X

BOMBĂ: Administrația SUA admite că testele PCR dau rezultate false. Se pregătește terenul pentru ca Biden să „zdrobească” pandemia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

FDA s-a alăturat astăzi OMS și Dr.  Fauci pentru a admite că există un risc notabil de rezultate false din testul PCR standard utilizat pentru a defini dacă o persoană este sau nu un caz COVID.

Acest lucru contează semnificativ, deoarece se potrivește perfect planului de „salvare falsă”, care ar avea loc odată cu preluarea funcției de către Joe Biden. Dar, înainte de a ajunge la acea „conspirație”, avem nevoie de câteva informații despre cum a ajuns lumea aici…

Am detaliat controversa din jurul „plandemiei” COVID din America și rezultatele înșelătoare ale testului PCR și ale procedurii sale de amplificare în detaliu în ultimele luni.

Ca o reamintire, „pragurile ciclului” (Ct) sunt nivelul la care testul de reacție în lanț al polimerazei (PCR) utilizat pe scară largă poate detecta o probă de virus COVID-19. Cu cât numărul de cicluri este mai mare, cu atât este mai mică cantitatea de încărcare virală din eșantion; cu cât ciclurile sunt mai mici, cu atât virusul a fost mai răspândit în eșantionul original.

Numeroși experți epidemiologici au susținut că pragurile ciclului sunt o măsură importantă prin care pacienții, publicul și factorii de decizie pot lua decizii mai informate cu privire la cât de contagioasă și/sau bolnave ar putea fi o persoană cu un test COVID-19 pozitiv. Cu toate acestea, după cum raportează JustTheNews, departamentele de sănătate din toată țara  nu reușesc să colecteze aceste date .

Iată câteva titluri de la acești experți și studii științifice:

1. Experții au compilat trei seturi de date cu oficiali din statele Massachusetts, New York și Nevada, care concluzionează: „Până la 90% dintre persoanele care au fost testate pozitiv nu au avut un virus”.

2. Wadworth Center, un laborator din statul New York, a analizat rezultatele testelor sale din iulie la cererea NYT: 794 teste pozitive cu un Ct de 40: „ Cu un  prag Ct de 35 , aproximativ  jumătate  din aceste teste PCR, nu ar mai fi considerat pozitiv ”, a declarat NYT. „Și aproximativ 70% nu ar mai fi considerate pozitive cu un Ct de 30! 

3. O instanță de apel din Portugalia a decis că testul PCR nu este un test fiabil pentru Sars-Cov-2 și, prin urmare, orice carantină forțată bazată pe rezultatele testelor respective este ilegală.

4. Un nou studiu  al Societății de Boli Infecțioase din America a constatat că la 25 de cicluri de amplificare, 70% din testele PCR „pozitive” nu sunt „cazuri”, deoarece virusul nu poate fi cultivat, este mort. Și până la 35: 97% dintre pozitive sunt non-clinice.

5. PCR nu testează boala, ci testează un model specific de ARN și acesta este pivotul cheie. Când îl obțineți până la 25, 70% din rezultatele pozitive nu sunt cu adevărat „pozitive” în nici un sens clinic, deoarece nu vă poate îmbolnăvi pe dvs. sau pe oricine altcineva.

Deci, pe scurt, în ceea ce privește actuala noastră „plandemie”,  testele pozitive, așa cum sunt numărate astăzi, nu indică un „caz” de nimic.  Acestea indică faptul că ARN-ul viral a fost găsit într-un tampon nazal. Poate fi suficient pentru a vă îmbolnăvi, dar, potrivit New York Times și experții lor, probabil că nu. Și, cu siguranță, nu este suficientă replicarea virusului pentru a îmbolnăvi pe oricine altcineva. Dar oricum vei fi trimis acasă timp de zece zile, chiar dacă nu ai avut deloc vreo tuse. Și acesta este numărul pe care mass-media îl raportează fără suflare…

În octombrie am expus pentru prima dată modul în care testele PCR i-au indus în eroare pe oficialii din întreaga lume în reacții de nebunie de autoritate.

