X

[PDF] Broșura „Adevărul despre noul vaccin ARN”. Descărcați și distribuiți masiv

[pdf-embedder url=”https://ortodoxinfo.ro/wp-content/uploads/2021/01/Brosura-Covid-v5.pdf” title=”Brosura Covid v5″]

Broșură de informare ortodoxă, realizată de un grup de creștini ortodocși
Orice creştin are datoria de a mărturisi Adevărul aşa cum este el. Toţi vom da socoteală pentru faptele pe care trebuia sa le facem şi nu le-am făcut. Contribuie şi tu la răspândirea adevărului!

Descărcați PDF-ul, tipăriți broșura și oferiți-o celor ce nu au posibilitatea să o citească pe net.

Distribuiți masiv acest articol, încât să ajungă la tot poporul. Împreună putem salva vieți și suflete!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

26 comentarii

 1. Parintii mei par a fi pro vaccinului si tot insista ca „am facut destule vaccinuri pana acum de cand eram mici si nu am avut nimic”.
  Daca documentul asta nu i-ar convinge, atunci cum as putea sa incerc sa-i conving sa fie precauti?

  1. Buna Daniel, poate explici parintilor ca nu e vorba despre un vaccin in adevaratul sens al cuvantului; e o terapie genetica care nu a fost niciodata testata pe oameni. Nu se cunosc efectele secundare pe termen lung! Nu cred ca parintii tai vor sa te foloseasca drept de cobai!
   Vaccinurile pe care le-ai facut in copilarie sunt vaccinuri la care s-a lucrat timp de 10 -15 ani inainte de a se pune in vanzare, pe cand asa zisele vaccinuri actuale au iesit in mai putin de un an!
   Mult noroc !

  2. Măcar spune-le sa aibă răbdare , ca nu a fost testat suficient , sa treacă ceva timp … între timp , încerci sa ii convingi cu argumente lumești și duhovnicești. Doamne ajuta!

  3. Simplu…banuiesc ca stii engleza: ia-i langa tine langa calculator si acceseaza pagina
   https://www.fda.gov/media/143557/download
   La pag. 16 a documentului e o lista cu posibilele efecte adverse; in plus, subliniaza in fata parintilor ca informatiile pe care le au in fata ochilor sunt pe site-ul FDA = agentia guvernamentala pt. alimente si medicamente, nu pe un site obscur conspirationist.

  4. Pai poti sa incerci prin a le spune ca ce era acum 20,30 de ani,nu mai este acum…nu mai sunt aceleasi substante in vaccinuri, asta este clar…toti ne am vaccinat cand eram mici,nu am patit nimic,dar in ultimii ani stiu multe cazuri de copilasi cu probleme in urma vaccinurilor…am vb cu atatia medici care nu si au vaccinat copilasii,in ultimii 5,6 ani ma refer pt ca au substante din feti avortati,provoasca infertilitate,schimba arn sau adn,,nu stiu exact…cacsi noi nevam vaccinat nu e un motiv plauzibil…Doamne ajuta!

  5. Atunci cand au facut ei vaccinurile de copii :
   – nu a fost inchisa lumea pentru o boala
   – nu au fost introduse carantine militare, masti si amenzi
   – nu a fost nimeni care sa anunte de la bun inceput ca alta iesire nu exista decat vaccinarea;
   – nici nu a existat vreun plan, enuntat sau nu, de a lega toate drepturile de un vaccin, precum dreptul de a intra intr-un restaurant sau de a te angaja
   – sistemul nu detinea tehnologii de alterare genetica
   – nici nanotehnologii
   – nu exista un grid de control digital, precum retelele mobile de azi si internetul.

   Daca sunt oameni cu frica lui Dumnezeu, ar trebui sa le fie clar ca aceste amenintari de azi dau vaccinului o similitudine cam de 75% cu Semnul Fiarei – doar ca nu are inca functia de mijloc de plata.

   Si mai exista ceva numit Pacatul Impotriva Sfantului Duh. Trupul este Templul Sf. Duh, iar Sf. Duh e inchipuit ca porumbel. Cum superi un porumbel ? Ii strici cuibul. Daca te apuci sa modifici Templul, Chipul lui Dumnezeu, ADN-ul uman, e posibil ca porumbelul sa nu mai vrea in acest cuib nou…

  1. Doamne ajuta Aura. Se poate descărca. Am descărcat fișierul acum câteva minute. Probabil ați făcut ceva greșit sau este o eroare de la telefonul dumneavoastră. Mai încercați.

