X

Va face BOR propagandă IAR pentru vaccin? Arafat cere cultelor religioase să convingă oamenii să facă vaccinul Covid

coronavirus vaccin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a fost discutată de specialiştii din cadrul Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 cu reprezentanţii cultelor religioase. Autorităţile apreciază că, fiind o acţiune de masă şi de maxim interes public, vaccinarea trebuie să antreneze toate cultele religioase din România, rolul acestora fiind de a informa corect populaţia. Astfel, cetăţenilor treuie să le ajungă mesajul că vaccinarea este gratuită, voluntară, sigură, fiind un drept, nu o obligaţie.

”Marţi, 14 decembrie 2020, reprezentanţii autorităţilor publice cu atribuţii în combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi în implementarea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 şi reprezentanţii cultelor religioase au participat la o videoconferinţă organizată de către Secretariatul de Stat pentru Culte. Ideea centrală a dezbaterii a fost aceea că, fiind o acţiune de masă şi de maxim interes public, vaccinarea trebuie să antreneze toate cultele religioase din România, încă din fazele timpurii ale acestui demers”, a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Printre participanţi s-au numărat: Raed Arafat, Secretar de Stat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă; Gheorghe Sorescu, Secretar de Stat, Ministerul Afacerilor Interne; Sergiu Nistor, Consilier Prezidenţial pentru cultură, culte şi minorităţi; Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte; Colonel dr. Valeriu Gheorghiţă, Preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV); Dr. Andrei Baciu, Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedintele CNCAV.

Discuţiile s-au axat pe rolul cultelor religioase în informarea cetăţenilor cu privire la campania de vaccinare împotriva COVID-19, precum şi pe necesitatea unui dialog constant între cultele religioase şi reprezentanţii statului, dialog necesar pentru succesul campaniei de vaccinare.

Așadar, Arafat vrea acum dialog cu BOR, dar în cazul pelerinajelor, pe care le-a interzis, nu a dialogat deloc, nu l-a interesat voința milioanelor de ortodocși. Ce va face sinodul BOR? Ce vor face ierarhii și preoții? Vor îngenunchea din nou în fața statului, cum au făcut-o în 2017, când Patriarhia Română a ordonat: Preoții să susțină vaccinarea?

Să ne rugăm ca Dumnezeu să ne lumineze pe toți!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Imi este clar faptul ca, daca ierarhii BOR vor sustine injectarea oamenilor cu “otrava mortala din seringa”, vor sustine apoi si documentul unic cu cip, iar la urma, si cipuirea populatiei, adica acceptarea de bunavoie a lui 666! Cand e sa se-aleaga praful…

    1. Doamne fereste, de la cine ne asteptam sa ne lumineze mintea, tocmai ei să ne de-a pe mâna satanei??? Dar diavolul mănăstire nu clădește, cum este vorba la ROMÂNI! Vom vedea ce va orandui bunul Dumnezeu!

      1. Pacatele neamului acesta au devenit astazi strigatoare la cer in fatza Domnului!
        Iar Arsenie Boca spunea, referindu-se la decaderea neamului romanesc: “Sa se astepte la bataie, ca Dumnezeu pe cine iubeste, bate.”

  2. Puteti sa scrieti si sa va duceti sa comunicati celor de la BOR despre ce este vorba, ca sa nu spuna ca n.au stiut. Le dati info si sa decida ce au de facut, de partea cui vor fi. Folositi toate variantele prin care ii puteti informa.
    Nu va rezumati doar la acest articol!

  3. Nu trebuie BOR, majoritatea vor fi “convinsi” de catre angajatorii privati. Au ei metodele lor de convingere, nici o problema..

  4. Wow!!! Ce tupeu nerusinat pe Arafat! ….ramane doar de vazut daca ierarhii BOR vor si face ce li se cere! Si apoi pt ce sa ne vaccinam? In Germania s-au scapat si au spus ca si dupa vaccinare, mastile vor fi purtate in continuare pt.ca vaccinul nu asigura 100% imunitatea. Deci daca e asa, pt ce trebuie sa ne vaccinam? Ca sa ne vaccinam in fiecare an ? ….asta daca scapam intregi si nevatamati si ramanem in viata!!! Oare ei chiar ne iau de prosti?????…..si mare atentie la Testul PCR rapid !!! ….in anumite tari s-a descoperit ca in Farmacii s-au adus betisoare dinainte contaminate cu virusul. Si toate aceste betisoare vin doar din China! De aceea betisoarele sunt bagate adanc in nas, nu ca sa fie luate Probe ci ca sa fie bagat virusul! ….in Franta, Canada, Anglia iar de curand si in Germania….

  5. Va dați seama ce ar însemna asta pentru „biserica” oficiala?! Ar fi ultima cădere. În loc să-L arate pe Hristos, va indemna oamenii către antihrist. Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește!

    1. Ne asteptam la ce e mai rau din partea lor.In a determina pe om sa nu mai faca raul nu e lege.Presiunea pe ierarhi trebuie sa fie hotarata.
      Dar va spun ceva:dupa ce populatia va realiza in masa efectele vaccinurilor,o sa arunce sistemul la gunoi.Atunci oculta va incepe razboiul pt ca se va simti descoperita.Vor muri in razboi f multi ,dar si de oculta se va alege praful prafului,daca stiti ce i acela.

  6. Stiti ce pedeapsa va veni peste Romania daca sinodul BOR nu se opune vaccinarii?Rusia va decide soarta Romaniei si o veti auzi si vedea public.Nimeni nu se va opune Rusiei cand va hotara pt Romania.E vreme de pedeapsa si de batai.Nu mai faceti pronosticuri ca fac americanii si dreg pt noi.Nimic nu veti vedea.Rusii vor circula aici ca la ograda lor.Se vor crede stapanii de veacuri.Limba oficiala din Romania va fi limba rusa!Celelalte limbi vor fi interzise cu executarea.

    1. Invatati limba rusa daca vreti supravietuirea cu cei care vor umbla cu avioanele cu bombe nucleare beti crita de vodca ruseasca amestecata cu palinca si cu bitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button