Așa cum a scris Stacey Lennox de PJMedia, „plandedemia” este numărul crescut de cazuri pe care le vedem la nivel național din cauza unei deficiențe în testul PCR.

Identifică persoanele care nu au o încărcătură virală capabilă să îmbolnăvească sau să transmită boala altcuiva ca fiind pozitive pentru COVID-19.

New York Times a raportat această eroare pe 29 august și a spus că, în probele au analizat din trei state în cazul în care laboratoare folosesc un Ct de 37-40, până la 90% din teste sunt fals pozitive. Experții din acel articol au spus că un Ct de aproximativ 30 ar fi mai potrivit pentru a indica faptul că cineva ar putea fi contagios – cei pentru care urmărirea contactelor ar avea sens.

Cu doar câteva zile mai devreme, CDC și-a actualizat liniile directoare pentru a descuraja testarea persoanelor asimptomatice. Se poate presupune doar că rațiunea acestui fapt a fost că un birocrat onest și-a dat seama că testarea a fost inutilă de sensibilă. El sau ea a fost probabil retrogradat.

Această modificare a fost precedată de o actualizare din iulie care a descurajat retestarea pentru pacienții recuperați. Motivul actualizării a fost că resturile virale ar putea fi detectate folosind testul PCR timp de 90 de zile după recuperare. Același lucru ar fi valabil pentru o anumită perioadă de timp dacă o persoană ar avea un răspuns imun eficient și nu s-ar fi îmbolnăvit niciodată. Imunitatea existentă la expunerea la alte coronavirusuri  a fost bine documentată. Acestea sunt multe dintre cazurile dumneavoastră „asimptomatice”.

Cu toate acestea, din cauza presiunii politice și a tantrum-urilor media corporative, noile orientări privind testarea au fost anulate, iar testarea pentru persoanele asimptomatice este acum recomandată din nou. Medicii nu primesc informațiile Ct de la laboratoare pentru a face o judecată de diagnostic. Nici CDC, nici FDA nu au elaborat linii directoare pentru un Ct precis pentru a diagnostica cu precizie o boală contagioasă.

Prin urmare, actuala noastră „casedemie”.  Testele pozitive, așa cum sunt numărate astăzi, nu indică un „caz” de nimic. Acestea indică faptul că ARN-ul viral a fost găsit într-un tampon nazal. Poate fi suficient pentru a vă îmbolnăvi, dar, potrivit  New York Times  și experții lor, probabil că nu. Și, cu siguranță, nu este suficientă replicarea virusului pentru a îmbolnăvi pe oricine altcineva. Dar oricum vei fi trimis acasă timp de zece zile, chiar dacă nu ai niciodată un sniffle. Și acesta este numărul pe care îl raportează mass-media fără suflare.

O lună mai târziu, Dr. Pascal Sacré, a explicat în detaliu modul în care toată propaganda actuală asupra pandemiei COVID-19 se bazează pe o ipoteză care este considerată evidentă, adevărată și care nu mai este pusă la îndoială: Testul RT-PCR pozitiv înseamnă a fi bolnav de COVID.

Această presupunere este înșelătoare.  Foarte puțini oameni, inclusiv medici, înțeleg modul în care funcționează un test PCR.

La mijlocul lunii noiembrie, nimeni altul decât cel care nu ar trebui să fie interogat – dr. Anthony Fauci – a recunoscut că Ct-ul ridicat al testului PCR este înșelător:

„Ceea ce evoluează acum într-un fel de standard”, a spus Fauci, este că „dacă ai un prag de ciclu de 35 sau mai mult … șansele ca acesta să fie încrezător în replicare sunt minuscule”.

„Este foarte frustrant atât pentru pacienți, cât și pentru medici”, a continuat el, când „cineva intră și își repetă PCR și este ca un [37] prag de ciclu, dar aproape niciodată nu poți cultiva virusul dintr-un 37 ciclu de prag. ”

Deci, cred că dacă vine cineva cu 37, 38, chiar și 36, trebuie să spui, știi, este doar nucleotide moarte, punct. ”

Deci, dacă cineva ridică această discuție ca pe o „conspirație”, trimiteți-o la doctorul Fauci.

