X

[VIDEO] Calinic al Argeșului, în stare de “ebrietate profundă”, face propagandă pentru vaccinul Covid

Părintele Justin: "Veți fi vânduți de păstorii voștri"

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oare acest ierarh nu a auzit de îndemnul Patriarhiei de a nu face propagandă vaccinului? Cu ce l-a năimit mafia farmaceutică sau cât de mult l-a înșelat vrăjmașul diavol ca să spună asemenea aberații? Să i se ceară lui sufletele și viețile pierdute de cei care se vor vaccina!

Atenție! Patriarhia Română NU recomandă VACCINAREA COVID, căci “nu se poate pronunța în probleme de ordin strict medical”. Mai mult, consideră că vaccinul nu a fost testat îndeajuns, și se opune vaccinării obligatorii

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

  1. Incredibil! Fereasca Dumnezeu!!! Se adevereste inca odata ca am ajuns si traim in vremurile din urma, profetite de Sfintii Parinti!

  2. Cred ca delireaza de la vaccin .Este afectata materia cenusie nu mai are discernamant .E rau cand Episcopiile sant in mana unor asemeni arhitecturi liturgice.

    1. Nu sunt de acord cu vaccinul, acesta ESTE 666!

      Dar nu sunt de acord sa folosim cuvantul disecrnamant, care e o VIRTUTE, ca si cum ni s-ar atribui noua. Atata ne mai lipsea, sa credem ca avem discernamant, cand de fapt nu e asa. Daca am avea discernamant, n-am face niciun pacat, cat de mic.

      NUMAI SFINTII AU DISCERNAMANT!

        1. N-ai nevoie sa calculezi nimic, citeste Cuvantarile Duhovnicesti ale Sf. Paisie Aghioritul, sau in “Trezire Duhovmiceasca” sau in “Semnele vremurilor”, daca te lasa constiinta sa ignori ca Sfantul Paisie spune CLAR ca lumina zilei ca “au inventat o boala” si ca “vor face vaccin, care va fi obligatoriu” iar ca sa-l administreze il vor pecetlui mai intai, atunci treaba ta :)

          1. Nu am cum sa contest ce spune Sf. Paisie. Nici nu o să mă vaccinez. Dar de ce creezi confuzie, facând legătura între vaccin și 666? Conform Apocalipsei acest număr ține de pecetea lui antihrist, ce se va pune pe frunte și pe mâna dreaptă.
            Eu zic să ne împotrivim vaccinului cu toate forțele și să nu introducem informații greșite, exagerate, protestante în legătură cu pecetluirea.

          2. @ortodoxinfo : Vaccinul covid este 666, adica el contine nanoroboti si luciferaza , care in sistem binar sunt codificati cu 666, cu codul de bare respecctiv, care se gaseste pe price produs cumparat, ce are incluse si nr.6 de 3 ori in sistem binar. Vaccinul covid este PECETEA 666 pe intelesul omului de ránd. Luciferaza este si ea in vaccin si se va lichefia (solidifica) in sânge si se va transforma in nanocip, care contine la nivel molecular iar codul de bare, cu cei 6 si 6 si 6, adica, 666 nr.FIAREI pentru a pecetlui oamenii. De ce va bateti joc de cititorii acestui blog, asa zis ortodox adminilor de la ortodoxingo?!; NU e nimic de calculat cu 666, pecetea APOCALIPTICA , desigur, care e deja continuta in vaccinurile anticovud ce vor schimba genotipul uman pentru totdeauna si este si lepādare de HRISTOS cine accepta vaccinul covid care contine 666, pecetea lui antihrist, a fiarei. Deschideti ochii si NU va mai bateti joc de oamenii crestini ortodocsi! Vaccinul anti-covid este pecetea 666 din Apocalipsa! A inceput pecetluirea oenilor si yoti cei care îndeamnā lumea da faca vaccin vor ajunge in iaf! Ca de obicei, ortodoxinfo face propaganda la sekuristiibsi la masonii de la AUR si acum ia lumea in râs cu ceva de genul “cum se calculeaza 666”. ….Rusine.NU va veti mântui întru HRISTOS faca va bateti joc aici de crestinii ortodocsi! NU mai scriu aici, nici cu alt nume. NU merita sa facem trafic oe un site de vicleni eteticibdinpagâni precum ceivde la ortodoxinfo, care îmbina articole bune (precum demascarea propagandei vacciniste a preotilor tradatori si a patriarhului Daniel ), cu cele politice gen “aur”, si cu cele antiortodoxe.
            Sā vā lumineze DUMNEZEU!

