X

Mitropolitul Ierotheos Vlachos, primul ierarh din Biserica Greciei care s-a vaccinat Covid

Mitropolitul Nafpaktos, primul mitropolit de la Biserica Greciei a fost vaccinat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mitropolitul Ierotheos de Nafpaktos, care l-a reprezentat pe arhiepiscopul Ieronim al Atenei, a fost vaccinat în spitalul Evangelismos, după cum a raportat ert. gr. Mitropolitul Nafpaktos este primul ierarh vaccinat împotriva COVID-19 în Grecia.

Se reamintește că astăzi, la scurt timp după ora 14:00, președinta Republicii Elene, Katerina Sakellaropoulou, a fost vaccinată. Președinta a ajuns la spitalul Evangelismos, unde a fost întâmpinată de ministrul sănătății Vassilis Kikilias. După ce a urmat procedura definită de protocol, a fost vaccinată, în timp ce va rămâne în spital pentru perioada necesară din motive de securitate.

„Aceasta este o zi importantă pentru noi toți, astăzi putem fi optimiști”, a spus prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis la sosirea la spitalul Attikon, unde a fost vaccinat împotriva COVID-19 la scurt timp după ora 14:00.

Primul ministru a fost întâmpinat de secretarul pentru îngrijirea primară al Ministerului Sănătății, Marios Themistokleous, și a fost însoțit de profesorul Sotiris Tsiodras.

După vaccinarea împotriva COVID-19 a primului ministru, a fost vaccinat și profesorul de patologie și boli infecțioase, Sotiris Tsiodras.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

25 comentarii

  1. Urătură de Anul Nou
    De la un copil, cadou:
    Aho ahoo copii si frați
    Stati puțin si nu mânați,
    Vaccinul sa nu-l luați
    De boli sa nu vă speriați ,
    La Maica Domnului sa vă rugați!
    Cu mântuirea sa nu vă jucați
    De Hristos Iisus sa nu vă-ndepărtați,
    Lângă Sfinți sa v-apropiați
    In cetele dreptilor sa fiți numărați,
    Cu Îngerii pe Dumnezeu sa-L lăudați
    Si cu totii sa fi-ti binecuvântați.
    Cu armele rugăciunii într -armați
    De năvălirile ” barbarilor” să v-apărați ,
    Dragostea si smerenia să n-o uitați
    Mândria si semeția s-o spulberați ,
    Cearta si vrajba s-o împăcați
    Frica si spaima s-o alungați ,
    PreaSfintei Treimi vă-ncredințați
    Toata fapta bună să o lucrați
    La viața veșnică pururea să cugetați;
    De Iad să vă-nfricoșați,
    De Rai să vă bucurați ,
    Rugăciunea minții s-o aflați
    De aceasta să însetați
    Si cu totul ei să vă dedați,
    Duhurile necurate să le alungați
    Sufletele să vi le spălați,
    Psalmii să-i rumegați
    Mintea să v-o luminați,
    Pacea inimii să v-o păstrați
    Ca pe Duhul Sfânt să-L meritați;
    De sfințenie să scânteiați
    Pe Îngerii voștrii să-i bucurați,
    Împărăția Cerurilor s-o aflați
    Si cu ei pururea PreaSfintei Treimi să-I cântați :
    Sfânt, Sfânt, Sfânt Domnul Savaot,
    Plin este cerul si pământul de mărirea Ta….
    La anu’ si la mulți ani !

  2. Dacă vaccinul conține pecetea lui antihrist își pierde mântuirea. Ca oricum un cip conține, dar ei zic ca nu e de indentificare

      1. Nu e sigur că e așa cum spune părintele Elpidie. Să nu ne culcăm pe o ureche gandindu-ne că Îl păcălim cumva pe Dumnezeu. Unii spun că poți anihila vaccinul cu argilă, alții cu Sfânta Împărtășanie. Să avem rețineri față de astfel de idei.

    1. e antena asa zicea parintele Elpidie! Te umplu de antene si cand iti pun cipul de identificare care functioneaza cu “antenele” ca un computer atunci devii posedat…. controlat total!

  3. Ieroteos, Ieroteos, ai început în Duh și termini în trup?! De ce nu-l asculți pe Sfântul Apostol Pavel… Personal, cred că trebuie să ne pregătim de mucenicie…

  4. Mitropolitul Ieroteos Vlachos a fost vaccinat cu vaccinul Pfizer. Macar putea sa ne lamureasca la ce boala si vaccin se referea Sf Paisie Aghioritul. E dreptul lui de a se vaccina. Tot arhiereu ramane, poate are ceva boala sau pur si simplu a facut gestul la rugamintea arhiepiscopului Ieronim. Oare vaccinul Sputnik V nu era mai ok sa il incerce, sau probabil nu-i ingaduie varsta.

