X

Neamțul ne-a furat Ziua Națională, a prigonit Biserica și a interzis târgurile de Crăciun

  București, 1 Decembrie 2020, Arcul de Triumf, ora 11.00. Nesimțitul național coboară plin de morgă din limuzina Mercedes S500. […]

UPDATE: În mod slugarnic Patriarhul Daniel elogiază discursul lui Werner: Klaus Iohannis la Arcul de Triumf: Gândurile noastre se îndreaptă către eroii acestui an

București, 1 Decembrie 2020, Arcul de Triumf, ora 11.00. Nesimțitul național coboară plin de morgă din limuzina Mercedes S500. Stă preț de mai bine de un minut să-și aranjeze mănușile și cravată, imaginea lui e tot ce contează. Apoi se urnește din loc, cu un băț în fund, spre șleahta de ciocli din Guvernul Meu, care se frâng cu slugărnicie și apoi râd prostește. E Sărbătoarea lor! 

Nesimțitul național își citește discursul compus de alții, apoi întoarce spatele și pleacă brusc, obosit de marele efort făcut. S-a deranjat destul pentru români. Trebuie să meargă la masă, să mănânce bio. În urmă lui, cioclii de la PNL râd între ei, se ciocnesc cu cotul, niște măscărici. Sunt plini de ei de parcă au făcut cine știe ce ispravă, în timp ce milioane de români aflați în față televizoarelor le-au dat toate plăcuțele suedeze din lume.

Acum 102 ani, când era tot pandemie, de gripă spaniolă, la Alba Iulia românii s-au adunat cu sutele de mii din toată țara, la 1 Decembrie 1918, să sărbătorească Marea Unire. Nimeni nu ar fi îndrăznit să tulbure uriașul sentiment de libertate și identitate națională.

De atunci încoace, vreme de peste 100 ani nimeni nu a îndrăznit, nici măcar comuniștii (care au mutat-o pe 23 august), să pună bariere Zilei Naționale. Până și nemernicii comuniști și-au fundamentat regimul pe patriotism și dragoste de țară.

S-a găsit Nesimțitul național, cu Guvernul Meu (total nelegitim în raport de votul popular, pentru că PNL nu a avut majoritate la ultimele alegeri din noiembrie 2016) să ne spună că ne îmbolnăvim dacă ieșim să sărbătorim Marea Unire. Că anul acesta nu mai facem nicio Sărbătoare.

Nesimțitul național nu agrează religia ortodoxă a acestui neam. Apoi a ordonat închiderea târgurilor de Crăciun! La Craiova s-a deschis un târg în centrul urbei, iar zbirii statului polițienesc instaurat de Iohannis au dat iama în bieții comercianți, care aveau toate aprobările legale, să-i șantajeze că îi amendează dacă nu trag imediat obloanele. Bieții oameni au plecat cu un mare amar.

Aproape nimeni nu mai spune în presă despre abuzurile contra drepturilor omului. Guvernul Meu a cumpărat aproape toată presa cu bani publici. Trăim într-o uriașă cenzură.

Statul polițienesc se întărește. Anul trecut, de 1 Decembrie, Iohannis a făcut 25 de generali numai de la SRI și SIE. Anul acesta a făcut 8 generali numai de la STS… îi știți bine, sunt aia cu tabletele de la alegeri. Merită băieții! Alegerile se fură bine! Să creadă mutu’ că mai votează românii în țara lor de câteva alegeri încoace!

Tot de 1 Decembrie, Iohannis a mai avansat, atenție, 21 de chestori (echivalentul gradului de general) în structurile Ministerului de Interne, și alți 3 generali la Serviciul de Pază și Protecție. Iată semnele clare ale renașterii statului polițienesc. Să-l apere, să-l păzească de popor.

Biserică Ortodoxă a devenit un ghimpe pentru guvernanți. Românii cred și deci gândesc. Nu pot fi manipulați cum se dorește. Gata, li s-a interzis să mai facă pelerinaj de Sfântul Andrei. Cum s-a tot interzis anul acesta și în alte mari zile religioase. Noroc că nu ne pot fură și credința. Căci acest neam românesc e dintre cele mai credincioase popoare. Românul de când se naște, când se căsătorește sau când moare, o face la Biserică. De peste 2000 ani.

