X

[VIDEO] Pelerinii au fost legitimați de miliție și ținuți zeci de minute în frig

Zeci de maşini cu oameni din alte localităţi decât Ion Corvin au sosit luni dimineaţă la Peştera Sfântului Apostol Andrei, fiind verificaţi de către poliţişti şi de către jandarmi. La ceremonia religioasă nu pot participa decât cei care au domiciliul în localitatea Ion Corvin pe raza căreia se află Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei. Filtrele în număr mare instituite de Poliție și Jandarmerie sunt destul de laxe pentru că au permis ordin să nu ”fie cu scandal” și cei care totuși și-au luat inima în dinți și au mers acolo sunt verificați, dar nu și împiedicați să participe la marea sărbătoare.

Potrivit surselor noastre relaxarea de care dau dovadă instituțiile de forță, în contrast total cu amenințările din ultimele zile, are rațiuni strict electorale și există posibilitatea ca toți care trec prin filtru să primească ulterior amenzi pentru curajul de a participa.

Participanţii s-au conformat, au păstrat distanţa fizică şi au purtat mască, respectând astfel măsurile de prevenire a răspândirii virusului, în ciuda celor care criticau organizarea evenimentului pe motiv de pericol sanitar.

content-image

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile polițieiAnti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Trăiască România Mare! Trăiască IPS Teodosie !

  Azi am văzut păstorul adevărat și pe ceilalți păstori falși !Ne-a luminat Sf.AP. Andrei!

   1. Nu blestema că este păcat.Hristos nu a blestemat pe cei ce l-au pus pe cruce.Dacă Dumnezeu îngăduie ce se întâmplă,bucurăte că ai ocazia să mărturisești și să te împotrivești sistemului ateu polițienesc.Jos masca,nu primi vaccinul,actele biometrice,pecetea,boicoteaza mizeriile:lidl,kaufland,profi et c.Doamne ajută!

 2. Sînt urmările sinodului din Creta.Biserica se supune legilor civile.Aceasta au semnat la unul din puncte.Vă place bătaia de joc ce se întâmplă?Cu botniță în Biserică este hulă la adresa lui Dumnezeu.Doamne ajută!

  1. Doamne ajutā!
   Este pacat ca românii nu au curaj mai mult si se supun „dresajului” fācut de autoritati, in contextul plan-demiei cu un virus ce NU existā.
   Bravo lui IPS Teodosie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.