            JOS VACCINURILE DE ORICE FEL!

            JOS VACCINUL COVID=pecetea 666!

            SUS INIMILE ROMÂNI! Este de ajuns cu dezbinarea! Respectati oamenii crestini ortodocsi de buna credinta care scriu aici, altfel, va pierdeti toti cititorii, NU beti mai avea trafic pe site si nici banii mult visati din reclame!

            DOAMNE AJUTA la crestinii ortodocsi adevarati !

          3. @ortodoxinfo: informatiile cum ca vaccinurile covid = pecetea 666, am explicat in comentariul precedent , NU sunt protestante. Pāgâni sunteti voi, adminii de la ortodoxinfo.
            Vaccinul covid =nr.fiarei si pecetea 666, in sistem binar, cu luciferaza care se solidifica prin transport sanguin spre creier.
            NU mai insultati oamenii crestin ortodocsi adevarati! NU se merita acest site da mai scriem aici.
            Doamne ajuta.

  3. ,,Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” (Matei, cap. 18, vs. 7)
    De astfel de afirmații chiar trebuie să ne temem pentru soarta păstoriților acestui ierarh care preferă corectitudinea politică în loc să-i conducă spre mântuire.
    ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28).
    Nu spune nimic despre pecetluire, deși se știe că acesta este scopul real al creării pandemiei! (1) Se preface că nu știe de existența acestor versete:
    16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
    17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
    18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. (Apocalipsa, cap. 13)
    Atunci când se pune problema restrângerii unor drepturi dacă nu suntem vaccinați, înseamnă că suntem siliți să ne vaccinăm!
    Dar tot textul Apocalipsei ne avertizează:
    9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
    12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus. (Apocalipsa 14)

    Fiecare creștin trebuie să se informeze. Conform afirmațiilor unor cercetători, serul din vaccinul care se dorește a ajunge la toți locuitorii Planetei conține hydrogel care este, de fapt, un cip care se solidifică după injectare și care poate fi dirijat oriunde în corp. (2) Ținta este, bineînțeles, creierul! Pierzându-și independența gândirii, după conectarea sa la tehnologia 5G, omul cipuit prin vaccinare cu nanoboți, nu mai poate aspira spre mântuire, așa cum reiese și din textul Apocalipsei.
    Hristos va învinge prin cei care vor face voia Sa și nu se vor lăsa modificați genetic,(3) manipulați și controlați de la distanță prin nanotehnologia introdusă prin vaccin, ci se vor lipi cu toată ființa de El! Vaccinurile venite acum în România sunt cu ARN-mesager și sunt de la Pfizer-Biontech!
    1.https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/
    2. https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)
    3 https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/

  4. Eu nu inteleg cum membrii Sf. Sinod nu discuta intre si apoi sa cuvanteze doar limitandu-se la s-au pus de acord nu fiecare cum il taie capul.

  5. Dacă Patriarhia Română „nu se poate pronunța în probleme de ordin strict medical”, consideră că vaccinul nu a fost testat îndeajuns, și se opune vaccinării obligatorii, asta nu înseamnă că se opune vaccinării benevole. Pur și simplu nu se poate pronunța. Nu recomandă nici nevaccinarea covid, nu?
    La noi în biserică cineva a întrebat în gura mare dacă să ne vaccinăm sau nu. Preotul a răspuns că nu este în măsură să dea recomandări medicale
    Eu am întrebat dacă să fac vaccinul antigripal. Mi-a zis să fac cum vreau. Nu m-am vaccinat pentru că am anticipat că datorită măsurilor anticovid nu va fi epidemie de gripă

    1. Nu trebuie să te vaccinezi, nici cu vaccinul covid nici cu alt vaccin. Și nici nu e bine să te testezi. Sunt păreri sau informașii că îi pot vaccina pe oameni prin testare. Există tehnologia vaccinării prin atașarea de trup a unui plasture.

