X

SUA: 55 de americani au murit în urma administrării vaccinului, atât dela Pfizer, cât și de la Moderna

Nu doar Norvegia se confruntă cu decese de pe urma vaccinării. Așa cum relatează The Epoch Times, cincizeci și cinci de persoane din Statele Unite au murit după ce au primit un vaccin COVID-19, potrivit rapoartelor prezentate de sistemul federal.

Potrivit rapoartelor, au avut loc decese în rândul persoanelor care primesc atât vaccinurile Moderna, cât și vaccinurile Pfizer-BioNTech.

În unele cazuri, pacienții au murit la câteva zile de la primirea unui vaccin COVID-19. 

Iată câteva mărturii:

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din Colorado, avea stare de somnolență și a rămas în pat la o zi după ce a primit vaccinul Moderna. A doua zi dimineață devreme, în ziua de Crăciun, „a fost găsit culcat în pat, palid, cu ochii pe jumătate deschiși și cu spumă care venea din gură și nu răspundea”, se arată în raportul VAERS. „Nu respira și nu avea puls.”

Într-un alt caz, un bărbat din Dakota de Sud, în vârstă de 93 de ani, a fost injectat cu vaccinul Pfizer-BioNTech pe 4 ianuarie, în jurul orei 11 dimineața. Aproximativ două ore mai târziu, a spus că este obosit și nu poate continua cu terapia fizică pe care o făcea mai demult. A fost dus înapoi în camera sa, unde a spus că picioarele îi sunt grele. Curând după aceea, a încetat să respire. O asistentă a hotărât să nu fie resuscitat.

În plus față de decese, au fost raportate 96 de evenimente care pun viața în pericol după vaccinările COVID-19, precum și 24 de divizibilități permanente, 225 de spitalizări și 1.388 de internări de urgență.

Înafara vaccinurilor, există tratament care vindecă și previne viroza Covid, dar, cel puțin la noi în țară, este blocat la graniță.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button