    1. Păcat de el… Nu știu ce vaccin a luat, dar cred ca sunt foarte mari ispitele pt aia! Și din cauza dracilor se vaccinează! Ca nimeni nu vrea iad veșnic, ci doar din înșelare diavoleasca se întâmplă ce se intampla. Sa ne rugam sa nu luam vaccinul! Mai sunt Ierarhi Marurisitori, ex: Serafim de Pireu, Longhin Jar, Neofit de Morfou i am remarcat eu, și mai sunt și alții! Nu mai judecați pe Serafim de Pireu ca s a rugat/a pupat mana ereticilor! Acolo LA Pireu la ectenia intreita se spune și împotriva ecumenismului din ce am văzut… Dacă nu s ar duce măcar sa facă act de prezenta cu Bartolomeu și compania, l ar acuza de schismă și l ar zbura de acolo și ar veni altcineva în loc care se poate sa fie în înșelarea ecumenismului, și ce s-ar face apoi sufletele acelor oameni? Ar baga un vaccinist pro cip care ar închide bisericile,!

    2. Daca nu stii cum sint vaccinurile facute, cu ce ingrediente si nici despre cel rusesc… mai bine lasai filozofia pentru alta data.
      Vaccin rusesc:
      EpiVacCorona vaccine is intended to prevent COVID-19. The vaccine relies on chemically synthesized peptide antigens of SARS-CoV-2 proteins, conjugated to a carrier protein and adsorbed on an aluminum-containing adjuvant (aluminum hydroxide)
      Vaccin Pfizer:
      1. Ingrediente active:
      30 mcg of a nucleosidemodified messenger RNA (modRNA) encoding the viral spike (S) glycoprotein of SARS-CoV-2
      2. The other ingredients…: Fats = lipids
      The lipid molecule in Pfizer’s vaccine contains four components.
      – 0.43 mg (4-hydroxybutyl)azanediyl) bis (hexane-6,1-diyl) bis (2-hexyldecanoate),
      – 0.05 mg 2[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide,
      – 0.09 mg 1,2-distearoyl-sn-glycero-3- phosphocholine,
      – and 0.2 mg cholesterol
      3. Saruri
      – 0.01 mg potassium chloride
      – 0.01 mg monobasic potassium phosphate
      – 0.36 mg sodium chloride
      – 0.07 mg dibasic sodium phosphate dihydrate
      4. Zahar – 6 mg sucrose
      Moderna – ingrediente:
      – messenger ribonucleic acid (mRNA),
      lipids
      – SM-102,
      – polyethylene glycol [PEG] 2000 dimyristoyl glycerol [DMG],
      – cholesterol,
      – and 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine [DSPC]),
      Other:
      – tromethamine,
      – tromethamine hydrochloride,
      – acetic acid,
      – sodium acetate,
      – and sucrose.
      =================
      Nu mai zice nimeni de celule umane prelevate (si “inmultite) de la neneascutii ucisi.
      Nu mai zice nimeni de corona-virusi de la maimute, modificati cu secventa HIV…
      Acum – totul este frumos, modern … doar ca nu previne nimic si nu te fereste de nimic, … doar modifica organismul sa recunoasca prezumatul virus si sa-l opreasca sa contamineaze organismul!
      Minune a tehnicii!
      ================
      Introducerea de mRNA e considerata metoda de “deschidere” a organismului pentru a fi populat cu nano-particule si controlat de tehnologiile wireless inclusiv 5G: ” the mRNA vaccine ushers in the ability to alter not only our genes but also opens the door for nanotechnology-driven interfacing between our bodies and programmable technology”
      … nimic despre enzima “luciferaza” (adica ceva care produce luminiscenta, …. nu ca ar avea vreo legatura cu Lucifer…)
      Doar despre hidrogel mai aflam ceva important – “is a DARPA invention that involves nanotechnology and nanobots. This “bioelectronic interface” is part of how the vaccination mark will be able to connect to your smartphone, Madej says, providing information about blood sugar, heart rate and any number of other biological data.”
      … este inventie bazata pe nanotehnologii si nano-roboti care te conecteaza la… smart-phone (celular i-am zice…) si acesta culege informatii si le livreaza… cine stie unde?! – despre glicemie, ritm cardiac, si altele.
      Problema suplimentar este ca acesti nanoroboti primesc instructiuni/comenzi din afara corpului si pot merge si actiona in diverse locuri in corp; oare sa opreasca inima?, sa “citeasca” impulsurile electrice din anumite zone ale creierului si sa reconstruiasca simboluri, cuvinte… idei si ganduri? Ar putea sa modifice tensiunea electica locala, sa induca variatii de intensitate electrica in nervi… si – practic – sa modifice comportamentul, sa deturneze gandirea?
      ===============
      Ideea ca vaccinul ar fi o arma contra a ceva [inca] ne-demonstrat ca ar exista in natura, adica virusul… este de natura a indeparta pe oricine are o minima putere de judecata.
      Cum e facut…, cu ce ingrediente…, in ce fel “lucreaza” e neimportant – lupta cu morile de vant este mai reala si mai cinstita decat vacinarea anti-virala.
      Exista si vaccinare/injectare NE-virotica
      – tip antidot chimic (otravire chimica) sau biologica (contra diverse veninuri, de anihilat dupa ce au patruns in corp – de la sarpe, viespe, paianjen, etc.)
      – tip amestec de substante chimice, medicale concentrate introduse in organism in situatii de criza pentru efect imediat, i se mai spune cocteil (fiind mai multe substante) si se administreaza de multe ori intravenos, cu ocolirea parcursului normal biologic, procesarea prin ficat si rinichi.