 2. https://youtu.be/HOZnpWwyFys

  Acest pastor penticostal face o mărturisire foarte pertinentă și convingătoare. Mulți ortodocși nu se ridică la nivelul lui în ce privește mărturisirea. Merită ascultat. In afara de erezia lor cu cei 1000 de ani, nu spune nimic eretic.

  1. Am ascultat aceasta predica de multe ori,am trimis o si altora.
   Este printre putini predicatori care spune lucrurilor pe lume.
   Orcicum nu predica la noi ci in State,este printre putinii care mertia vazuti,restul bat apa in piua..El merita vazut Cristian Ionescu,a avut multe probleme in plandemie cu politia din Cichago,apoi alt pastor care spune adevarul este Lazar Gog si el predica in Austria ,vorbeste despre vaccinuri ,la noi singurul care vorbeste impotriva este tot un pastor penticostal R.Mihailescu din Bucuresti.In rest multi chemati ,putini alesi….
   Nu mi pierd timpul cu lucruri si sau predici inutile,dar asta chiar o recomand.
   Felicitari pt postarea linkuului.

   Domnul sa ne pazeasca si sa ne intareasca in aceste vremuri apocaliptice.

   Amin!!!

 3. Dacă omul va fi modificat genetic, oare va mai avea chipul lui Dumnezeu? Îl va recunoaște Dumnezeu că fiind zidirea Lui?
  Dacă în vaccin există celule umane, nu cumva se face părtaș la păcatul avortului? Ce comuniune cu Dumnezeu mai are cel vaccinat? Cum se va putea împărtăși?

 4. Sfântul Paisie Aghioritul spune,în cartea „Vremurile din urmă”, că:
  „Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”.Mare atenție!Diavolul este viclean și umblă să înșele.REFUZAȚI VACCINUL ANTIHRISTIC.

 5. Scăparea a dat-o tot Dumnezeu, prin scrisul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan, referindu-se la cetatea Babilonului antihristic: ,,Ieşiţi din ea, Poporul Meu, ca să nu vă împărtăşiţi din păcatele ei şi să nu luaţi din pedepsele ei’’ (Apocalipsa 18, 4).

 6. Va rog încărcați din nou pdf-ul deoarece a dispărut, a fost șters. Idem a fost șters și de pe ortodoxia.ro. poate ceva reușiți să îl încărcați altfel pe site astfel încât să nu mai poată fi șters. Multumesc

 7. Observ cu tristețe cum problema vaccinării contra coronavirusului este tratată adesea cu o superficialitate înspăimântătoare chiar în Biserica Ortodoxă! Foarte puțini oponenți invocă motive religioase pentru a se opune vaccinării obligatorii. Nu mai scriu despre ierarhi și preoți care s-au vaccinat deja sau despre cei care îndeamnă lumea să se vaccineze!
  Dacă ne opunem vaccinării doar pentru că nu știm sigur dacă ne avantajează în plan lumesc, aceasta este o rațiune lumească ușor de combătut. Vine necuratul și enumeră avantajele lumești și ne dă peste cap toate argumentele lumești! El ne spune că putem vinde liniștiți, putem cumpăra fără nicio opreliște în timp ce ,,nebunii” care se opun vaccinării vor fi lipsiți de toate aceste drepturi. În plus, după ce vom fi conectați la inteligența artificială, vom fi ,,ca Dumnezeu”. Nu ne spune despre problemele ce pot să apară după vaccinare anticipate in Apocalipsă, capitolul 14…
  Oare chiar nu există motive religioase suficiente pentru a ne asuma o mărturisire plăcută lui Dumnezeu? Oare e prea mult spus că acest modificator genetic venit în postură de vaccin ne desparte de Dumnezeu? Ne e frică sau rușine să facem o paralelă între descoperirile științifice și avertizările cuprinse în Apocalipsă, capitolele 13 și 14? De ce să nu ne gândim cu bucurie la răsplata despre care se vorbește în capitolul 15 al Apocalipsei, versetele 2-4, pregătită celor care vor birui ispitele pregătite de necuratul?
  ,,Şi am văzut ca o mare de cristal, amestecată cu foc, şi pe biruitorii fiarei şi ai chipului ei şi ai numărului numelui ei, stând în picioare pe marea de cristal şi având alăutele lui Dumnezeu.
  Şi ei cântau cântarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, şi cântarea Mielului, zicând: Mari şi minunate sunt lucrurile Tale, Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule! Drepte şi adevărate sunt căile Tale, Împărate al neamurilor!
  Cine nu se va teme de Tine, Doamne, şi nu va slăvi numele Tău? Că tu singur eşti sfânt şi toate neamurile vor veni şi se vor închina înaintea Ta, pentru că judecăţile Tale s-au făcut cunoscute.”

