X

[VIDEO] Miting pro-Trump la Washington. Milioane de cetățeni, distanțare socială ZERO, botnițe ZERO

Este ziua în care cele două Camere ale Congresului american se întrunesc în ședință comună, pentru a lua act oficial de rezultatele alegerilor din 3 noiembrie și pentru a le valida. Procedura, care în mod normal ar trebui să fie o formalitate, se desfășoară sub o înaltă tensiune, sporită de presiunea străzii și de eforturile lui Donald Trump de a face o ultimă încercare de a contesta victoria contracandidatului său democrat.

În capitala federală Washington au apărut încă din timpul nopții susținătorii lui Donald Trump, ajungând în prima parte a dimineții la sute de mii. Până seara se așteaptă ca votanții republicani să se adune de ordinul milioanelor și ar putea să se ajungă la conflicte cu antiFa, organizația neo-marxistă care a amenințat cu o contra-ofensivă.

De remarcat pentru cercelații, arafații și fanii lor din România, că americanii s-au prins de mult de minciuna „pandemiei” Covid și nu dau 2 lei pe regulile restrictive impuse cu atâta agresiune la noi și cam peste tot în UE.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Foarte bine fac, sper sa se destepte si la noi ai nostri si sa iasa in strada toata românia!!! Deja au inceput sa iasa toate tarile sa protesteze impotriva masurilor de dictatura mondiala pe baza atator minciuni! Gata! De ajuns!

  2. Cum s-au strans acesti oameni, milioane la numar, toti intr-un gand? Pe mine ma mira acest lucru!
    Daca va intra ANTIFA in joc o sa fie varsare de sange! Vor muri foarte multi oameni!

  3. Cred ca lupta e intre doua sisteme de valori: traditional si progresist.
    Va exista un impaciuitor pregatit dinainte? Antihristul cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.