Guvernul Meu, condus de un neamț, un ungur și un sirian, vede în orice intrare în Biserică lui Iisus un factor de răspândire a virușilor. Nici în piețele țărănești nu mai au voie românii, că se infectează.

Românul mai are voie să meargă în „pelerinaj” doar la supermarket-urile străine, la cozile de la Fisc, la cules de sparanghel… și bineînțeles la VOT, în număr cât mai mare!

 Dacă ne abatem de la program: amenzi. Cât mai multe și imposibil de plătit dacă se poate. Miliția lui Velă și mardeiașii de la Jandarmerie atât așteaptă. Că doar au scos credincioșii cu forță, cu mascații din biserici, în timp ce pe interlopi îi păzeau. Deci au antrenament.

 Frica a năpădit națiunea. Frica de amenzi, frica de încătușare, frica de pierderea mijloacelor de subzistență. Am mai trăit același sentiment doar pe vremea comunistă, până în decembrie 1989 când a venit marea descătușare și marea bucurie populară. Sunt convins că voi mai apucă acel sentiment de imensă și indescriptibilă bucurie, când vom scăpa de Iohannis și Guvernul Meu.

 Deocamdată ne pregătim de Dictatură. Mai au un pas, să câștige cu STS și „specialiștii electorali” aduși de afară alegerile din 6 decembrie 2020. Votul nostru nu va conta. Apoi încă 4 ani cu Nesimțitul național și Guvernul Meu sunt convins că vor constitui o teroare națională. Totul va fi posibil. Pregătiți-va de ce e mai rău.

Cine a putut opri lumea să meargă la Biserică – fără să încerce să găsească o cale de protecție sanitară – nu poate avea niciun Dumnezeu!

                                                                          Răzvan SAVALIUCLumea Justiției

PS – Uitați-va români la poză de mai sus cum a confiscat politrucul Ziua Națională și s-a pus singur în mijlocul Pieței sub Arcul de Triumf. Cultul personalității la superlativ! L-a întrecut pe Ceaușescu! Nici Cezar nu îndrăznea să confiște zonă de sub Arc, nici dacă Senatul Imperiului Român îi aprobă Triumfuri în urmă campaniilor de cucerire. Pe ăsta îl apăra serviciile și presă cumpărată cu bani de la Guvern! Nesimțitul național a blocat circulația și a îndepărtat lanțurile de pe sub Arc că se se pună el moț, să-și facă poze de șmecher, să sărbătorească Ziua lui. Căci pe cea a românilor a interzis-o!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

   1. Cine este acest Viorel Ghica, daca este numele adevarat, ca oricum nu isi arata fazta in video?!! Inainte de a arunca cu noroi intr-o fata bisericeasca crestin ortodoxa , ma refer la IPS TEODOSIE, trebuie date dovezi clare si nu zvonuri, si nu se arunca pur si simplu ca a „auzit” la grohaiala de la TV Antena 3, cum ca IPS TEODOSIE va face vaccinul nou !!! Este o dezinformare imputita!

    Nu cumva acest tip „ortodox” Viorel Ghica este un sekurist platit sa manipuleze si sa terfeleasca reputatia lui IPS TEODOSIE? Adicatelea un maimutoi isi descgide canal youtube, se declara asa zis ortodox si apoi imediat cere bani de sponsorizare!!! RUSINE! De ce ortodoxinfo publica stiri neverificate de la indivizi dubiosi care nu isi arata adevarata fatza . ci se folosesc de icoana lui HRISTOS in video!!!?

    Mai mult apare pe o masa in video un stetoscop, deci individul este medic sau are un medic in familie, daca filmarea este la sekurist acasa. Nu cred absolut deloc ca IPS TEODOSIE va face vreun vaccin , mai ales din acesta nou cu PECETEA ANTIHRISTULUI SI CIPURI .

    Daca ortodoxinfo tot publica asemenea comentarii calomnioase, de ce NU SE DUCE ORTODOX INFO SA IA UN INTERVIU LUI IPS TEODOSIE si sa intrebe direct de vaccin si mai ales si sa se intereseze cine este userul sorin si cine este cel pe care il promoveaza cu atata NERUSINARE.