      1. Inteleg ca nu e bine sa te testezi, dar ce faci cand ajungi la spital, fara sa iti propui asta ?
        Spre ex, ai un accident de masina si esti dus la spital ? Esti in stare grava si refuzi testarea, dar preferi sa mori.
        La fel, o femei gravida ce sa faca… sa refuze testarea si sa nasca acasa, nu ? Dar ce se intampla in cazurile in care copilul si / sau mama mor la nastere ? Oare nu era mai bine sa il nasca si sa il boteze macar ? Oare cum o sa fie judecata acea mama in fata Domnului ? Ca pe o mama sau ca pe o criminala, care si-a omorat si trupeste si sufleteste copilul ?
        Astept raspuns clar si argumentat.

        1. @MihaelaBV:
          DOAMNE AJUTA!
          Ai multe repere si la userul @LMS : “””este bine sa te ții mereu de Biserica și de Sf, Împărtășanie. Dumnezeu nu-l va lăsa pe omul credincios sa i se întâmple nimic rău. “”” Si, mai ales : “”Odată ce-L dobândești pe Hristos, vei avea puterea și discernământul sa alegi ce trebuie…”””.
          Totusi, NU te testa anti-covid, pentru ca si testerele (cele doua betisoare lungi introduse in nas, adanc in sinusuri si foarte aproape de creier), au substante vaccinale otravitoare.
          Apoi, un alt fapt important ce a omis preotul/calugarul ecumenist @LMS, sa spuna, poate nu intelege inca, sa dea DUMNEZEU sa se lumineze: de unde stie el. cu atata exactitate ca aceste vaccinuri anti-covid , un virus ce NU existam sunt numai de ….experiemntare si , chipurile, inca NU ar contine pecetea 666, apocaliptica???
          Chiar contin pecetea apocaliptica aceste vaccinuri otravitoare!!!! MARE ATENTIE!!! Stiti cu totii ce contine ele, pe scurt enumeram: substante tari / chimicale otravitoare ce au ca target creierul, inima si plamanii, si ficatul. celule de fetusi morti, linii de virusi / celule vii ce vor schimba codul genetic ADN pentru totdeauna si luciferaza, ce se va solidifica in creier si va contine cipul apocaliptic.
          TREZITI-VA OAMENI BUNI!
          Credeti ca satan va spune ADEVARUL!!!??? Va zice spurcatul cu coarne, hai veniti la vaccinuri, sunt curate, numai te imbolnavesti de boli autoimune ce duc imediat la moarte, la cancer, si la , ,ai ales, la PIERDEREA SUFLETULUI, earece te-ai cipat CU VOIE, si este LEPADARE DE HRISTOS calr, pentru ca tu ai stiut inainte de ate vaccina ce contine vaccinul covid si NU ai avut incredere destula in HRISTOS, si in Sfantul MASLU si in Sfanta Impartasanie luata cu vrednicie….
          Cat priveste accidentul de masina, te pazeste DUMNEZEU SA NU AI ACCIDENTE. Si daca totusi,vei avea, la modul general, deoarece este un pacatos mare in masina ta, atunci sa rezisti la Urgente sa NU faci nici un test covid si sa NU ACCEPTI NICI O VACCINARE.
          Personalul spitaleloer este obligat sa iti faca proceduri de urgenta pentru salvarea vietii, fara test covid.
          RUGACIUNE LA DUMNEZEU TREBUIE!
          Cat despre femeia care a murit impreuna cu copilul ei , zisa Ema, sigur este in rai impreuna cu copilul ei, deoarece a refuzat sa faca avort! DUMNEZEU SA O IERTE si este un exemplu femeilor din Romania, care au facut peste 20 000 000 avorturi in ultimii 30 de ani, rusinea lumii si pot ajunge in adancul iadului.
          Desigur, fiecare face ce vrea si cu avorturile, unde responsabili sunt si barbatii care au participat la actul procrearii si la decizia de avort, si desigur, va zic: NU va vaccinati si nici NU va testati cu nimic anti-covid / unde covid este o fata a antihristului si mai ales, stati departe de spitale si de “””zeii “” banului, de medici, care azi sunt numarati printre slugile antihristice, laolalata cu politicienii, guvernantii si fortele de ordine.
          Eu, personal, daca am accident de masina, NU merg la spital. Daca a musai, NU fac testare si nci vaccin covid. Sa imi faca un calmant si merg acasa sa mor impacat cu HRISTOS, fara vaccin, fara testare si cu faptele mele bune facute de-alungul vietii!
          Amin!
          Doamne ajuta!