Ca răspuns la aceasta și la „știința” actuală, Departamentul de Sănătate din Florida (și semnat de guvernatorul republican al Floridei Ron de Santis), a decis că pentru prima dată în istoria pandemiei, un stat va cere ca toate laboratoarele din raportează nivelul „pragului ciclului” critic al fiecărui test COVID-19 pe care îl efectuează .

Toate acestea ne conduc la anunțul de astăzi de la FDA …

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) avertizează pacienții și furnizorii de servicii medicale cu privire la riscul rezultatelor false … cu testul PCR SARS-Cov-2.

Și de ce contează asta?

Ei bine, este simplu – acesta este modul în care unitatea poate arăta că planul lui Joe Biden salvează în mod miraculos lumea.

Fake Rescue

Biden va emite standarde naționale, cum ar fi barierele de plexiglas din restaurantele despre care a vorbit în timpul dezbaterii, și va face presiuni asupra guvernanților să implementeze mandatele de mască folosind pârghia financiară a guvernului federal (NOTĂ: „mandatul” său de 100 de zile de mascare este deja în joc) .

Unele hack-uri de la CDC sau FDA vor emite noi îndrumări care scad Ct-ul pe care îl folosesc laboratoarele, iar cazurile vor începe să cadă în mod magic.

În realitate, schimbarea va elimina doar falsurile pozitive , dar majoritatea americanilor nu vor ști asta.

Bătrânul unchi Joe va fi eroul, chiar dacă actorii din statul profund din birocrațiile din domeniul sănătății nu vor rezolva o problemă cu testele de care au fost conștienți de luni de zile . TDS este un heck al unui medicament.

Deci, iată-l, oameni buni … Mai întâi Fauci, apoi OMS, acum FDA, recunosc toți că există teste false în testele PCR, dar – până acum, nu au făcut nimic în acest sens … permițând temerea zilnică de „cazuri” în creștere. pentru a le activa cele mai răsucite comenzi din 1984.

Tot ce este necesar acum este ca unul dintre aceste grupuri estemeed să decidă să taie Ct pentru un test PCR „pozitiv” pentru a spune 15x sau 20x și brusc, suntem salvați din „Winter Dark”, în timp ce planul lui Biden reduce dramatic numărul de cazuri pozitive. … suntem mântuiți.

Deoparte, acest lucru explică , de asemenea, în mod clar dispariția „gripei” în acest sezon, întrucât pletora de teste PCR cu Ct ridicate care indică o creștere a COVID nu sunt nimic de acest fel.

Așa cum a menționat Stephen Lendman anterior , susținând că „ blocajele au oprit gripa (focare) cu 98% în Statele Unite” au ignorat faptul că ceea ce se numește COVID este doar gripa sezonieră combinată cu falsuri pozitive (Ct extrem de ridicate) din PCR -Teste.

Și din acest motiv, marea gripă care dispare în 2020 trece în mare măsură sub radarul mass-media. Mass-media proliferată înșelăciunea în masă și puterea de repetare îi fac pe cei mai mulți oameni să creadă și, după ce au „ucis gripa” cu succes, vor face acum același lucru cu COVID … și, dacă este permis de cei mai buni, vom reveni cu toții la noul normal pe care îl au dorință.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. E foarte greu de citit textul. Cred ca mai trebuia un pic aranjat, pieptanat. O astfel de stire merita o mai mare atentie.
    Imi pare rau ca trebuie s-o spun.

    1. Eu zic ca e destul de bine explicat … incat sa ti fac o idee si sa ai habar ! Doamne ajuta parinte si roaga -te pentru noi !

  2. Ideea era ca o data cu preluarea mandatului de catre marioneta Biden , testele PCR sa fie facute pana in 25 de cicluri si astfel numarul de “pozitivi” sa SCADA in mod “miraculos” . Astfel se dorea o MegaManipulare Psihologica a americanilor si implicit a intregului mapamond in care “democratii” Globalisti sunt cei care salveaza planeta de “teribilul” Covid …
    Un circ securist odios si CEA MAI MARE FRAUDA MEDICALA DIN ISTORIE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button