X

Medicamentul care ar putea vindeca de Covid este blocat la granița României. Clinica Imunomedica deținută de Gheorghe Becali e singurul loc unde se poate găsi

Galería Fotográfica | Agencia Peruana de Noticias Andina | ANDINA

Gigi Becali a ajutat nume importante din lumea fotbalului in momentul infectarii cu Covid-19.

De la Anamaria Prodan Reghecampf, pana la Marius Sumudica si Ioan Niculae, sunt doar cateva dintre numele din fotbal pe care Gigi Becali le-a ajutat in momentul infectarii cu coronavirus.

Patronul FCSB, care detine si o clinica, a vorbit despre medicamentele pe care le-a cumparat si care au facut minuni pentru zeci de mii de oameni.

„Eu am doctori la clinica mea, pe care i-am adus din afara, studiau in strainatate. Sunt romani si le dau 4 000 – 5 000 pe luna. Ei mi-au spus despre aceste tratamente, pentru ca se faceau studii pe afara.

Cel mai bun este Ivermectina. Se gaseste doar la mine acum in Romania. Eu nu am nicio treaba, il cumpar aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Ivermectina ser, pastila e slaba, este si ieftina. Cum ai vindeca un om cu 10 lei? Cand a existat pe piata din Romania, s-a luat imediat, la inceput. Acum nu mai exista, am doar eu.

Ei vor sa consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane si nu e bun la Covid. Ivermectina e cel mai bun medicament, pe langa arbidol.

Am 40 – 50 000 de flacoane in vama si nu imi dau voie sa intre in Romania, nu am primit aprobare scrisa de la Ministerul Sanatatii. Am vorbit cu un lant de farmacii sa-l bagam fara adaos, ca sa poata si omul de rand sa cumpere, mai ales pentru cei care se trateaza acasa.

Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa. Nu imi dau voie. Ce am in vama ar ajuta 10 000 de oameni. Daca nu imi da voie sa il aduc in farmacie, il donez spitalelor. Am vrut sa cumpar toata productia din Rusia”, a spus Gigi Becali pentru ziare.com.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Ivermectina este bună la gripă. CrocoVid nu există , deci nici tratament!Dacă scopul guvernului străin intereselor românilor vrea să vaccineze 80% din populația țarii cum ar lăsa să intre în România alte variante la bomba lor biologică!Dl Becali este un om cu suflet mare dar nu deține decât părți din adevăr!

  1. Aberezi, CrocoVid exista, este un virus creat in laborator si lansat pe piata cu scopuri subversive, asta stim. Dl. Becali face foarte bine ceea ce face, momentan e printre putinii care marturisestc Adevarul.

   1. Cea mai tare manipulare cu existenta covrigului e sa halesti gogorita fabricarii in laborator.

    In realitate nu e nici un covrig. Sunt tulpini gripale cunoscute, asupra carora se aplica tratamente menite sa agraveze simptomele. In acelasi timp, nu se fac autopsi, iar testele rt-pcr nu identifica viral. Pentru cultura ta generala, tulpina virala covrig din iarna si primavara anului trecut, a fost defapt tulpina gripala A, mai exact AH1N1. De unde stiu? Pentru ca eu am trecut prin ea. Nu se face ca toate jitele testul rt-pcr, care nu identifica viral, ci se face testul de sange.

    1. Cand spun testul de sange, ma refer la analize de anticorpi specifici, nu la „testul de sarcina” vandut ca test rapid covid19

    2. Având în vedere cât a avansat tehnologia, aș zice că nu trebuie să faci teste (de sânge sau altfel). Sunt tehnologii prin care poate fi aplicat vaccinul folosind un plasture. Și despre testul covid s-au spus unele lucruri: că penetrează protecția creierului; Celeste Solum zice că testul covid îi etichetează magnetic pe oameni (îi marchează) și se urmărește schimbarea magnetismului în corp.

  2. Am auzit că medicamentul Ivermentină, folosit de veterinari, produs de Terapia in Cluj, e cel mai bun pentru covid.
   Două pastile de 6mg prima zi si încă două a treia zi și ești vindecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button