X

Redeschideți școala normală pentru copiii români!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „HD Redeschideți școala normală pentru copiii români! Neîmpotrivindu-se la timp, omul devine treptat incapabil de a se mai împotrivi vreodată.”

România este singura țară europeană care a închis școlile „față în față” în ultimele 9 luni din cele 10 luni scurse de la debutul pandemiei și a venit timpul ca toți copiii să se întoarcă la școala normală.
Din datele oficiale, știm că 1 milion de copii români nu au avut accesul la educația online, dreptul la învățătură regăsit în Art. 32 din Constituția României fiind încălcat brutal de către autoritățile statului.
În majoritatea statelor europene școlile au funcționat în toată perioada, iar incidența infectărilor cu Sars-Cov-2 nu a crescut după redeschiderea lor, aspect confirmat de raportul ECDC, dar și de celelalte studii științifice care s-au efectuat în Europa.
Practic, s-a demonstrat că virusul nu se transmite de la copii la profesori și nici invers în încinta claselor, iar majoritatea statelor nu au impus obligativitatea purtării măștilor pe fețele copiilor.
Chiar și Ministerul Sănătății din România a elaborat un studiu în urmă cu 2 luni care a confirmat că redeschiderea școlilor nu a fost asociată cu o creștere a numărului de cazuri de infectați cu Sars-Cov-2, însă nimeni nu a luat atitudine,iar școlile au rămas în continuare închise.
Cert este că școala online nu mai este dorită de copiii și profesorii lor, întrucât calitatea actului educațional desfășurat în mediul virtual este precară, majoritatea copiilor neputându-se concentra timp de câteva ore pe zi în fața tabletelor.
Rata afecțiunilor neuro-psihiatrice pe segmentul pediatric a explodat în ultimele luni, tot mai mulți copii suferind de multe probleme de comportament în urma absenței contactului social cu colegii și cu profesorii lor, iar incidența obezității infantile a explodat la propriu.
Dacă rata analfabetismului funcțional în rândul copiilor era de 44% înainte de luna martie a anului 2020, gândiți-vă la ce procent a ajuns în prezent.
Iată că a venit momentul ca acest fenomen distructiv să se încheie cât mai repede, iar educația „normală” trebuie pusă în centrul priorităților oricărui stat,fiindcă viitorul generațiilor de copii stă în aer în acest moment.
Nu mai vrem ca elevii români să poarte măștile neconforme pe față, să stea la distanța fizică de un metru față de colegii și profesorii lor, să fie termoscanați la intrarea în școli sau să inhaleze vaporii substanțelor toxice care se stropesc în incinta claselor, toate aceste măsuri făcând mai mult rău decât bine.
ANPC a confirmat în ultimele săptămâni că 93% din măștile de pe piață sunt neconforme, iar Institutul National de Sănătate Publică a recomandat că măștile să nu fie purtate de copii în incinta claselor,așa cum majoritatea statelor europene au decis, așa că noi nu le mai acceptăm, întrucât această măsură impusă le pune sănătatea în pericol.
De asemenea,majoritatea părinților nu sunt de acord cu impunerea obligativității vaccinării anti-Covid în rândul profesorilor și nici ei nu își doresc să fie vaccinați cu forța pentru ca școlile să se redeschidă.
Consimțământul informat al unui cadru didactic nu poate fi anulat de nicio instituție a statului, ca atare vaccinarea trebuie să rămână un act medical facultativ, neputându-se condiționa accesul profesorilor în școli de statusul vaccinării anti-Covid.
În plus, într-un sondaj online efectuat în rândul a peste 1900 de respondenți, aflăm că 99% dintre părinți nu susțin vaccinarea obligatorie a profesorilor pentru ca ai lor copii să se întoarcă la școală.
De altfel,un alt sondaj a concluzionat că 98% dintre părinți doresc redeschiderea normală a școlilor, fără impunerea purtării măștilor pe fețele copiilor, fără distanțarea fizică și fără supra-igienizarea toxică.
De aceea, îi chemăm la acest manifest din zona educațională și pe toți profesorii care doresc să reintre în școlile normale începând cu data de 11 ianuarie, în ideea de a nu fi obligați să se vaccineze anti-Covid.
Împreună cu părinții copiilor care au fost privați de școala fizică, profesorii trebuie să facă front comun cu noi și să lupte în stradă pentru drepturile lor, în așa fel încât să reintrăm în normalitate în cel mai scurt timp.
Iată că a venit momentul să milităm „împreună” pentru educația normală a copiilor și vă asigur că vom câștiga, ținând cont că în urmă cu 2 zile dl Sorin Câmpeanu, Ministrul Educației a declarat că ia în calcul foarte serios redeschiderea școlilor.
Iar dacă strada o va cere, atunci veți vedea că soarele va ieși și pe strada copiilor noștri.
Nu de altceva, dar școala „normală” e esențială!
Libertate!🇷🇴
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. Nu ca e diavoleasca in intregime scoala, dar duhovniceste vorbind: la ce are nevoie un om de scoala? Apostolii nu stiau carte, dar au primit indrazneala mare catre Dumnezeu, le-a promis Iisus ca vor judeca lumea intreaga, sezand pe 12 tronuri.