  5. Poate autorităților oficiale politice și religioase li s-a făcut un vaccin adevărat, sau o injecție cu ser fiziologic. Nu știm. Ceea ce e cu adevărat important este mesajul pe care aceștia îl transmit milioanelor de oameni, și anume faptul că vaccinul e soluția miraculoasă pentru sănătate. Dacă s-ar fi vaccinat un grec anonim din Atena, impactul ar fi fost minor, așa impactul este la nivelul întregii nații elene, și chiar depășește hotarele Greciei, fiind un exemplu și pentru alții.

    1. daca s-au vaccinat pe bune, real sau nu, ramane intrebarea principala. si daca au facut-o cu alta substanta este pacat pentru ca induc lumea in eroare. daca au facut-o real, iata ce este posibil sa se intample – vor deveni legume modificate genetic : ) http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/profesorul-si-medicul-infectionist-christian-perronne-fost-vice-al-expertilor-oms-pentru-vaccinare-pe-europa-vaccinurile-pfizer-si-moderna-o-inselatorie-oamenii-care-promoveaza-aceste-ter/?fbclid=IwAR2EHX81XgyyBfmSq5bh1XqNgjxcsyZJLWdBrOLtCxWrdqN5Y4g7eLlcHtU

  6. Există posibilitatea că marile personalități să beneficieze de seringi pentru fețe alese și să mimeze vaccinarea, pentru a servi drept exemplu. Oricum, sminteala creată e mare.

  7. Sunt mirat de atitudinea pro vaccinare si exemplul dat în acest sens de IPS Ierotheos. Oricum, noi stiam ca nu trebuie sa ne punem nădejdea în om.

    Admit si ca IPS Ierotheos cunoaște bine dpv științific aspectele legate de acest vaccin (in sensul ca s-a infomat f bine) sau poate că este luminat de Duhul Sfânt pt a promova și lua vaccinul. NU putem exclude categoric. De ce? Tocmai din cele 2 motive deja sugerate, pe care le reiau:
    1. Informatiile stiintifice parcurse de noi nu or fi concludente, relevante, in timp ce ierarhul Ierotheos a avut la dispozitie unele chiar pertinente (stiind bine si engleza) ceea ce i-ar fi facilitat convingerea pro vaccin anti covid;
    2. Este luminat de catre Duhul Sfant cum că (cel puțin) acest prim vaccin general este in regula pt sănătatea oamenilor.

    Chiar și așa, rămâne o problemă nedezlegată: de ce nu a publicat sau explicat public pe îndelete motivele care au determinat decizia IPS-sale, astfel încât să convingă si pe cei mai simpli ca mulți dintre noi cei contrariați? O fi făcut asta deja pentru cei din mitropolia sa? Greu de crezut să nu fi fost semnalat/tradus si pe la noi. Sau poate că urmează să o facă în perioada imediat următoare, după puternicul exemplu personal dat? Să sperăm deci că ne va explica decizia IPS-sale.

    Poate că timpul ne va arata adevarul!?