    Este o reklama implicita la acest sekurist antihrist Viorel Ghica , care nu este nici pe departe ortodox adevarat daca cere bani pe youtube pentru a apune oamenilor informatii despre Noua Ordine Mondiala si despre religie pe care le gasim gratis pe toate site-urile ortodoxe si pe facebook. ASA SA LE AJUTE DUMNEZE!, daca sunt suflete reci si tradatori de Ortodoxie : sa arda in iad !
    ESTE BLESTEMUL PE CARE SE ADUCE IN BISERICA ORTODOXA ASUPRA DIAVOLILOR CU MOLIFTELE LUI SFANTUL VASILE CEL MARE pentru ca aceste insecte precum sorin sau viorel ghica si mai sunt si altii pe aici, duc lumea in eroare si arunca cu noroi in Biserica Ortodoxa, care acum se raporteaza numai la IPS TEODOSIE, care rupe lantul ecumenistilor si a luptat foarte frumos sa faca o Sarbatoare de SFANTUL APOSTOL ANDREI.

    Aici ne intalnim sa comentam frumos in DUH ORTODOX si nu sa aruncam cu noroi in IPS TEODOSIE. Dati dovezi cu inregistrarea de pe postul neo-marxist antena 3 , platit de Soros si de oculta mondiala satanista si NU mai publicati comentariile lui neica nimeni, ce isi zice sorin, dar care implicit face publicitate unui altui nimeni satanist pe nume Viorel Ghica, un trol si un sekurist fals ortodox platit sa dezinformeze!

    Treziti-va la realitate si selectati mai bine comentariile! Eu nu intru in polemica cu prostii si nici cu sekuristii antihristi, doar atrag atentia ca se pot citi informatii despre sfarsitul lumii, oculta mondiala, vaccinuri, falsul virus covid, razboi mondial si cenzura internetului si FARA A CERE BANI PE YOUTUBE SAU PE INTERNET DE LA OAMENI!

    Nu faceti publicitate lui AUR, si nici la comentatoare precum Eliana care face propaganda AUR, partidul tradatorului de tara Basescu, mason si slugiu al lui Soros si al ocultei mondiale sataniste elitiste, cei care dicteaza acum din umbra.

    Aici trebuiau sa fie comntarii ANTI – IOHANNIS, care si ele este tradator de tara si este un slugoi pion al Noii Ordini Mondiale si progonitor al ORTODOXIEI.

    Ce inseaman „Guvernul Meu”, nu ati dat explicatii, oar romanii sunt de vina pentru ca accepta acesta situatie si nu ies in strada la proteste IMPOTRIVA DICTATURII COVID, in care suntem din luna martie si nu intram acum, cum eronat spune autorul Razvan Savaliuc. De ce alte tari ies in strada la proteste pasnice impotriva dictaturii si restrictiilor covid, un virsu de NU EXISTA?!!! Aici, se are „grija” de a arunca cu noroi in IPS TEODOSIE, cel mai bun arhiereu roman ortodox la ora actuala, desigur nu perfect, dar se rupe de ecumenism si ROMANII NU APRECIAZA.
    ATUNCI DUMNEZEU VA BATE ROMANIA si MAI RAU, PENTRU CA NU VOR SA-L MARTURISEASCA PE HRISTOS SI ACCEPTA TOATA MIZERIA!
    Si inca o data, rog frumos sa selectati mai bine comentariile aici!
    DOAMNE AJUTA!