  Găsim argumente și în Vechiul Testament. De ce a izgonit Dumnezeu o întreagă ceată de îngeri din Cer? Din cauza trufiei. De ce l-a izgonit Dumnezeu pe Adam din Rai? Din cauza neascultării și a dorinței lui de a cunoaște mai mult:
  ,,Şarpele însă era cel mai şiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. Şi a zis şarpele către femeie: „Dumnezeu a zis El, oare, să nu mâncaţi roade din orice pom din rai?”
  Iar femeia a zis către şarpe: „Roade din pomii raiului putem să mâncăm;
  Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: „Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!”
  Atunci şarpele a zis către femeie: „Nu, nu veţi muri!
  Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul”.
  De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit, pentru că dă ştiinţă, a luat din el şi a mâncat şi a dat bărbatului său şi a mâncat şi el.
  Atunci li s-au deschis ochii la amândoi şi au cunoscut că erau goi, şi au cusut frunze de smochin şi şi-au făcut acoperăminte.” ( Geneza, cap. 3, vs. 1-7)

  Șarpele vine din nou asupra noastră ca să ne înșele vigilența. Ne spune că ne vindecă și că ne dă și nouă știință fără multă osteneală, ne spune că și noi vom fi ,,ca Dumnezeu” dacă ne conectăm la inteligența artificială!!! Cum să nu deosebim glasul șarpelui de glasul lui Dumnezeu?!

  Vedem că omenirea dorește din nou să fie ,,ca Dumnezeu”, dar nu prin cultivarea virtuții și a nepătimirii, ci printr-o trufie fără margini, sfidând poruncile divine. Așadar, omenirea nu are cum să fie decât ca îngerii căzuți. Dumnezeu ne avertizează să nu ne însemnăm cu 666 și ne dă niște repere clare. (Perechile de bare mai alungite dintr-un cod de bare dau după decodificare 666!) Ne spune că fără acest semn nu vom putea vinde sau cumpăra și că va trebui să alegem între avantajele materiale oferite de șarpe și fericirea veșnică oferită de Dumnezu.

  Pentru a putea fi conectați la inteligența artificială, avem nevoie de o identitate biometrică, de un număr în locul numelui de Botez! Asta inseamnă că, undeva în corp, vom purta un cod de bare mai mult sau mai puțin vizibil, iar enzima luciferaza va putea asigura acest deziderat din moment ce are rol de marker identitar! Iar nanoroboții vor asigura legătura cu proprietarul! Așadar, în locul unui Părinte Ceresc, vom avea un …proprietar! Mai pe scurt, vom fi sclavi! Șarpele nu vine acum să ne întrebe dacă ne lepădăm de Hristos, ci ne propune un vaccin în numele protecției noastre! După ce acceptăm vaccinul, știe el ce are de făcut. Dacă îi deschidem ușa să intre el în corpul nostru, să ne modifice genetic cum vrea, să ne controleze și chiar să ne fure identitatea lăsată de Dumnezeu, să nu ne mirăm de ce va urma!

  Câteva întrebări îmi stăruie în minte:
  – Un om modificat genetic de către om va mai fi recunoscut de Dumnezeu ca fiind zidire a Lui?
  – Ce comuniune va avea cel vaccinat cu Dumnezeu?
  – Dacă știm că în acest vaccin există celule umane provenind din prunci avortați, e sau nu e păcat să le primim?
  – Cum se vor raporta la Sfânta Împărtășanie cei vaccinați?
  – Nu cumva lupta împotriva Sfintei Împărtășanii se va accentua din aceste motive?

  Oare nu avem suficiente argumente teologice pentru a respinge acest modificator genetic care ni se impune ca fiind vaccin? Doar dacă ne lipim de Hristos cu toată ființa, asumându-ne orice risc pentru a fi împreună cu El, ne va recunoaște ca fiind ai Lui! Dumnezeu să ne ajute! Amin.

 8. Nu merge descarcat. Zice ca a fost sters. Puneti-l pe un cont de google drive si distribuiti link-ul, ca asa nu vor mai putea sa stearga. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings