X

Rusia, parte a globalizării: Cercetătorii ruși se aliază cu AstraZeneca pentru a-şi combina vaccinurile

AstraZeneca și Rusia anunță că vor combina vaccinurile anti-Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Compania farmaceutică AstraZeneca a declarat că va începe să lucreze cu Institutul Gamaleya pentru a studia posibilele combinaţii dintre vaccinurile dezvoltate separat de grupurile de cercetători, conform CNBC, informează Mediafax. 

Ştirea vine după ce oamenii de ştiinţă care au creat vaccinul Sputnik V au abordat compania anglo-suedeză pe Twitter în vederea unui parteneriat ce ar îmbunătăţi eficienţa şi siguranţa vaccinurilor.

„Combinarea mai multor vaccinuri anti-COVID-19 ar putea spori nivelul de protecţie şi ar oferi flexibilitate programelor de imunizare”, a declarat AstraZeneca.

În urmă cu două săptămâni, Universitatea Oxford şi AstraZeneca au declarat că eficienţa vaccinului pe care l-au produs ar fi de circa 70%, după ce anunţaseră iniţial că procentul ar ajunge la 90, diferenţa datorându-se unei erori de dozare. Între timp, Rusia susţine că vaccinul Sputnik V prezintă o eficienţă de aproximativ 90%, citând aici o serie de rezultate ale testelor clinice.

Fondul suveran al Rusiei – care a finanţat crearea vaccinului Sputnik V – a declarat că parteneriatul dintre AstraZeneca şi Institutul Gamaleya va începe oficial spre sfârşitul lunii decembrie.

Un avantaj pe care îl oferă vaccinul anglo-suedezilor este faptul că poate fi depozitat şi transportat în condiţiile normale de refrigerare de 2-7 grade celsius pentru o perioadă de şase luni. Prin comparaţie, vaccinul creat de Pfizer/BioNTech trebuie păstrat la minus 70 de grade Celsius.

„Combinarea rezultatelor obţine de cele două grupuri de cercetători reprezintă un pas important în combaterea pandemiei (…) Suntem determinaţi să dezvoltăm acest parteneriat şi să începem lansăm o producţie comună după ce noul vaccin îşi va dovedi eficienţa”, spune Kirill Dmitriev, directorul fondului de investiţii din Rusia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sistemul securist din spatele lui Putin a fost momit in schema satanica a Noii Ordini Globaliste – Pana acum , Kremlinul a fost dubios de discret in legatura cu Plandemia, probabil si din cauza contractelor de energie pe care le are cu China comunista. Ar fi mai multe de spus , insa imi amintesc frecvent profetiile din anii ’90 ale Sf. Otroc Veaceslav in care vede un viitor cu un nou Tar crestin in Rusia, inconjurat de poporul pravoslavnic , iar membrii structurilor de stat care au tradat pentru globalism ajung sa se macealeareasca intre ei intr-un razboi civil – Aceste viitoare evenimente au loc in preajma/sau dupa un razboi mondial..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button