  Redeschiderea scolii inseamna sa poarte din nou copiii, BOTNITA SCLAVIEI, pentru nu stiu cate ore, sub privirea profesorilor eretici-covidani, ca „sa o purtati pe nas, sa nu ne imbolnavim DIN VINA VOASTRA”. Ar insemna din nou TERMOSCANARE, ceea ce iar nu e bine, chiar daca acel termometru sa spunem ca nu are in el pecetea 666, dar totusi seamana izbitor de mult cu ea, si tot cu gandul acolo te duce. Cei sensibili sufleteste, vor fi mereu tristi, gandindu-se ca trebuie sa ia DIN NOU parte la ritualul masonic al covizilor.

  Noi nu ne intelegem pe noi…. Stim ca daca nu ne pocaim, Dumnezeu nu se va indura de noi, asta e clar. Stim ca poate din primavara, trebuie sa fugim in pesteri: la ce bun scoala in acele momente? Sa punem SCOALA DUHOVNICEASCA pe primul loc. Cati parinti isi pun copiii sa citeasca din Biblie, macar cate un verset pe zi? Cati le spun ca malahia e pacat, ca e curvie sa ai relatii inainte de casatorie? De la putini inspre deloc…. Dar vrem scoala, sa fie spalati copiii nostri in continuare pe creier, cu DARWINISMUL, EDUCATIA SEXUALA, INSTRUCTII COVID SI BENEFICII ALE VACCINARII, cu INJURATURI si CURVII….

  Asta e parerea mea, dar eu cred ca ar trebui sa ne rugam nu ca Dumnezeu sa deschida scolile, ci ca sa deschida mintile oamenilor, sa priceapa Cuvantul Lui si sa se pocaiasca cat inca mai avem vreme. Ce-a facut Iuda? S-a spanzurat, de mandrie ce-i era sa spuna un „RECUNOSC, AM GRESIT, AM PACATUIT INAINTEA TA, IARTA-MA SI MA INDREAPTA”. Chiar si cand Dumnezeu i-a aplecat smochinul de care s-a legat, aratandu-i nemasurata LUI mila, el n-a vrut: si-a ridicat picioarele, ca sa moara. Nu-l vrea pe Dumnezeu!

  Fi-vom si noi asa? Sau avem pe primul loc altceva de facut? Daca am cadea acum, toti, in genunchi, si am spune numai atat”RECUNOSC, AM GRESIT, AM PACATUIT INAINTEA TA, IARTA-MA SI MA INDREAPTA”, Dumnezeu s-ar milostivi de noi, veti vedea!

