X

Lovitură pentru propagandiștii covidiști, în mare parte și neo-marxiști: Bogdan Stanoevici a murit de INFARCT, nu de covid

Bogdan Stanoevici

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a anunțat că fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct, potrivit raportului făcut de Medicina Legală.

”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia.”, a spus Diana Șoșoacă.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. El fusese internat în decembrie la Spitalul „Sf. Pantelimon”, ulterior fiind transferat la Institutul „C. C. Iliescu”.

În modul cel mai perfid, propagandiștii covidiști s-au folosit și de această tragedie, spunând în mod fals că ar fi murit din cauza covidului, așa cum au exploatat și cazul lui Toni Tecuceanu. Foarte curios, dar deloc întâmplător, covidiștii se suprapun în mare parte cu neo-marxiștii, această plagă de indivizi ce otrăvesc societatea românească de ceva vreme.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Dacă polițiștii, jandarmii,pompierii,doctorii si alți câini ai sistemului nu ar mai fii câinii sistemului,covidiștii neo-marxiști ar ajunge la groapa de gunoi a istoriei.Dar categoriile mai sus menționate au ales să ne trădeze și să ne vândă pentru un pumn de arginti!Rușine lor căci nu mai vor binele omului si doar moartea si sclavia!Si ei sunt in aceasi oală cu restul doar că nu mai pot vedea realitatea!

  2. Neo-marxismul a demolat America tradițională si cea mai mare parte a Europei de Vest in primul rând datorită neglijentei familiilor. Oamenii si-au trimis copiii la studii, iar acestia au fost indoctrinati in universitati cu ideile neo-comuniste : studiile de gen, teoria critica a rasei si alte aberatii.
    Deocamdata in Romania nu prea au succes, dar aveti grijă ! Comunismul, fie el clasic sau nou, a dus peste tot, fara exceptie, doar la RUINĂ si SCLAVIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.
pixel