X

I-a luat Dumnezeu mințile: Calinic al Argeșului declară că implantul cu microcip este un lucru bun: “Așa nimerești acasă, nu la vecinu”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest personaj, cu funcție de ierarh al BOR a aberat și la adresa Părintelui Justin Pârvu, în anul 2010, când lumea ortodoxă din România ducea lupta contra pașapoartelor biometrice. Acum, la fel bagatelizează implantul cu cip, iar probabil peste puțini ani, dacă-i mai prinde, va lua la mișto însăși pecetea lui antihrist. Oricum, se pare ca 2021 este anul său de grație, căci din primele zile a zis două aberații, una mai mare ca cealaltă, care nu sunt doar nocive pe plan medical, dar primejduiesc mântuirea credincioșilor, de care ar trebui să se preocupe mai cu prisosință în primul rând ierarhii.

Cu o săptămână în urmă facea propagandă vaccinului Covid.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. nu știu dacă e bine că faceți distincție între cip și semnul fiarei. Amândouă sunt la fel de rele. Dar aveți grijă că acum cipul s-ar putea să fie lichid (”hydrogelul” din vaccin)

  2. Să spună așa ceva singur, când nu-l aude nimeni, nu în calitate de ierarh BOR! Dacă nu mai are chef să apere credința și pe creștini, adică să-și facă datoria, să-și dea demisia!

  3. Nu stiu cum a putut sa spuna asa ceva
    Nu vad cum ar putea cipul sa iti zica unde stai. Ce, e cablat la cap? Mai avem mult pana acolo. La nivelul actual un astfel de cip ar trebui citit din exterior si cititorul sa iti zica prin viu grai sau in scris ce scrie acolo. In plus un cip cat un bob de orez nu poate fi bagat prin injectie cu un ac obisnuit
    Si ce tot zice de ciparea calugarilor? Evidenta aia era tinuta in exteriorul calugarilor. Aia nu e cip

    1. In urma cu câțiva ani mi-am luat canele de la adăpostul de câini. Nu mi-l l-au dat până nu i-au băgat cipul ca să nu-l mai pierd. Cum crez că i-au băgat cipul câinelui? Îți zic eu. Cu seringa. Păi, dacă la câini pot face asta de acum câțiva ani, la oameni nu pot cu tehnologia actuală? Ce zici?

  4. totusi e un ierarh al BOR… Nu inteleg de ce atata ura impotriva lui aveti…
    Daca tot il considerati lepadat de HRistos de ce nu va rugati pentru el? aaa, stati asa, voi sunteti ocupati sa imi stergeti mie comentariile si sa ii calomniati pe cei ce inca sunt in BOR si apartin de Patriarhia Ecumenica. Voi nu va mai rugati pentru asa-zisii “eretici”, de fapt voi nu mai aveti puterea de a va ruga, doar aveti puterea de a-i osandi pe cei ce au ramas statornici in Biserica Ortodoxa Romana.
    Ca sa va justificati schisma aruncati cu pietre si in patriarhul Bartolomeu I, asta ca sa fie totul justificat, dar voi incercati sa va justificati inaintea lui Dumnezeu ceea ce nu se poate justifica.
    Daca voi il considerati pe IPS Calinic un satanist lepadat de credinta de ce nu va rugati pentru el? Voi sunteti mai presus de el? Cine sunteti voi sa judecati un ierarh? Ati slujit voi liturghie cu el? Ati facut voi facultatea odata cu el sa stiti ce a invatat el? Ati invatat voi cat a invatat omul asta? De unde atata ura?
    Mai incape ura in voi? Sau dati pe dinafara si incepeti sa va varsati ura si impotriva oamenilor care se vaccineaza?
    Stiu ca imi vei sterge comentariul preote, dar ma multumesc cu faptul ca il citesti doar tu, stai linistit. Tocmai tu care spui ca promovezi iubirea de oameni, credinta, blandetea, tu il judeci pe IPS Calinic si daca i avea puterea l-ai arunca in flacarile iadului. Sterge-mi comentariu, pentru ca asta esti in stare sa faci, doar sa cenzurezi. Nu suporti adevarul.
    Cine esti tu sa judeci un episcop? Fanatismul religios nu duce nicaieri fratioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button