câteva luni. Varianta britanică circula din septembrie, iar primele publicații au apărut în decembrie. La fel și cea sud-africană sau braziliană. Dacă vom constata că anumite mutații evită vaccinurile, ce ne mai ramâne?

„Ivermectina împiedică multiplicarea mai multor virusuri, cum ar fi: SARS-Cov-2, Zika, HIV, Dengue, Febră galbenă, Encefalită japoneză, West Nile, Gripa A si altele. Cel mai probabil va inhiba și noile variante ale virusului Covid-19 din Anglia, Africa de Sud sau Brazilia”, crede dr. Ion Alexie.

SEMNAȚI PETIȚIA Introducerea GRATUITĂ a IVERMECTINEI în sistemul de sănătate din România și distribuiți MASIV!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Vaccinul va da rateuri dar bani au câștigat cei ce l-au produs,de ce nu au folosit peste tot de la începutul pandemiei ivermectina,cu ce înverșunare doctorii Marinescu,Mahler,Rafila spuneau ca nu e bun acest medicament ca ei au de castigat bani dacă fac propagandă vaccinului,si altii au de castigat prin manipulare.

  1. Pentru ca daca efectul secundar al unei pastile nu te omoara (vezi studii clinice aici: https://c19ivermectin.com/ – ceva ce vaccinurile pentru covid au doar putinul facut de producator – implicit cu risc de conflict de interese), odata ce se constata aparitia unor efecte secundare, se intrerupe tratamentul. Ficatul isi va face treaba sa elimine din organism ce a ramas din medicament.

   Vaccinul, mai ales asta care se da acum, de la Pfizer/Moderna, in primul rand, aparent nu se poate numii nici vaccin nici terapie genica (http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/alexandra-henrion-caude-genetician-si-specialist-in-arn-a-utiliza-aceasta-molecula-la-indivizi-sanatosi-din-punctul-meu-de-vedere-este-nebunie-curata-despre-vaccinul-genic-exper/), e undeva pe la mijloc. Doamna specialist din articol, si multi alti oameni de stiinta din domeniu, se intreaba de ce in protocoalele de administrare Pfizer se recomanda ca femeile sa fie pe anti-conceptionale si barbatii sa faca sex doar cu prezervativ – daca nu exista riscul de transmitere la descendenti, adica riscul ca informatia din ARN introdusa de vaccin la parinti sa ajunga informatie ADN la copii..

   Ideea e ca si daca ar fi un vaccin normal, e foarte greu de eliminat din organism. Acesta foloseste o tehnologie noua (care s-a mai incercat fara succes – cu efecte secundare grave, chiar de catre Moderna) si deocamdata nu exista informatii inafara de ce au prezentat catre autoritati producatorii. Odata ce e admnistrat, nu pare sa fie deocamdata punct de intoarcere / metoda de a-l „opri”.

   Nici un tratament nou nu e lipsit de riscuri. Dar daca ar fi sa alegi, alege unul cu punct de intoarcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button