  6. Asta e exemplul ideal de “lup pus la stana”!
    Pastor care ii tradeaza(nu ii ajuta) pe cei dati in pastorire!
    Vai si amar!…..CU ADEVARAT traim vremurile de pe urma……

  7. Sfintii Parinti au o exprimare sugestiva referitoare la Judecata Divina, pt astfel de pastori de turma: “Vai de capul lor”!

  8. Asistent din Constanța, mort la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 spune:

    Cunoscuții acestuia spun că bărbatul ar fi avut probleme cu băutura.
    Daca mori de la vaccin ai probleme cu bautura, asa zic vecinii nu cei ce l-au vaccinat

    Asistent din Constanța, mort la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

    Un asistent medical din județul Constanța a murit la scurt timp după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID. Bărbatul a fost vaccinat luni, iar în noaptea de marți spre miercuri bărbatul și-a pierdut viața.

    Bărbatului i s-a făcut rău în noaptea de marți spre miercuri. A sunat imediat la ambulanță, acuzând dureri toracice puternice.

    Un echipaj de pe Ambulanță a sosit în scurt timp la domiciliul acestuia. A fost preluat de medici pentru a fi transportat la spital, însă a murit în drum spre unitatea medicală.
    Rezultatul necropsiei a scos la iveală faptul că asistentul a suferit un infarct.

    Cunoscuții acestuia spun că bărbatul ar fi avut probleme cu băutura.

    https://www.antena3.ro/actualitate/asistent-mort-dupa-vaccin-coronavirus-constanta-590571.html

    1. Putem pune in evidenta statistic, empiric, ca vaccinul creste riscul de infarct? Poate ca da, si in acest caz riscurile ar trebui luate in considerare. Dar daca ne limitam la a ne lasa impresionati de un caz sau altul, ne putem face o imagine gresita. Tragedia e ca cei care pot face statistici s-ar putea sa denatureze adevarul. Cum e? Nu stim

  9. Cred ca abordarea PS Calinic este cam simplista.

    Pe vremea cand era staret la Man Cernica, veneau multi tzigani pt a domi si a manca pe gratis la Sf Manastire. Pe atunci era pravila ca la Frasinei: esti oaspete pt o noapte, mergi la slujbe si mananci si dormi pe gratis: OBOCEI INSTITUIT DE SF CALINIC !
    Sf Man Cernica, facand cu greu fata avalansei de tzigani, majoritatea interesati mai mult de manare si gazduire, a trebuit schimbat obiceiul: s-a impus o taxa pt a dormi acolo. Sarcina neplacuta i-a revenit staretului Calinic ( PS Calinic de azi ). Unii ieromonahi au avut rezerve, sustinand ca staretul Calinic va fi pedepsit de Sf Calinic pt ca a stricat randuiala. In loc de pedeapsa, pt DREAPTA SOCOTEALA, staretul Calinic a devenit PS Calinic !

    Dupa parerea mea PS Calinic este gresit informat. Sau o fi gresit ! Poate unii din consilieri sunt raspunzatori… Sa nu tragem concluzii definitive…
    SA ASTEPTAM SA SE LIMPEZEASCA APELE !

  10. De la cine asteapta lumea salvarea? De la cei care legalizeaza avorturile, homosexualii sau eutanasierea asistata? Te cutremuri sa vezi ce tara de ” gaini “am ajuns.

    1. @Un dezamagit: “preotul” din video, care mai este si arhiereu, este tradator de HRISTOS, nu este numai beat. Pur si simplu, NU e luminat de DUHUL SFÂNT!
      Vaccinul covid contine nanocipuri/ pecetea 666 cu luciferaza din Apocalipsa.
      Sa NU ne vaccinam cu nici un fel de vaccin!
      DOAMNE AJUTĀ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button