X

SURSE: Premierul Ludovic Orban îşi va anunţa demisia

Ludovic Orban umrează să demisioneze astăzi din funcția de prim-ministru, potrivit unor surse politice. Anunţul ar urma să fie făcut la ora 19.00.

Orban face pasul înapoi de la Palatul Victoria, dar rămâne preşedintele PNL.

Funcţia de premier va fi preluată interimar de Raluca Turcan.

Marţi urmează o consultare a conducerii PNL cu preşedintele Iohannis pentru propunerea de premier.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Interne

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Este evident faptul ca, Sica-vodka mica a fost doar o manta de vreme rea, iar cand va veni momentul, va fi sacrificat si aruncat ca pe-o masea gaunoasa, pt a-i face loc Iudei corcite si omul lui Merkel din Romania, Siegfried Muresan! Iata ca acel moment a venit, iar acum, Sica va iesi din carti, ca sa intre intre sticlele sale si de ce nu, chiar si intre 4 pereti stramti!

  2. Kakanis, un om fără nici un scrupul! Poza asta face cât o mie de cuvinte.. Lucovid chiar l-a crezut prieten…

    1. E greu de crezut ca l-a crezut prieten, pe unul pt care singurii prieteni sunt Ciolanul si proprietatile imobiliare, doar ca, Sica ca orice slugoi las ce este, a dat inapoi, teamandu-se de parghiile de putere detinute de catre Plavan si pe care acesta le-ar fi folosit impotriva sa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.