  Toti, din case, de la mici la mari, sa ne CAIM de pacatele facute. Aceasta trebuie sa cerem. Iar mai apoi sa protestam, daca mai e cazul, impotriva PECETLUIRII CU 666. Abia apoi vin scolile, ce n-au(vai de ele), niciun folos duhovnicesc. Macar acasa copiii pot posti, se pot ruga, au timp sa se roage, sa se pregateasca pentru eventuala prigoana (ce va veni NEGRESIT, daca nu vom face pocainta)….

  1. Am impresia ca multi din cei care citesc acest blog vaneaza vrajitoare si vad diavoli peste tot.
   Consider ca educatia este foarte importanta si trebuiesc gasite solutii, mentionati obezitatea (se alearga in clasa?) , Sunteti liberi in continuare sa ii lasati pe copiii sa faca miscare.
   Multi dintre cei care doresc reintaorcerea la ore o fac din cauza faptului ca nu au cu cine sa lase copiii acasa (orele la care se desfasoara si durata mi se par personal insuficiente pentru a renunta la 8 ore de munca), nu stiu sa foloseasca platformele online in care trebuiesc incarcate temele.
   Acum in incinta clasei, personal sunt de acord cu masca (cadrul didactic are rolul doar de a preda , nu de a identifica stranut, raceala, gripa, Covid…. Am vazut parinti care si-au dus copiii la gradinita, iar la intrare asistenta ia spus clar ca nu poate fi primit pentru ca este racit, nas care curge, gat rosu (era perioada in care Covid-ul nu exista), iar parintele a spus „eu plec la munca,..”, asistenta desigur ca la lasat sa intre nu putea sa il lase la usa. Dar ganditi-va ca sunt multi care gandesc asa.
   Drumul (mijloacele de transport in comun, aglomeratia generata de scolari), inghesuiala din fata scolii sunt surse de contaminare.
   Nu dunt de acord cu plexiglasul instalat in clase (foarte multi copiii nu vad si nici nu vad rolul lor)
   Marea mea problema legata de situatia actuala este legata de masurile care fac nota discordanta (carantina si liber la mare si alte activitati, masuri exagerate in scoli, iar in fata scolii „5cm” intre parinti, elevi. Si multe altele).
   Atunci cand militati pentru aceste solutii, care sunt riscurile la care va supuneti dumneavoastra dragi editori? Aveti copiii? Incercati sa aduceti in vreun fel plus valoare? Sau doar agitati niste persoane care sunt „slabi de duh”?
   As vrea sa gasesc raspuns la o intrebare aici:” doctorii au fost intrebati daca vor acest vaccin?” Au fost informati legat de beneficii si riscuri? A-ti incercat sa vorbiti cu specialisti sau ii „culegeti doar din comentarii”?

   1. Dupa cum scrii „a-ti” esti ultimul in masura sa vorbesti de scoala. :))

    Uitati-va oameni buni cum arata un „ponderat” crezator in scoala si care n-a pomenit pe Domnul in toata problema.

    Mai Florine pe tine stii ma ce te recomanda? Numele tau mai Florine!
    Te cheama Rezmerita! :))

  2. Chiar asa…la ce e buna scoala? Eu zic ca e chiar daunatoare: un om care a facut scoala a dobandit primejdioasa deprindere de a gandi…iar oamenii care sunt in stare sa gandeasca nu mai pot fi manipulati asa usor – nici de autoritatile laice, nici de biserica; de aia oamenii trebuie tinuti departe de carti si de cultura si trebuie li se inoculeze ideea ca stiinta este diavoleasca.

   1. poti sa ai scoala si sa nu ai intelepciune, ca sa distingi manipularile de care vorbesti, excluzand dintre ele Biserica, care e singura ce vesteste Adevarul. E drrept ca sunt unii slujitori ai Bisericii, chiar de la vârful ei, care slujesc mai mult politicului decat lui Hristos. Dar noi ne raportam mereu la ceea ce invata Biserica, nu slujitorii ei, trebuie comparat cu ce spun Sfintii Părinti și abia apoi luat de bun.

 2. Sa nu aveti prea multa incredere in educatia aleasa pe care ati primit-o in lume. Civilizatia in care traim este o cultura a caderii.Sofronie Saharov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button