    1. Fantastic, deci chiar asteptam sa vad cand dati petarda asta, deci aruncati asa un pic de momeala ca sa puteti sa scoateti toti ierarhii care vor sustine vaccinarea si mai ales pe ai nostri. Ma, cum se numeste tupeul asta care indrazneste sa insinueze ca Duhul Sfant ar putea admite administrarea unui astfel de vaccin, care contine celule de fetusi avortati si toate mizeriile alea…?

  8. Fratilor nu se primeste nimic din ce ne ofera sistemul . Nici acum si nici in viitor . Antihristul poate santaja sau semana indoiala in sufletele oamenilor care vor marturisii .Atunci cand cineva se afla in chinuri ,tortura si suferinta pentru credinta ,daca vrajmasul are cu ce il santaja sau semana indoiala in suflet , acela va fi parasit de Harul duhului sfant si se va lepada de Dumnezeu si credinta.

  9. Ieri a inceput vaccinarea in tara si in majoritatea tarilor din Europa,tot ieri pe un minunat post tv romanesc a fost difuzat filmul”Avatar” in care oamenii sunt modificati genetic,deci filmele nu sunt difuzate intamplator ci la o data fixa 27 ,tot pe aceasta minunata data incepe si vaccinarea ARN mesager cu nucleozide lipidice modificate.
    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Avatar_(film_din_2009)

  10. Acest inselat nu face decat sa sprijine planul globalistilor marxisti, un eretic cu un caracter de cea mai joasa speta, care multa vreme a fost un criptoecumenist pentru a insela pe cei care tin la valorile autentice ortodoxe, dar si-a dat arama pe fata dupa faza cu Creta si cu problemele iscate in Ucraina de ereticul Bartolomeu.

  11. cei care se vaccineaza sunt contagiosi, (vedeti prospectul), deci ei sunt purtatori de tot felul de virusi iar molimele care vor veni de la ei se vor raspandi, deci avem episcopi purtatori de moarte, trupeasca (deja sunt anuntate la stiri persoane moarte sau afectate de vaccinul asta, nu mai zicem de altele, deci se vaccineaza unul si imprastie moartea si boala in primul rand printre ai lui…) si sufleteasca, asta ca sa inteleaga unii cum e si cu contaminarea asta a ereziei…. De contaminarea ereziei ne pazaste Dumnezeu miraculos daca ne ingradim si noi, de virusi astia mai vedem…. Deci daca se vaccineaza un mirean si imprastie virusi e una dar daca se vaccineaza ierarhi este altceva ca ei dau si exemplu, in fine, e prea complicat….pentru unii. Noua ne ramane sa zicem Doamne miluieste !

  12. Mi se pare un om cu totul necredincios!
    Acum se va vedea credinta fiecaruia!

    Pe aici circula si agenti pro vaccinare! Ticalosii!!!

  13. as intreba si eu pe Ps Iertheos, ca vad ca are o problema cu “conspiratiile”, a rezolvat toate treburile cu ereticii si ecumemismul (chiar, oare??, nu era umpic mai pro, sau tolerant?) si acum are problema cu conspirationistii, stie el eigur ca ce se “propaga” acum prin negarea vaccinului este o “conspiratie” a unor minti incinse etc… De unde le stie? Chiar stie el, sau ne ia peste picior? Bun, in alta ordine de idei, o intrebare mai simpla si care limpezeste toata treaba: catre ce ne indreptam noi in viitor, catre vremuri antihristice sau catre un “eon al armoniei” (care nu trebuie perturbat de “teorii conspirationiste”? Sfanta Scriptura ce ne spune? A citit el alta? Bun, daca incepand cu Sfantul Ioan Evanghelistul si Sfantul Apostol Pavel vorbesc despre antihrist, apocalipsa care va veni, instalarea regimurilor antihristice tot “emanatia” unor minti incinse si conspirationiste sunt? Iar sfintii apostoli Ioan si Pavel tot “conspirationisti” sunt? Tot asa, fabuleaza si ei? Catre ce ne indreptam deci? Are el o versiune schimbata a Apocalipsei? Cum s-ar instaura acele regimuri diabolice ale lui antihrist, decat prin uneltiri si conspiratii macabre? Atunci, de ce ne umileste pe noi toti si ne ridiculizeaza, facandu-ne “conspirationisti”? Spre ce ne indreptam, inca o data? Vremea Apocalipasei vine fara acele “conspiratii” malefice, pe care iata noi le deconspiram? Iar el ne umileste!? Ce carte a citit mitropolitul? Basmele de adormit copiii? Cred ca suntem schizofrenici o parte din noi, parca nu stim pe ce lume traim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button