    1. Anastasia@ subscriu fiecare cuvintel de al tau!!!! Insa mai adaug ,ca langa „tradatorul suprem”, ar trebui arătați cu degetul si cei care il sustin, presa televiziunile..in fine, toti trădătorii care i s.au alaturat!si care pt un pumn de bani și.au trădat neamul, tara, credinta si care pe lumea cealalta ,vor da socoteala !! Vai de ei , ca aici sint doar „chiriași” pe pământ, ca noi toti dealtfel, insa pe lumea cealalta vor trăi o vesnicie in chinuri!!!! Cum nu le e frica??? Nu voi intelege vreodata! 🤔😒🙄

 1. Frații Români și Ortodocși de 6 Decembrie să mergem la Sfînt Liturghie! Stop Vot ! Nu vă mai Votați Călăi care ne ucid tot Neamul Nostru Românesc. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS LA TRIMIS PE APOSTOL ANDREI , CEL CARE A FUGIT PE URMELE LUI IISUS HRISTOS SĂ VADĂ UNDE LOCUIEȘTE , AICI PE MALUL MARII NEGRE, AICI LA DACII LIBERI SĂ ADUCĂ SĂMÎNȚA CREȘTINĂ. DECI DIN NĂSCAREA NEAMULUI NOSTRU SUNTEM CREȘTINI ORTODOCȘI.

  1. Plăvanul național a început confiscarea valorilor românești, atunci când, cu mare nesimțire a stat și s-a fotografiat la Masa Tăcerii a lui Brâncuși.
   Pentru că nimeni nu a protestat, a continuat!

  1. Trebuie să-ți pui botnița satanistă să poți vota.AUR este un fel de Dan Diaconescu.Multă gargară.La Arad i-am întrebat de ce protestează cu botnița pe gură și nu fără.A răspuns că nu îi lasă statul ateu polițienesc.Ce să facă aceștia în parlament?Avocata nu își cunoaște credința.

  2. Probabil candidatii sunt buni, doar finantarea e Soros via Basescu-SRI.

   Cred ca nu mai conteaza prea mult cum sunt candidatii.

 2. Am vazut pe tv , ca au fost invitati si de la culte : sigur cel de la cultul musulman , pentru ca era lizibil inbracat in alb si cu turban , apoi am vazut si o palarie … nu stiu sigur , dar parea de la cultul mozaic . In rest nu am reusit sa mai indentific pe nimeni . Oare a fost invitat si Patriarhul ? … ca de dus nu am vazut alta reverenda alba decat la musulman ! Ori cum , sa nu ne lamentam . Insusi d-na Dancila a recunoscut ca softul nu era conform . Asa este in softocratie . Este o Icoana in spatiul pravoslavnic , care il reprezinta pe Sfantul Nicolae cu o sabie in mana dreapta si cu o Biserica chivot in mana stanga , ca aparator al Credintei Ortodoxe . Iar Sfantul Nicolae mai stie si sa dea cate un dos de palma ! . Oratio improba omnia vincit . Deci sa ne rugam incontinu . „Indrazniti , Eu am biruit lumea” .

 3. Aceasta imagine sugestiva cu Plavanul care parca confisca Arcul de Triumf doar pt el, imi aduce aminte de o alta imagine la fel de sugestiva, cu „negustorul de copii romani” asezat ca o placinta peste “Masa tacerii” si langa Coloana Infinitului, ale lui Brancusi, avand un impact vizual extraordinar pt mine, in sensul ca imortalizeaza vremurile mizerabile pe care le traim,  in care un Plavan ordinar, strain de acest neam si de aceasta tara, murdareste si pangareste chiar si pt „o clipa”, ca un adevarat Gunoi uman ce este,  existentza crestina si nepieritoare a neamului romanesc, simbolizata magistral de cele 2 capodopere ale marelui sculptor roman!  

 4. Kakanis ar trebui blestemat cu blestemul de a simți și el suferinta atâtor sfinți în cinstea cărora s-a făcut arcul de triumf, dacă tot s-a protapit sub el!

 5. corect
  iar romanii care-s 80% ortodocsi ce au facut??????

  foarte foarte subtire cateva proteste atat sporadice……………..pai se paote?

  de ce nimeni nu cere demisia? sa faca protest infata cotroceniului nu la universitate care n-are nicio treaba

  e un paduche flausat fara consilierii prezidentiali care de fapt ii scriu discursurile si ii spun ce sa zica la conferintele de presa
  EL NU E IN STARE SA DECIDA SI SA AFIRME NIMIC SINGUR CA E RETARDAT !!! INTARZIAT MINTAL
  A se vedea reactia cand pur si simplu a plecat de la sedinta CSM

  UNDE S-A MAI POMENIT ASA CEVA? IN CE TARA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.