X

I-a luat Dumnezeu mințile: Calinic al Argeșului declară că implantul cu microcip este un lucru bun: „Așa nimerești acasă, nu la vecinu”

Acest personaj, cu funcție de ierarh al BOR a aberat și la adresa Părintelui Justin Pârvu, în anul 2010, când lumea ortodoxă din România ducea lupta contra pașapoartelor biometrice. Acum, la fel bagatelizează implantul cu cip, iar probabil peste puțini ani, dacă-i mai prinde, va lua la mișto însăși pecetea lui antihrist. Oricum, se pare ca 2021 este anul său de grație, căci din primele zile a zis două aberații, una mai mare ca cealaltă, care nu sunt doar nocive pe plan medical, dar primejduiesc mântuirea credincioșilor, de care ar trebui să se preocupe mai cu prisosință în primul rând ierarhii.

Cu o săptămână în urmă facea propagandă vaccinului Covid.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cipuri

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

  1. nu știu dacă e bine că faceți distincție între cip și semnul fiarei. Amândouă sunt la fel de rele. Dar aveți grijă că acum cipul s-ar putea să fie lichid (”hydrogelul” din vaccin)

  2. Să spună așa ceva singur, când nu-l aude nimeni, nu în calitate de ierarh BOR! Dacă nu mai are chef să apere credința și pe creștini, adică să-și facă datoria, să-și dea demisia!

  3. Nu stiu cum a putut sa spuna asa ceva
    Nu vad cum ar putea cipul sa iti zica unde stai. Ce, e cablat la cap? Mai avem mult pana acolo. La nivelul actual un astfel de cip ar trebui citit din exterior si cititorul sa iti zica prin viu grai sau in scris ce scrie acolo. In plus un cip cat un bob de orez nu poate fi bagat prin injectie cu un ac obisnuit
    Si ce tot zice de ciparea calugarilor? Evidenta aia era tinuta in exteriorul calugarilor. Aia nu e cip

    1. In urma cu câțiva ani mi-am luat canele de la adăpostul de câini. Nu mi-l l-au dat până nu i-au băgat cipul ca să nu-l mai pierd. Cum crez că i-au băgat cipul câinelui? Îți zic eu. Cu seringa. Păi, dacă la câini pot face asta de acum câțiva ani, la oameni nu pot cu tehnologia actuală? Ce zici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.