X

Ivermectina a fost aprobată în SUA pentru prevenirea și tratarea Covid. Probabilitatea ca să nu fie eficientă este de 1 la 4 miliarde

Statele Unite aprobă utilizarea Ivermectinei împotriva Covid. Ion Alexie: „Mulți o vor alege, în locul vaccinării”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit medicului infecționist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas, National Institute of Health, din Statele Unite, a autorizat medicii să folosească Ivermectina pentru:

1. Profilaxie, înainte de expunere la virusul SARS-Cov-2 (foarte mulți medici utilizează Ivermectina lunar, pentru protecție);

2.Profilaxie, pentru a evita o eventuală reinfectare;

3.Tratament, pentru pacienti Covid în oricare din stadiile bolii, preferabil imediat după debutul simptomelor, pentru prevenirea formelor grave, spitalizărilor și deceselor.

În acest mod, presiunea asupra spitalelor va scădea, iar medicii vor putea trata și alte boli, așa cum o făceau înainte de pandemie.

„Sunt încrezător că mulți dintre cei care nu vor să se vaccineze vor accepta Ivermectina”, spune Ion Alexie.

Probabilitatea ca Ivermectina să nu fie eficientă, după ce 32 de studii au arătat calitățile medicamentului împotriva Covid-19, este de 1 la 4 miliarde.

„Dacă 40-50% din populație nu vrea să se vaccineze, va fi imposibil să ajungem la imunitatea de grup, în Romania (adică 80-90% din populatie să devină imuna la Covid-19). În această situație, numai dacă 80% dintre cei care refuză vaccinurile se vor infecta, putem reveni la normal”, afirmă Alexie.

Cât durează până când acest procent din populație va fi infectat? Nu este clar, probabil 2-3 ani.

Nici în Suedia, unde nu au fost restricții până de curând, nu s-a realizat imunitatea de grup.

În concluzie, administrarea Ivermectinei ar putea reprezenta un avantaj important în gestionarea epidemiei. În plus, este foarte posibil ca imunitatea oferită de vaccinurile Covid să nu dureze mai mult de un an și să trebuiască să vaccinăm toată populația, în fiecare an, la costuri imense.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. De ce se blochează IVERMECTINA la granița României?
    Pe noi vor să ne protejeze guvernanții doar cu vaccin pentru că ne iubesc mai mult? Din patriotism?
    Sau din interes, pentru a face vânzare vaccinurilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE