X

Boicotul a dus la o victorie istorică a UDMR

Europarlamentarul UDMR Vincze Lorant a declarat duminică, pe Facebook, că a votat „o reprezentare maghiară puternică prezentă în Parlamentul României”, subliniind şi că este foarte importantă păstrarea şi extinderea drepturilor dobândite în ultimele decenii de către comunitatea maghiară.

„În această dimineaţă mi-am exercitat dreptul de vot în Marosvárhely (Târgu Mureş-n.r.). Am votat pentru o reprezentare maghiară puternică prezentă în Parlamentul României şi care poate deveni un factor inevitabil, poate interveni în deciziile ţării. Următorii câţiva ani vor fi decisivi în istoria României”, a arătat europarlamentarul târgumureşean în postarea sa, relatează Agerpres.

El a menţionat că perioada până la următoarele alegeri „trebuie cheltuită pentru construcţii şi dezvoltare”, subliniind, totodată, că pentru comunitatea maghiară e important să îşi păstreze drepturile dobândite în ultimele decenii.

„Există două lucruri importante de care fiecare persoană îşi aminteşte. Una este educaţia, cealaltă este asistenţa medicală: pandemia a arătat câte probleme sunt în aceste două sisteme. Dar investiţiile în infrastructură şi dezvoltarea economică sunt un domeniu atât de important. Totodată, este foarte important pentru comunitatea maghiară să ne păstrăm drepturile dobândite în ultimele decenii şi să le adăugăm, să le extindem. Aşa că îi încurajez pe toţi să îşi folosească dreptul la vot”, a afirmat Vincze Lorant.

Într-o postare ulterioară, el a subliniat importanţa participării la vot pentru comunitatea maghiară.

„Astăzi putem câştiga o victorie istorică dacă mulţi dintre noi merg la vot. Să câştige cooperarea maghiară”, a arătat europarlamentarul UDMR.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Cred că ar trebui și un comentariu OrtodoxInfo, altfel se poate înțelege greșit!
  Boicotul este foarte bun, iar victoria ungurilor nu este! Deci care este mesajul?

   1. Mai Vasile, iti inteleg suparea, dar felul in care ti-o exprimi nu face de loc bine cauzi pe care o aperi. Nici nu cred ca e 100% crestineste.

    O sa fie acuzat saitul de instigare la xenofobie, de istigare la purificare etnica, vrajba interetnica…

    1. JOS CU UDMR 1000% AZTAZI SI MAINE PENTRU TOTDEAUNA IN TARA MEA ROMANIA .AFARA CU VENETICII ASTIA DIN ASIA MAI EXACT DIN NORDUL CHINEI CU SANGE TURCESC . SA SE DUCA CU TOTII LA BUDAPESTA . AR TREBUI CA ACEST PARTID SA FIE DESFINTAT 100% SI TOTI AIA EXPULZATI IN UNGARIA LA BUDAPESTA ACOLO . TRANSILVANIA PAMANT ROMANESC 100% . MAM SATURAT DE VENETICI DIN HARGHITA ,COVASNA , MURES SI SATU MARE ADICA HUNGURII ASTIA

 2. Nu aleg cetatenii, ci „Serviciile”.Intra in Parlament doar „cine trebuie”. Asta se intampla de 30 de ani incoace la fiecare alegeri. Chiar nu este clar??? Cu sau fara boicot UDMR, tot intra in Parlament.

 3. Dupa 23 august 1944, atat SUA si Anglia cat si URSS au spus oficial ca Transilvania sau CEA MAI MARE PARTE A EI, va reveni Romaniei.
  In 1947, Stalin i-a promis lui Petru Groza, ca in cazul in care regele Mihai va abdica de buna voie Transilvania va reveni Romaniei.
  Petru Groza, era un mosier, nu avea nimic in com,un cu comunismul. Imi place sa cred, ca a intrat cu avant in mizeria comunista, pt ca si-a fixat ca OBIECTIV PRINCIPAL recuperarea in totalitate a Transilvaniei, IMPOPSIBIL DE REA:LIZAT FARA ACORDUL LUI STALIN.
  STATUL ROMAN A AVUT GARANTAT DE LA STALIN RECUPERAREA TRANSILVANIEI LA 30 dec 1947 ! Fara indoiala, a contat mult si faptul ca armata romana a luptat contra armatei naziste pana in mai 1945, in timp ce Ungaria nu a trimis nici macar un soldat pe frontul antihitlerist – repros adus explicit de Stalin conducatorilor maghiari.

  Petru Groza, este evident responsabil partial de crimele comuniste; este responsabil de ceva mai grav: inlocuirea unui rege, uns de patriarh ca rege – rege de drept divin – cu o conducere antihristica.
  Rasturanarea unei monarhii de drept divin, si inocuriea ei cu o structura antihristica ce dainuie pana azi, este un pacat infricosetor. 30 dec 1947 este un punct de cotitura in istoria bimilenara a poporului roman. Putin probabil ca Romania sa mai aiba vreodata monarhie…

  Dupa parerea mea, Petru Groza a actionat impotriva convigerilor sale, a constiintei sale.
  Cel mai grav este faptul ca si-a ricat grav mantuirea, fiind raspunzator de crimele comunismului,cel putin din 1945 pana in 1989…

  CE ATI FI FACUT IN LOCUL LUI DACA ATI FI AVUT DE ALES, CUNOSCAND IMPLICATIILE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button